Awanturuje sie, rozbiera, maluje jak za przeproszeniem taka... itd. Rodzice na nia zadnego wplywu nie maja? Uwaza sie za dorosla, tak cos cuduje od dluzszego czasu... To jest teraz? To co bedzie za 5 lat?
Haha, aa z tymi drzwiami to nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że to było celowe... Albo to jego spadnięcie ze stołu ;p Masakra.
Moze i bylo. Ale nie zderzenie mi sie najbardziej podobalo. Najlepszy byl lament naszej bohaterki oraz udawanie Lady Gagi(jedno oko zasloniete dlonia. Gdzies to juz widzialam... Mimo iz Gagi nie darze specjalna sympatia...), a potem napad smiechu i "jol" w jego wykonaniu sprawily, ze pod koniec opadla mi szczeka i w myslach powiedzialam sobie(mimo iz nigdy tego nie robie): "No i elegancko..."...
Widocznie nie ma ;P
Niech mu zamontują poduszki powietrzne może bo w końcu się naprawdę poważnie uszkodzi:D
Hehe;D Chociaz tez nie wiem. Z jego talentem i calkowitym braku niezdarnosci, to jeszcze ta poduszka by mu leb urwala! Albo owy leb rozwaliby sobie, bo na 100% nie utrzymalby sie na ziemii, gdyby tak go ta poduszka przyfasolila;p Moze po prostu na czas pobytu Dzastina/y pokrywac drzwi we wrzystkich budynkach gruba warstwa gabki, lub jakiegos innego miekkiego materialu?
Dokladnie, chocby go ze schodow znosic, to i tak cos mu sie stanie. Ale w sumie-co sie dziwic? Takie chuchro...
"Hmm, no tak. Wracajac tez do tej calej Miley-ona od malego sie meczy, dzieki "kochajacym(jej kariere oczywiscie)" rodzicom, tatusiowi szczegolnie. Wczoraj zupelnie przypadkowo sie natknelam na YT na filmik z jej koncertu:
http://www.youtube.com/watch?v=sad2_p1EOic&feature=playe...
Spocona(wlosy mokre, twarz tez), rozczochrana, zmeczona. Jezu, no na serio, jaka ona potem ma byc?"
No tak,,,ale żeby coś osiągnąć to trzeba się pomęczyć....taka prawda.......bez pracy nie ma kołaczy........
Nam się wydaje, że gwiazdorskie życie to imprezy, świetne ubrania i ciągłe wizyty w salonach kosmetycznych ........a to przesłuchania, godziny w trasie, setki powtórek w nagrywaniu płyty i koncerty......to duże fizyczne i psychiczne obciążenie
Ta to i tak miala rzeczywiscie lzej. Nic by sama raczej nie osiagnela, ojciec ja pcha do serialikow od malego. A ona sie meczy pozniej mokra na koncertach.
Widać, że ojciec jej nie kocha, bo gdyby ją kochał pozwalał by robić co chcę, czyli nie zaczynać "kariery".
Już się boję co bedzie z Noah. Teraz juz jest taka wyzywająca, a co będzie za 7 lat??? Ciekawe czy ją też wkręci do jakiegoś pipeprzonego serialiku Disneya.
To jest naprawde chore. Mi sie wydaje, ze ich rodzice nie kochaja, tylko licza sie pieniadze. Jak patrze na ubior(badz tez stan, jak na filmiku) Miley, albo tymbardziej Noah, slabo mi sie robi... Jak to tak w ogole ktos moze dzieci swoje meczyc i osmieszac(mala ma makijaz porzadny...)? To sie w pale nie miesci...
Macie racje-gdyby ich kochali tam, to by byly pilnowane i o karierze jak na razie moglyby tylko marzyc. A nie od malego robic z nich "maszyne do pieniedzy"...
No.. jak hannah montana się skończy to ojciec pewnie wciśnie Noah do głupiego serialiku i też się do niego wepchnie :P
10 latka, a tak się zachowuje jakby była o wiele starsza. Bedzie kolejna idolka głupiutkich dziewczyn! Ona jest już taka żałosna. Myśli, że umie spiewac. Prawda jest inna.
Maluję się bardzo mocno, zakłada skąpe sukienki... Przykład chyba z Miley bierze. Przejmie po niej pałeczkę...
Noo, tylko ze Miley zaczelo odbijac gdzies okolo szesnastki, Noah ma lat 10... Jak pisalam, az strach myslec, niestety.
Tej blondyny? Chodzi wam bodajze o ta Brandy(czy jak tam jej na imie)? Tez sie nad tym zastanawiam i przychodza mi do glowy dwa warianty-albo bardzo mocno sie uparla, ze nie chce byc slawna, albo Billy nie chce krzywdzic cudzych dzieci(ona to chyba corka jego zony z poprzedniego zwiazku)...
Sekstasma to pewnie gdzies w wieku 13-14 lat. w wieku 16 narkotyki, potem spozywanie denaturatu i innych tego typu . A dalej-nie wiadomo...
To prawda pozniej moze byc jeszcze gorzej bo moze zostac alkocholiczka w wieku 17 lat i prostytutka do tego.
Również się zastanawiam dlaczego nie wkręcił Brandi.
Rodzina Cyrusów - najbardziej powalona rodzina na świecie. Kzywdzą dziecie. Strzeżcie się jej! Nie zdziwiłabym się gdyby za jakiś rok albo dwa miała gotową sekstaśmę. Dziewucha się skapnie, że wiele "znanych" osób stało się znanymi za pomocą sekstaśmy i ona to samo zrobi.
Ma głos jakby się dusiła xD Poza tym okropnie wkurzający >:(
http://www.youtube.com/watch?v=DpAuSrIfGvM&feature=channel