Michael MadsenI

Michael Soren Madsen

7,8
22 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Madsen

18 filmów w jakich zagrał w ciągu 12stu miesięcy 2008 roku,chyba tylko o kasę chodziło...

GREENWAVER

Albo po prostu pracoholik (i ja wolę moją wersję).

użytkownik usunięty
GREENWAVER

Albo po prostu jest zajebistym aktorem, przez co jest rozchwytywany... (Moim zdaniem to najlepsza wersja)

Popieram ta trzecią wersje czyli że jest zajebistym aktorem... po prostu dla mnie nie ma lepszego tak samo jak jest idealnym facetem. On jest moim idolem juz od bardzo dawnaaaa i bedzie juz chyba na zawsze. A z tymi filmami to chyba troche przesada ale jak to kocha to niech robi bedziemy mieli wiecej do ogladania i o to chodzi...zeby go zobaczyc w kazdej roli zycia nie tylko jako zabijake chociaz to mu wychodzi najlepiej ale tez jako kochajacego ojca,meza itd. Pozdrawiam

GREENWAVER

Wyrobnik.

GREENWAVER

zobacz jakim pracusiem był Leon Niemczyk przy nim Madsen to leniwiec :)

GREENWAVER

Wiem, to może wydawac się śmieszne, że Mike zagrał, aż w tylu filmach, nie znam powodu, aż tylu ról, ale wydaje mi się, że nie chodzi jednak o kasę, musi byc jakiś inny powód. Ja przynajmniej z tego powodu nie narzekam, dobrze, że Mike ma tyle filmów, jest w czym wybierac. Cieszę się, bo uwielbiam tego gościa. Pozro dla fanów Mike'a :-)))

sandra_22

na pewno wersja że jest rozchwytywany nie jest prawdziwa, a przynajmniej nie w dobrych produkcjach, bo wszystkie te filmy po 2007 są baardzo słabe