Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Awanturuje sie, rozbiera, maluje jak za przeproszeniem taka... itd. Rodzice na nia zadnego wplywu nie maja? Uwaza sie za dorosla, tak cos cuduje od dluzszego czasu... To jest teraz? To co bedzie za 5 lat?

anelise12

E, no dla mnie jak widzę 13 latkę z chlopakiem to akurat nie jest żałosne. Każdy ma prawo do miłości, wiadomo, że to może nie taka stała miłość, ale wtedy wydaje się, że to już na wieki ;)

Camilla3

Trzymanie 13 za rączkę to również nie nowość w naszych czasach. Znam pare takich które, w wieku 13 miały pierwszy raz za sobą.
Pseudo gwiazdki tak naprawdę nie są wcale takie głupie. One udają takie pustaki. Śmieszy mnie to, że wiele gwiazdek wylansowało się dzięki rozbieranej sesji, albo swojej seks taśmie.

AliceJ

No wiadomo, też znam takie osoby... Ale no moim zdaniem w trzymaniu się za rączkę nie ma nic złego, ale już pójście do łóżka w tym wieku jest dość dziwne.

anelise12

Niech ją porządnie przerżnie jakiś lowelas to pozna życie. 18 lat skończy to jej każdy naskoczy! W ciazę taka z wpadki nie zajdzie, bo tam na antykoncepcji lepiej sie znają, niz w POlsce!

Lola140392

Nie, no, Jolka to taki pajac był, co prawda ponoć to wszystko była gra, zaplanowana żeby wygrać, ale jednak niektórym to zaimponowało. A na temat Justina się nie wypowiadam, bo to tyle ile by rozprawiać nad dziećmi z "Mini szansy".

Camilla3

Justin to przykład na to jakie dzisiaj są dziewczyny... Kochają słodziutkiego, dziecięcego chłopaczka o dziewczęcym głosie śpiewającego puste, denne piosenki i lansującego się na cool gościa.

Sophie1926

Ale on zniknie szybciej niż się pojawił, to pewne. Bo dziewczyną też się bardzo szybko znudzi, swoją drogą nie wiem co w nim widzą.

Camilla3

Ja też nie wiem.
Miejmy nadzieję, że się im znudzi. Jak słucham jego piosenek to mnie skręca, co jest w nich fajnego się pytam?!

Sophie1926

Heheh, nie no, mnie nie skręca, bo nie słucham. Ale kiedyś oglądałam jego teledysk, nie wiem do jakiej piosenki, i mnie rozbawiło, podrywał dziewczynę, na oko widać, że kilka lat starszą, i udawał takiego zioma, że hej ;P

Camilla3

Też oglądałam. To było żałosne;D
Przez jego piosenki przestałam słuchać radia.

Sophie1926

To one w radiu lecą? Nie wiedziałam nawet. Chyba innych stacji słucham. Wiem, że leci tylko ta, którą nagrał z Seanem Kingstonem, ale ona nawet ujdzie w tłumie . Jakoś mi wpadła w ucho.

Camilla3

Chyba to "Baby" gdzieś słyszałam. Brr...
Nienawidzę takich "cukierków".

Camilla3

Do milosci w wieku 13 lat? Nie no, to juz jest smieszne. Z-A-L-O-S-N-E...
Co do Justina-sa osoby ktore maja gust i takie, ktore owego nie posiadaja. Nikt po 15 roku zycia nie "zakocha" sie w takim czyms. Media lansuja takie niewiadomo co, a potem ze dzieci mowia dziwnym jezykiem, szukaja "milosci" i maja ze soba problemy. To jest syndrom upadku ludzkosci, i tyle... Niestety...

anelise12

To "Baby" to juz calkiem debilne jest. Jak mozna tego sluchac, to ja juz nie rozumiem...
Chodzi wam o to "Eni Meni"? No muzyka prawdziwa to to nie jest. Ale ujdzie dopoki spiewa Sean. Jak Bieber wejdzie ze swoim "wokalem" to juz klekajcie narody! Wtedy nie da sie sluchac, uszy krwawia...

anelise12

http://www.youtube.com/watch?v=De5AndeCqes widac skad ludzie biora przyklad, a milosc w wieku 13 lat? nie bede sie wypowiadal no bo jak to brzmi? ;)

Vinrael

Oglądałam ten odcinek. Nieźle się uśmiałam, pamiętam;D
Te dziewczyny są tragiczne przez duże t.
Nie wiem jak można być tak głupim i pustym? Nie wiem.

Vinrael

Też to oglądałam, ale ja już nawet w te "Rozmowy w toku" nie wierzę, ustawiane ponoć to wszystko.

anelise12

Do tego ten cały teledysk jest żenujący. Dziewczyny wyglądają na 18 lat a on na 13 i je podrywa... Ech... Piosenka przerażająco pusta, prosta... Refren bardzo ambitny: "Baby, baby, baby oh!" powtarzane z 30 razy. Co się dzieje z muzyką? Dziękuje za takie "gwiazdy". Dobrze, że opanowały pop, tylko pop. Bo jakby się wzięły za metal czy rap to bym utłukła!

Sophie1926

Niestety z dzisiejszym rapem tez jest nie tak..

Sophie1926

Nie ma juz czegos takiego jak dobry pop. Teraz wszystko jest na maxa komercyjne wogole te zwrotki to pier*olenie cos tam bejbe bejbe ołłł! żenujące.

Vinrael

Gorszego tekstu piosenki nie czytałam... To straszne.
Śpiewa o jakimś podrywaniu dziewczyn i to się podoba? W refrenie "baby, baby, baby oh!"... Boże Święty!

anelise12

Hmm... zauroczenie bardziej .

użytkownik usunięty
anelise12

dlaczego nie gadacie o biebieże (nie wie czy dobrze napisałem) na jego forum, tylko tutaj?!

Przeczytaj o czym było pisane to sie dowiesz.

Vinrael

Justin i Miley to jedna liga więc bez różnicy o kim.

Sophie1926

No wlasnie, jedno warte drugiego. Jak taka melepeta jak ten Bieber moze spiewac o "podrywaniu"? Kto by chcial takie chucherko z kobiecym glosem? Pojecie ludzkie przechodzi... On to nawet w mediach usilnie pokazuje ze to takie niewinne, malutkie, wszyscy sie z niego smieja, a on taki nieszczesliwy wiecznie. Zalamka, co to sie teraz, w tych czasach dzieje? Jak sie o nich(Majli i Dzastinie) nie zapomni, to co z nimi bedzie, przepadna... Tak jak i porzadna muzyka i prawdziwi wykonawcy. Teraz rzadza dzieci z YouTube! Nie wazne, czy sie zgadzasz, masz sie dostosowac. Echh...

anelise12

Mam nadzieję, że Miley i Justin zejdą ze sceny muzycznej i aktorskiej szybciej niż weszli.

AliceJ

"Moral jest krotki i niektorym znany-przestancie o nich mowic, to oni przestana byc rozpoznawani".

Poki dzieciom sie nie znudzi, to ich dalej bedzie pelno w mediach. Ale jak "wylansuje sie" na YouTube jakis kolejny cudak, tylko tym razem w wieku okolo 13 lat, to rowiesniczki swa "milosc" przerzezuca na tamtego, o obecnych sie zapomni, a my znowu bedziemy jeczec, ze ludzkosc podupada. I tak przez nastepne kilkadziesiat lat, az do smierci...

anelise12

Podobno już lansuje się następca Biebera. Fryzurkę ma nawet podobną:D A w jakimś teledysku na samym początku mama do niego dzwoni... Bo Justinie poszła fala dzieci yt utalentowanych inaczej.

Sophie1926

Też o nim słyszałam. Jak się nie mylę Cody Simpson, który ma 12 lat? Chyba tak. Żeby tylko się nie wylansował....Niedługo takich dzieci z yt będą miliony. Po cholere lansują tyle beztalenci. Nie mogli by wylansować jednej gwiazdy z talentem, która tworzyłaby naprawdę dobrą muzykę z przesłaniem.

AliceJ

Jezu, 12 lat? Tylko nie to, przeciez oni te dzieci wykoncza. Jak taka dziewieciolatka zobaczy, ze zeby byc slawnym wystarczy miec internet, to koniec. Jezu, odpowiedzcike, co sie bedzie dzialo za 20 lat???o.O

anelise12

Takich "gwiazd" będzie więcej niż tych na niebie. Boję się.

Sophie1926

Również się boję. Chyba zrobię sobie dom pod ziemią i nie wyjdę nigdy na powierzchnie. Będzie jak w Resident Evil tylko, że zamiast zombie będą pseudo gwiazdki z internetu.

AliceJ

Niedługo prawdziwa muzyka zginie:(
Świat opanują gwiazdki pop takie jak Bieber i ich "słiittt" faneczki.

Sophie1926

To jest straszne, boje sie myslec co bedzie. Inwazja jakas!
P.S Jak sadzicie, kiedy taki ktos jak Justinek powie, ze jest po nieudanej operacji zmiany plci? Bo to nie jest normalne, zeby u szesnastoletniego chlopaka nie bylo zadnych oznak dojrzewania. Ja rozumiem, kazdy ma swoje tempo, i takie tam ble ble, ale zeby tak pozno? Dajcie spokoj...

użytkownik usunięty
anelise12

Właśnie - ja w jego wieku miałem już 199 cm wzrostu i rozmiar buta 48 :) Żartuję :P

anelise12

Znam sporo 16 - letnich chłopaków i on podłóg nich to dzieciak. Żadnej mutacji ani nic? Dziwne:P

Sophie1926

No ale serio, juz bez jaj-zeby szesnastoletni chlopak mutacji nie mial? I byl w dodatku taka melepeta, ktora przegrywa starcie z przezroczystymi drzwiami? Wzrost 1.60, waga niecale 50 kilo... Ktoz to widzial? Albo tak naprawde ma maksymalnie 13 lat, albo jest cofniety w rozwoju, albo jest plci zenskiej. Innych opcji nie widze.

anelise12

Chyba i to i to. I cofnięty i dziewczyna:D Może się hormonami faszeruje? Niech uważa żeby mu cycki nie urosły 8)

Sophie1926

Osobiscie uwazam, ze niewiele mu brakuje. No bo jaki moze byc kolejny juz krok? Tylko to. Co do jasnej ciasnej sie dzieje teraz, ha?

anelise12

Rosną dzieci ktore sa teoretycznie chłopcami a praktycznie dziewczynami;)

Sophie1926

No niesety, taka prawda. Najsmieszniejsze jest to, ze w tym przypadku to juz piorun wie jakiej on(lub ona... Albo nawet i ono, nie zdziwilabym sie) jest plci. Pisza ze to chlopak. Ale czy normalne jest, by osobnik plci meskiej w wieku 16 lat mial 1.60 wzrostu i brak mutacji? Nie do konca, moim zdaniem:)

użytkownik usunięty
anelise12

E tam- ja mam wujka co ma 164 cm :) Ale chudy nie jest xD

Może ma 13 lat, a udaje 16 latka.Nie zdziwiłabym się gdyby był dziewczyną. Z wygląda dziewczyna, głos dziewczyński.

AliceJ

I w ogóle taki ciotowaty cały jest...

Sophie1926

Maly, chudy, slepy(nie potrafi zauwazyc drzwi przeroczystych), z babskim glosem- po prostu ideal. Czego chciec wiecej? ;p

anelise12

Ma super fryzurę do tego xD
Do tego głuchy bo chyba nie słyszy tego badziewa które śpiewa...

Sophie1926

Ooo, no wlasnie. Jak mu nie wstyd sie gdziekolwiek pokazac i powiedziec ze ma 16 lat? No dobra, nic nie mowie-z ludzi cofnietych nie powinno sie wysmiewac. Ale czy on byl juz u lekarza? I JAK 13-LATKOM MOZE SIE PODOBAC TAKIE "CUS" JAK O TO? Kpina...

Sophie1926

Nie wiem jak one mogą być takie głupie... :-\

Sophie1926

Bo tego nikt nie wie. One same nie wiedza. Albo maja ze soba jakies poblemy, albo to prowokacja(malo prawdopodobne, ale zawsze...), albo Justynek im placi za publiczne robienie z siebie idiotki. Innej mozliwosci nie widze.