od pierwszego wejrzenia i zawsze będę go kochać, bardzo mi go szkoda, że zachorował:(ale najważniejsze że sie nie załamał i założył fundację :*:*
Cóż mogę dodać...??!! Chyba tylko to, że zgadzam się z Wami...
Michael J. Fox jest moim idolem podoba mi się od zawsze, ale tak szczególnie to od wakacji:P:P:P Od tamtej pory myśle tylko o tym, że byłoby cudownie, gdyby jego choroba ustąpiła i zaczął znów grać!!!
Brakuje mi go na ekranie:(:(:( W sumie to już zagrał w wielu filmach(wszystkie na swój sposób super), ale ktoś o takim talencie powinien mieć z 1 000 000 filmów w swojej filmografii!!! Ale choroba sama wybiera sobie ludzi i ja tu nic nie mogę zrobić:(:(:( Ale marzenia podobno się spełniają, a ja przecież mam ładne marzenie chce by ktoś powrócił do zdrowia...
Pozdrawiam, Agnieszka!!! (I love MJF :*:*:*)
Eeeeeeeee.... No cóż, rozumiem, że go lubicie, nie tylko wy xPP
Ale odrazu musicie zakładać tak bezsensowny temat, typu "Kocham cię Michael, ożeń się ze mną!!; Jak ja go kocham, och...!!!" Zachowajcie to dla siebie i zamiast zaśmiecać to forum takimi bezsensownymi komentarzami, wymyślcie coś ciekawego.. Jakieś uzasadnienie czemu go lubicie, może opowiecie nam historię jak go poznałyście/poznaliście. To bedzie dopiero coś ciekawego...
Kto kocha to kocha!!!
Miłość do aktorów jest głupia (jak dla mnie), mogę się podobać itd. ale kochać to już za wiele!!! A poza tym jest wiele dziewcząt którym się wydaje, że Michael jest ich miłością (to minie) i wydaje mi się, że nie będą zadowolone czytając "Zachowajcie to dla siebie i zamiast zaśmiecać to forum takimi bezsensownymi komentarzami, wymyślcie coś ciekawego"!!!
Każdy mówi co im się podoba chcesz ciekawsze komentarze??!! To załóż sobie własny post!!!
Owszem uważam, że może mogła napisać "Lubię Michaela", "Lubię go", no ale cóż darzy go sympatią i tak ją okazuje!!! Ja tak miałam jak "kochałam (dziwnie to słowo się mówi o takich osobach :):):))" Daniela R., ale naszczęście "wyrosłam" z tego :P:P:P
Znawczyni się znalazła... ech...
Wiesz.. może nie każdy chce wchodząc na to forum, czytać takie posty...
I to nie jestem tylko ja... Rozumiem, że należych do takich osób, które "zakochały się" w kimś z powodu wyglądu...
Ech...Po prostu bez komentarza.....
A jak chcesz się kłócić, to znajdź sobie kogoś innego...
Wyluzuj, bo widzę, że się zastresowałaś, będę pisała to co mi się podoba i co uważam za słuszne, nie chce się kłócić, ale widzę, że ty chcesz!!!
I jak chcesz wiedzieć NIE ZAKOCHAŁAM się w nim, jest po prostu moim ulubionym aktorem!!!
Dobra.. Pozostawmy te wypowiedzi bez komentarza... Ja tam się nie zestresowałam, ale ty chyba tak... Dobra nie zakochałaś się....heh.. zresztą to twoja sprawa i nie będe jej komentować (j.w)...
Ale tak myślę, że jak będzie tu tyle zdań typu: "Och Michael, ach Michael, ych Michael, ech Michael" itd... to to forum zamieni się w jakiś "kącik wielbicieli filmów dla dorosłych" xPP.... Ech, no ale cóż... Takie moje zdanie xPPP
Poza tym nie tak powinno być..cenicie Go tylko za sławę, wygląd..a najważniejszy jest Jego talent! To jak się Poświęca dla innych, aby filmy w jakich Zagrał docierały do serc..niektórzy są strasznie powierzchowni..ale coż, taki już jest ten świat xP
raczej bym sie zgodziła z Różyczką. To jest forum dla ludzi w różnym wieku i każdy ma prawo po swojemu wyrazić swoją sympatię do MJF. Co prawda każdy może też to skomentować, ale po co od razu denerwować nastolatki i mówić o "zaśmiecaniu forum" - sie nie chce, sie nie czyta. Zaśmiecanie to raczej obrażanie innych a nie wyrażanie sympatii, moim zdaniem :)
Pozdrawiam :)
W końcu ktoś kto mnie rozumie tu zawitał!!!
Moja zdanie jest takie, każdy zakłada sobie forum o tym o czym chce, może ta dziewczyna co napisała ten post ma 12/13 lat i jeszcze nie interesuje ją to jak Michael gra tylko to jak wygląda... I według mnie jeżeli komuś przeszkadzają takie tematy to nie powinien się pod nimi podpisywać tylko założyć sobie temat, który według niego jest interesujący!!!
Pozdrawiam!!!
No cóż... A jak komuś przeszkadzają moje posty to niech po prostu ich nie czyta, ale moje zdanie jest takie jakie jest.. I tyle....
I proszę o pozostawienie tej wypowiedzi bez komentarzy...
A czy ja właśnie tego nie robię?! Piszę, jak chcę i tyle.. -_-'''
Zaśmiecanie forum i wyrażanie swojego zdania to dwie różne rzeczy...
Nie mam nic przeciwko posiadaniu własnej opinii na dany temat, ale warto przemyśleć swoje wypowiedzi xPP
Więc... Może już wystarczy rozważań na ten temat,bo oczywiste jest,jak ma być...xPP
The end and no comment....
A-G-U-Ś parkinson jest nieuleczalny wiem bo mój dziadek też go ma ale nie zaawansowanego bo on ma problemy z lewa strona :P trzesie mu sie ręka i noga więc to jest niemożliwe ze michael powroci na plan ale szkoda mi go taki przystojny a musial zachorowac no cos nieszczescia chodza parami
Ma do rzeczy, jest odpowiedzią na to, co pisała Agnieszka. A o ewentualnym zakończeniu temtu nie dacydują użytkownicy.
osobiście nie przepadam za grą tego aktora lecz go bardzo szanuje. mial bardzo dobra role z której wywiazal sie znakomicie w powrocie do przyszlosci, ale dalej w moim odczuciu jest juz tylko gorzej, właściwie nie z jego winy gdyż niestety nie kazdy aktor nadaje sie do kazdego filmu.
Nie prawda, nie tylko w "Powrocie do..." zagrał dobrze, jest jeszcze kilka filmów gdzie dobrze zagrał.
Aktor powinien umieć się dopasowywać do róznych filmów i Fox to potrafi. Problem polega raczej na tym, że wiele filmów z jego udziałem jest do siebie podobnych, a niestety nie może już tego zmienić przez chorobę. Pomimo tego, że troche dał sie po prostu zaszufladkować we wszystkich jego filmach widać, że grać i dopasowywac sie do ról potrafi doskonale. Szczególnie polecam epizody z "interstate 60" i "blue in the face" - ładnie kontrastują z wiekszościa jego fiolmografii :]
No cóż..zgadzam się z wypowiedzią madeleine...ale ten temat zakończony xPP...Poza tym jest o innej tematyce...Radzę założyć nowy...xPP
ja tez go lubie ze względu na powrót do przeszłości.....
a na co on wogóle jest chory..moze jest napisane wyzej w waszych wypoiwiedziach ale nie chce mi sie tych wszystkich głupot czytac wiec dajcie prostą i żetelną odpowiedz
Do przyszłości - ten tytuł jest przewrotny.
"a na co on wogóle jest chory..moze jest napisane wyzej w waszych wypoiwiedziach ale nie chce mi sie tych wszystkich głupot czytac wiec dajcie prostą i żetelną odpowiedz"
Nie fajnie jest najpierw mówić komuś, żę pisze głupoty, a potem traktować go jak informacje.
Jak lubisz to poszukaj w "głupotach" :] :P:P:P
Na prawd świetny aktor, podziwiam go za to ,że pomimo tego, że choruje na Parkinsona to on się nie poddał, założył fundację, wydał książkę, pomaga ludziom. Cenie go za to jakim jest wspaniałym aktorem, ale przede wszystkim za to jakim jest niezwykłym człowiekiem. oby wszystko z nim było dobrze, trzymam za niego kciuki.