Awanturuje sie, rozbiera, maluje jak za przeproszeniem taka... itd. Rodzice na nia zadnego wplywu nie maja? Uwaza sie za dorosla, tak cos cuduje od dluzszego czasu... To jest teraz? To co bedzie za 5 lat?
Rodzice Miley i Noah ponoc biora lekcje od rodzicow Britney Spears(tak gdzies czytalam, czy to prawda to nie wiem, kozaczki pudelki, itd. lubia wymyslac sensacje...)... Rany, to z ta mala, jest powalone. Jak mozna tak krzywdzic dziecko?O.o
P.S Przepraszam, ze dosyc dlugo nie odpisywalam.
Nom niestety trzeba się pogodzić z tym faktem :P W dupie mam tą powaloną rodzinę Cyrusów... Mam nadzieję że w końcu słuch po nich zaginie, w szczególności o Miley :P
Wszyscy będą ją kojarzyć z idolką nastolatek i z Hannah. Aktorką nie jest dobrą więc nie zdoła się oderwać.
Racja....
Mam nadzieję że zagra jeszcze w tym "lol" i potem już żadnych propozycji nie dostanie.... Po co ma pieprzyć filmy swoją beznadziejną grą...
Nom... szkoda słow na tą idiotkę... Nie dość że nie ma talentu to jeszcze bez szkoły.... Że już nie wspomnę o tym co ona na koncertach wyprawia..
Swoja droga, ciekawi mnie czy chociaz gimnazjum skonczyla... I jakie ma IQ. Pewnie niskie, biorac pod uwage jak sie ubiera i zachowuje...
A Noah? Pewnie nie zdobedzie nawet wyksztalcenia podstawowego przez durnych , goniacych za pieniedzmi rodzicow...
Pewnie gdy zagra w jakimś serialiku dojdzie do wniosku, że jest już sławna i szkoła jej niepotrzebna.
No.. i dobrze jej tak by było.... Głupia dzi**a...
Nie wiem dlaczego ona jeszcze jakieś propozycje dostaje... Pewnie dlatego że chcą zaciągnąć przed ekran tępe nastolatki...
Pchają do show biznesu całą rodzinkę i się lansują, dają się obdzierać z prywatności, nie mają wstydu, tylko pieniądze i wątpliwa sława się dla nich liczy.
A może ona ma w głowie tylko dwa tik-taki które czasami się ze sobą zetkną dając jakąś błyskotliwą myśl? Ale jest to żadkie w ostatnim czasie.