Michael ShannonV

Michael Corbett Shannon

8,0
41 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Shannon

Uważam, że miał genialną rolę w "Drodze do szczęścia". Co myslicie? Okazał się tam najbardziej normalny ze wszystkich.

olaaaaaaaaa

Rzeczywiście rola Johna była świetnie napisana i równie dobrze zagrana, dzięki czemu była jedną z ciekawszych w filmie.

WEBMAC

To jest prawda , niestety jak konkuruje w tej kategorii z Hoffmanem czy Ledgerem to przepraszam , jednak jego wejścia wywoływały największe poruszenie w tym nieco nudnawym filmie , jednak nie powiem WAŻNYM

olaaaaaaaaa

zgadzam się:) rola pasująca jak ulał:) on jako jedyny cokolwiek rozumiał ale uznali że jest nienormalny a tak naprawdę on był jedynym normalnym:)

olaaaaaaaaa

zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami , bo on zagrał fantastycznie w tym filmie. :)

ania1364

Zagrał lepiej od rewelacyjnych Winslet i DiCapria... a to naprawdę doskonale...

BenQ

zafral rownie rewlacyjnie co oni :-)......................................

olaaaaaaaaa

też w tym filmie zrobił na mnie największe wrażenie

veronicah

Uważam, że film był świetny! A rola chorego Johna, który, jak się okazało, o życiu wie więcej niż ci 'normalni'. Super zagrane.

tercc

Bardzo fajnie "pojechał" w tym filmie bohaterowi granemu przez Leonardo DiCaprio.

BUNCH

Pojechał? Raczej powiedział im prawdę.
Poza tym, ja zawsze twierdziłam, że to właśnie Ci "nienormalni" są bardziej normalniejsi od nas.

olaaaaaaaaa

W "Drodze..." zagrał tak niesamowicie, że aż uwierzyłam, że jest psychiczny :) Ale prawda, był jednym normalnym!!!