Michelle Pfeiffer

Michelle Marie Pfeiffer

8,2
47 487 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Pfeiffer

Widzę że Michelle robi się coraz bardziej popularna, a jej dotychczasowa pozycja i mała popularność była spowodowana kilku letnią przerwą.

tomasz374

up
up
up

głosujcie ludziska!
pierwsza 10 już bliska!

użytkownik usunięty
SatineNic

Mam nadzieje ze w koncu uda jej sie wejsc do 10.

tomasz374

Gdzie zginęły jakieś 2000 głosów, które jeszcze wczoraj Michelle Pfeiffer miała na swoim koncie?

h_dmowska

Też szukałem odpowiedzi i znalazłem http://www.filmweb.pl/topic/872306/Zmiany+w+rankingach+Top.html

edek367

Jakby na to nie patrzeć to zmniejszyła się liczba oddanych głosów, ale ocena Michelle Pfeiffer nie spadła :)

Ale zamieszanie w rankingu zrobili niezłe - taka Sophia Bush wskoczyła z 456 miejsca, na 6 pozycję...

h_dmowska

Ale na pewno nie pomogło to Michelle. Niektorzy na tym sporo stracili.

edek367

No sorry, ale mogli zostawić ten ranking w spokoju. Wcześniej oczywiście każdy miał jakieś zastrzeżenia typu ktoś powinien być wyżej albo, ze niby jakiś film w top100 jest beznadziejny. Ale teraz zrobili bagno.
Np. Meryl Streep- uważana przez prawie całą społeczność filmwebu za najlepszą współczesną aktorką poza TOP100, albo jakaś Bush, której szczerze mówiąc nie kojarzę w pierwszej 10???.
Jak coś im sie nie podobało to mogli skasować wszystkie głosy i ustalić nowe zasady!!!!!!!!!!!!!!