hej mam 12 lat i widzialam go kiedys w serialu takim na polsacie chyba czy na jedynce juz nie wiem... ale on jest taki ładny.... i ma takie slodkie oczy... i wlosy i wszystko,,,, kocham go:) czemu w bravo nie ma z nim plakatow??? bym sobie nad łozeczkiem powiesila i przygladala sie co noc....
i tym właśnie skutkuje czytanie bravo w zbyt młodym wieku (i w ogóle czytanie go) - płytkim patrzeniem na aktorów teatralnych:P pozdrawiam
tez znam go osobiscie, i to calkiem niezle. I w przeciwienstwie do wiekszosci wcale nie z jego aktorskiej strony ktora i tak moim zdaniem nie jest najlepsza. lubimy sie ale Mikołaj jak wszyscy nie jest ideałem, i zgodze ze sie wcale nie jest taki super.
dokładnie, też znam go osobiście czyli nie tylko ze strony aktorskiej,
która rzeczywiście ma kilka uchybień. Ogólnie da się lubić, może się
podobać, ale to nie taki ideał jak się wydaje. ;)
Hm no i tu własnie zaczyna się ciekawy temat bo wlsaciwie możemy lubić aktora,którego w ogóle nie polubilibysmy
osobiście. Przez ekran czy kurtyne teatru nie dowiemy się, ze jest wredny coś tego typu. Strasznie mne to zawsze
męczy, jakcy oni są na prawdę, nie pod publike ;)
Ja doceniam Mikołaja na scenie na prawdę, ale prywatnie no cóż. :)
I według mnie możemy :) Bo lubimy ze względu na kreację aktorską. :)
'no cóż ' zabrzmialo bardzo poważnie! :) jestem zaskoczony bo mikołaj rozners
ki wyglada na miłego człowieka :)
Mikołaj jest baaaardzo miłym i pomocnym, choć czasem mega rozkojarzonym człowiekiem :)) Jego gra w Widnokręgu w lubelskim Osterwie jest bardzo udana moim skromnym zdaniem :)