Dlaczego ? To ma być zabawna prowokacja ? Rzeczywiście on jest kompletnym nieporozumieniem....glupek z ciebie
Że niby kto 0? Michał Bajor? Jest naprawdę świetnym aktorem. Uważam,że to nieporozumienie żeby nie dostał żadnej roli od czasu "Quo Vadis". Ale w Polsce przecież żeby zaistnieć w filmach(i nie tylko) trzeba mieć piękną twarz, pustą głowę, mieć jak najmniej talentu, za to umieć wywoływać skandale. Wtedy można zagrać w serialu lub komedii romantycznej, bo to jest większość naszych rodzimych "wyrobów". Wszyscy narzekają na Mroczków, ale kto ich wypromował? Kto ogląda (lub oglądał kiedyś)ten taki przecież denny serial? No wy przecież! Sprawiacie, że stają się rozpoznawalni, zaczwycacie się jaki ten Zakościelny przystojny,inteligentny i utalentowany, a za kilka lat powiecie, że tylko debile lubią takie beztalencia i znajdziecie sobie nowe "ideały". I zastanawiam się tylko co robicie na stronie tego aktora i choć to może w kinie nie tak ważne piosenkarza(po prostu Artysty przez wielkie A)skoro jest według was taki beznadziejny? Bo w internecie jesteście anonimowi i można każdego powyzywać bezkarnie od debili i idiotów? Ja tu niejeden "kulturalny" komentarz widziałam i nie ruszają mnie takie rzeczy, ale wobec tego ja też swój ślad tu zostawię. I taraz nie wiem czy śmiać się czy płakać z podejścia niektórych do talentu i osobowości ludzkiej. Oby tak dalej...:(
No właśnie, dzisiaj każdy jest "aktorem" i każdy "ma talent". W kinie rządzi bylejakość i tandeta. A prawdziwych Artystów takich jak właśnie Michał, się lekceważy... tylko dlaczego poźniej narzekacie, że kinematografia reprezentuje taki a nie inny poziom... ciciur, podpisuje się pod Twoją wypowiedzią - pozdrawiam serdecznie:))
Jaskółko, Ciciur...
Kochani jesteście...
Pan Michał to wspaniały artysta i świetny aktor...
Wszyscy narzekamy, że polski rynek filmowy reprezentują filmy płaskie i puste, czyli jakieś durne komedie robione na zachodnią modłę. Ale jak pojawia się raz na 10 lat taki Aktor, który jedną rolą potrafi wstrząsnąć rynkiem filmowym, to zaraz go gnoimy, bo rewolucję robi, bo gra tak dobrze, aż oczy bolą od patrzenia!
Boimy się sztuki, która od nas wymaga myślenia i szukania, jesteśmy leniwi, karki nas bolą od patrzenia na wysoką sztukę.
TO SMUTNA PRAWDA!
jak to dobrze, że są ludzie, dla których wprost Bajor chce śpiewać i zdzierać głos... :)