Michael MadsenI

Michael Soren Madsen

7,8
22 284 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Madsen

Wlasnie przeskakiwalam z kanalu na kanal, zatrzymalam, bo cos sprawdzalam na kompie,
nagle slysze znajomy glos. Podlosze leb, a tu Celebrity Big Brother. Zdziwilo mnie to, bo
raczej nigdy nie znam tych celebrytow, z tego rodzaju programow, wiec patrze sie na tego
goscia, ze znajomym glosem, chwile mi to zajelo, bo jest starszy i pofarbowal wlosy na
blond, ale to Michael! O co chodzi... Naprawde panie Madsen?

Rlyeh

Sama tez sie zdziwilam, bo w zyciu nie pomyslalabym ze Michael poszedlby do takiego programu, ale stalo sie. Ogladnelam cala serie CBB tylko zeby zobaczyc jak on sobie radzi i mowiac szczerze, nie bylam zachwycona

Rlyeh

No nie tylko on tak skończył. Drugi aktor bym powiedział jego klasy też brał udział w moim zdaniem uwłaczającym godności reality show "Celebrity Rehab", mówię tutaj o Tomie Sizemore. Zresztą nie wiem co głupsze czy BB czy CR?
Wczoraj oglądałem w TV z Madsenem "Ucieczka Gangstera" i uważam, że zagrał tam brawurowo, to samo w "Wściekłych Psach". Ostatnio gra jednak w samych kaszanach. Cóż chyba każda aktorska emerytura w hollywood tak wygląda- uzależnienia, kiepskie filmy, smutne ale większość tak kończy.