Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

ale z resztą złych opinii się nie zgadzam. Większość jej piosenek jest całkiem fajnych, a niektóre nawet bardzo dobre. Uważam, że ma talent do śpiewania. Poza tym moim zdaniem ona jest śliczna, ale ocena urody to zwykle kwestia gustu.

użytkownik usunięty
guliver_filmweb

Święte słowa. "Fly on the wall" bardzo mi się podoba w jej wykonaniu, ale H. Montana jest beznadziejna. Poza tym wydaje mi sie że Miley jest pusta. Takie moje skromne zdanie :)

Uważam, że piosenki które śpiewa w seriali HM są świetne... podoba mi się przesłaąnie... "true friend"; "nobody's perfekt"; "this is a life"... te mi się podobają najbardziej :)...
A co do jej aktorstwa, to nic nie mam... ;p heh

użytkownik usunięty
Guitar_girl

Tzn, w sumie jak dla mnie to gra całkiem nieźle^^
Śpiewa świetnie i ogólnie spoko dziewczyna.
Bardzo ją lubię ;] Hiehiehie ;>

użytkownik usunięty
guliver_filmweb

No tak ale to nie jest forum ani ocena na stronie jej funclubu tylko na stronie poswieconej filmom. Powinno sie wiec oceniac tutaj przedewszystkim umiejetnosci aktorskie a nie jej wyglad czy spiew. Także sadze ze na 10 ktorymi ja "ocenilyscie" jest ocena wzieta z nieba sadzac po jej dorobku i wymuszonej grze.
A jesli sadzicie ze jej gra jest dobra.. coz wejdzcie na top 100 ludzi... przejzyjcie ludzi ktorzy tam sie znajduja w wiekszosci obecnych tam aktorow gra dobrze badz bardzo dobrze plus kilkadziesiat ludzi ktorzy przez zanizone oceny sie tam nie znalezli i zadajcie sobie pytanie czy gra na ich poziomie? odpowiedz brzmi NIE... na 10 zasluguje Meryl Streep, Cate Blanchett, Kate Winslet, Charlize Theron, Penelope Cruz, Al Pacino, Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Nicholson, Hopkins, Norton, Brando, Depp itd nie Cyrus.. ona nie ma 1/1000 ich talentu..

guliver_filmweb

Aktorka z niej kiepska ale ladnie spiewa..no i gdyby jeszcze tak nie rzala
jak kon bo mnie to do niej zraza

guliver_filmweb

same jestecie puste!! Juz jak to czytam to mi niedobrze..ona poprostu zachowuje sie jak zwyczajna nstolatka a nie jak jakas niewiadomo jaka gwiazda! Kazdy ma prawo zaszalec, i popelnic błędy. ONA MA 16 LAT!! I pozatym wszyscy widzicie w niej tylko skandal z fotkami! A nie wiecie ze jej płyty zchodzą jak swieze buleczki??!! Ze gwiazda ma juz fanów na całym świecie?? Ze film "hannah montana the move" podbił kina prawie na calym swiecie?! NO WLASNIE...

użytkownik usunięty
klaudia718

Przedewszystkim jesli tak zachowuja sie normalne nastolatki to ja chyba zaczne sie bac...
Co do plyt plyty schodza jak swieze dzieki dobremu marketingowi a nie jakiemus wybitnemu talentowi panny Cyrus..
Film podbił kina?:D skad taki wniosek? popatrz ile zarobil.. podbojem tego nazwac nie mozna... ba ja bym zaryzykowala stwierdzenie ze to raczej porazka byla.. z tego co pamietam w usa zarobil do tej pory jakies 80 mln? niecale..

a co uważasz może że w ogóle nie ma talentu? Radze w takim razie pooglądaćjej wystepy na zywo np. http://www.youtube.com/watch?v=H0gJhPobzjw . Oczywiście bez playbacku.

użytkownik usunięty
Miley_16

Nie znam sie na spiewaniu bo mi slon na ucho nadepnal... Natomiast jakos nie czytalam by ci ktorzy sie na tym znaja zachwycali jakims jej wielkim talentem... raz widzialam jej wystep na zywo jak spiewala z taka blondynka (tez chyba jakas gwiazdka) to przy niej wypadala dosc blado..
Co do aktorstwa to owszem nie ma za grosz talentu... a przeciez to jest forum filmowe...

wiecie co....nie potrzebnie się kłocimy. Przeciez każdy ma prawo myslec co chce. Jedni ją lubią-inni nie. I fani nie przekonają do niej nieFanów;p bo to tak, jakby zmusić mrówke do gadania..xD A jesli Mil chce miec więcej fanów, to ona powinna robić wszystko a nie my;p Wiec uważam ze ta dyskusja jest bez sensu, oczywiscie wiem, ze wyrazacie tylko swoje zdanie, ale o gustach sie nie duskutuje. Wiec przepraszam..;p i pozdrawiam wszystkich;*

użytkownik usunięty
klaudia718

gust gustem a talent talentem... To czy ktos potrafi grac wg mnie nie zalezy od gustu czy sympatii

użytkownik usunięty

PS. tak samo czy dany film jest dobry czyt dobrze zrobiony z dobra obsada, dobrymi zdjeciami, scenariuszem, rezyseria itd... moze nam nie przypasc do gustu rodzaj, klimat ale na film sklada sie wiele elementow ktore czasem trzeba docenic.. lub wrecz przeciwnie

użytkownik usunięty

Ej no sory,
Nie przesadzajmy.
Ma talent, moze nie jakis MEGA, ale ma ladny, czysty głos i duze mozliwosci.
Mysle, ze da rade zrobic prawdziwa kariere i wyrwac sie spod Disney'owskich "szponów" (no bynajmniej mam nadzieje xD )

użytkownik usunięty

Tylko tu chodzi o aktorstwo a nie o spiew.....

użytkownik usunięty

Gowno prawda, nie widze, żeby był jakis regulamin zwiazany z pisaniem tylko o grze aktorskiej, ocenianiu filmow itp. no sory ;]

Poza tym takie gadanie i tak nic nie zmieni,
zaraz jakies 10 latki pisza - Ona jest sliczna i zdolna, i slicznie spiewa xD i blablala <haha> wiec wiesz xD xO

Miley_16

Uważasz że to jest ładnie? Ok... To brzmi jakby ktoś kto nie ma talentu zaśpiewał trudną piosenkę normalnie i później wszyscy się tym zachwycali bo przęciągnął w pewnym momencie i to smutna piosenka.

klaudia718

"same jestecie puste!! Juz jak to czytam to mi niedobrze..ona poprostu zachowuje sie jak zwyczajna nstolatka a nie jak jakas niewiadomo jaka gwiazda! Kazdy ma prawo zaszalec, i popelnic błędy. ONA MA 16 LAT!! I pozatym wszyscy widzicie w niej tylko skandal z fotkami! A nie wiecie ze jej płyty zchodzą jak swieze buleczki??!! Ze gwiazda ma juz fanów na całym świecie?? Ze film "hannah montana the move" podbił kina prawie na calym swiecie?! NO WLASNIE..."

ONA MA RACJE JESTEM CHŁOPAKIEM I MNIE TO NIE RUSZA ŻE ROBI SOBIE TAKIE ZDJECIA A CO Z RIHANĄ, VANESSĄ HUDGENS A NA NIĄ SIĘ UWZIELIŚCIE ON MA TYLKO 16LAT MA BURZE HORMONÓW!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
osk987

nie widzisz roznicy miedzy dorosla osoba ktora robi sobie nagie fotki a 15 latka? Jesli tak to wspolczuje...

PLOTKI CHODZĄ ŻE MA ZOSTAĆ NOWYM KRÓLEM POPU!!!!!!!!!!!!! JJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUU

Tyle że Vanessa miała 15-16 lat na tych fotkach..

użytkownik usunięty
Miley_16

tak zrobila sobnie kilka lat z wyprzedzeniem

osk987

heh...dziekii za wsparcie..;p xD
przestancie sie juz czepiac..

klaudia718

ps. a te jej fotki wcale nie byly nagie!!

użytkownik usunięty
klaudia718

ok polnagie... jeden kij.. ustalmy ze "wyzywajace"

ale zrobiła to dla chłopaka a Nick jest głupi i wystawił te fotki na internecie (Nick ją poprosił że je zrobiła!!!!)!!!!!!

użytkownik usunięty
osk987

O jezusiu... a to cham jak on mogl.. a tak serio to mozg sie po cos ma-mianowicie by go uzywac.. a tak sie konczy gdy tego sie nie robi...

Swoja droga tak to robi sobie takie zdjecia a z drugeij strony wmawia dzieciom ze trwa w "czytosci" do slubu? Yhy.. bujac to my a nie nas

Nick jest poje**** dlatego go nie lubi jak można wystawić tak ładną, bystą i inteligentną dziewczyne(Miley)

użytkownik usunięty
osk987

nie poplacz sie...

haha xD wy mocni jestescie...Nick byc może dalej byłby z Miley gdyby nie ta popi******na SELENA!! Przeciez Mil specjalnie piosenke dla niego napisala a ten żyd ją zostawił..;\

klaudia718

Hmh, sorry może ja coś źle zrozumiałam, ale to jest chyba forum FILMweb.pl i mamy tu dyskutować o dorobku filmowym i talencie ( a raczej jego braku) Miley Cyrus, a nie jej sprawach sercowych.

użytkownik usunięty
kachab58

A gdzie jest tak napisane, że na www.filmweb.pl
trzeba dyskutować tylko o filmie i wszystkim co z nim związane - gra aktorska, aktorzy itp. ? ;]]

No właśnie. Przecież rozmawiamy o aktorce? O jej problemach, a nie o naszych. Wciąż na jej temat, chyba że wolisz cały czas pisać - umie grać, nie umie grać, umie grać, nie umie grać.

AniaMarkowska

Ja Miley bardzo lubie..lubie jej głos, lubie jej gre aktorską, lubie jej piosenki i wszystko co jej..xD a wy mowcie co chcecie..;\

klaudia718

Bo jakbyście nie wiedzieli, to jest forum noszące nazwę FILMweb, a nie fanclub Miley Cyrus. My się mamy tu wypowiadać na temat jej DOROBKU FILMOWEGO, bo po to ta strona jest stworzona, a nie w celu wyzywania Nicka Jonasa, bo nie chce Miley.

kachab58

Jeżeli aż tak bardzo się ogranicza, to nie powinnaś wchodzić na fora bo w końcu oszalejesz. Ileż można gadać o dorobku filmowym? Już wszystko zostało powiedziane, a teraz można mówić o innych rzeczach z nią związanych.

AniaMarkowska

Dobra, nie będę się z Wami kłócić, bo mówienie do Was, to jak odbijanie piłeczki pin-pongowej o ścianę.

kachab58

To skoro chcesz przemawiać do ludzi i mówić im co powinni pisać, sama to zrób. Póki co cały czas skupiasz się na zwracaniu uwagi o tym że trzeba pisać o dorobku filmowym , o grze aktorskiej a sama tego nie robisz. To tak jak kucharz który mówi jak gotować, a sam nie umie zrobić nawet głupiej jajecznicy.

AniaMarkowska

Tak, ale ja Wam zwróciłam uwagę, Wy mi, ja znowu Wam, mi Wy i tak siedzimy w tym błędym kole, coraz bardziej oddalając się od tematu. Najlepiej będzie jak skończymy tą zbędną dyskusję.

kachab58

Coż za urocze porównania się tu posypały..xD no ja sie już na temat Miley wypowiedzialam. Ostatnio czytałam BRAVO i tam pisze ze Mil ma jeszcze brata w Teksasie do którego sie nie przyznają..;\ czytaliscie??? ;p

użytkownik usunięty
klaudia718

Oczywiście... ja osobiście czytuje Bravo codziennie.

użytkownik usunięty

To chyba tygodnik.;)

użytkownik usunięty

Co w niczym nie przeszkadza by czytać go codziennie.:D

klaudia718

Taa... pewnie, że czytaliśmy. Przecież ja nic innego w domu nie robię, tylko czytam Bravo.

osk987

serio?!? nawet w moim kraju nie było takiego filmu jak "hannah montana the movie"... i w ogóle z mego towarzystwa lubi ją tylko 1 osoba ;DD
mi się podobają jej piosenki, niestety nie wiem jak gra bo nie mam dc ;]

aneta2608

"nawet w moim kraju nie było..." to nie jestes z Polski?? ej a ja tak troche odejde od tematu, ale wy jesli jestescie zalogowani na youtube to dajecie komentarze na angielskich filmach?? Bo ja dalam i teraz do mnie na e-mail piszą jacys goscie po englishu..xD

klaudia718

a na jaki film odpowiedziałaś??(ja jestem zalogowany na youtube)

użytkownik usunięty
klaudia718

:D:D ja osobiscie nie orjetuje sie ale skojarzyło mi sie ze skeczem paranienormalnych jak to mariolka miala adoratora co spam sie nazywal..

hehe..tez to ogladalam..xD no juz nie pamietam na jakich..;p moze podasz swoje gg..? (osk costaam...) xD

użytkownik usunięty
klaudia718

na moje to co piszą w bravo to kłamstwo, według mnie to ten brat się do niej nie przyznaje :D

klaudia718

Zaszaleć?! Zrobić sobie półnagie fotki i wysłać do netu to znaczy zaszaleć?! Ok.... Wiesz co z drugiej strony sama sobie zaprzeczyłaś... Ona ma 16 lat no właśnie!! Dziewczyny które zagrały w jednym w filmie w wieku 16 lat nie robią takich zdjęć... Jej płyty tak się sprzedają ponieważ małe dzieci je kupują. Ten serial jest dla nastolatek a i tak oglądają go dzieci.