Michelle WilliamsI

Michelle Ingrid Williams

7,6
31 534 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Williams

Michelle została twarzą najnowszej kampanii reklamowej domu mody Louis Vuitton. Tak jak kiedyś Angelina Jolie, Williams reklamuje torebkę tej marki (więcej tutaj: http://www.huffingtonpost.com/2013/07/24/michelle-williams-louis-vuitton_n_36433 83.html).

W ubiegłym roku, Michelle pojawiła się na gali Oscarowej w sukni właśnie od Louis Vuitton:
http://cdn.stylefrizz.com/img/Michelle-Williams-Louis-Vuitton-red-dress-2012-Osc ars.jpg

aviatorka_06

D.M. Louis Vuitton nie mógł wybrać lepszej ambasadorki, jej wyrafinowany i klasyczny minimalizm idealnie pasuje do tej marki.
Williams wspaniale "flirtuje" z trendami, jest elegancka i zawadiacka jednocześnie.

madz20

Jedyne co mnie martwi, to przesadny photoshop. Kto by pomyślał, że Michelle ma tak gładką skórę?

aviatorka_06

Photoshop to zmora naszych czasów, widać mieści się w dobrym guście znakomitych fotografów, znanych agencji i ich zleceniodawców...
W przypadku 30latki można na to przymknąć oko, ale co powiedzieć na zdjęcia z kampanii Fondy i MacDowell dla L' Oreal albo Winslet i Roberts dla Lancome?
Fonda starsza pani sygnująca kremy dla 50tek :-/ to dopiero przegięcie...

madz20

Właśnie dziwne jest dla mnie to, że photoshop jest używany w taki, a nie inny sposób, ponieważ na różnych forach, portalach, stronach, itd., ludzie go krytykują (a raczej jego efekty). Nie wspominając już o magicznym znikaniu rąk, nóg, pępków, itp. po takiej obróbce.

aviatorka_06

To przykład na to jak różnie rozumiane jest słowo "profesjonalizm"...
Z jednej strony odbiorcy reklam krytykują Photoshop ale wyniki sprzedaży produktów reklamowanych poprzez zdjęcia czy filmiki z jego użyciem,sugerują, że działa on na tyle sugestywnie, że zbawiennie wpływa na wyniki sprzedaży. Jako konsumenci jesteśmy oszukiwani - wiemy to ale i akceptujemy a każdym zakupem utwierdzamy koncerny w przekonaniu, że to co robią jest ok.

madz20

Dlatego zawsze powtarzam, że gdyby nie było odbiorcy, to by czegoś nie było. Tak jak to jest np. z polskimi celebrytkami, serialami typu "Dlaczego ja?" czy innym chłamem.