Awanturuje sie, rozbiera, maluje jak za przeproszeniem taka... itd. Rodzice na nia zadnego wplywu nie maja? Uwaza sie za dorosla, tak cos cuduje od dluzszego czasu... To jest teraz? To co bedzie za 5 lat?
A dlaczegóż to? Toż to wesoły wieczór, radujmy się xD ......Cholera, co ja piszę?:P xD
O herbatce wyżej napisałam. Irish czytałam to co Klee ci gadał to z myśleniem i nic nie skumałam o co mu chodziło, ale teraz to typowoli gadasz jak on uważaj.
Jestem apostołem dobrej woli i tępicielem bimberów xD Żadne ziółko - o co Ty mnie posądzasz Sophie? - tak nie wolno posądzać ! xD
Dark - wierz mi - samo piwko i nic więcej :)
Mam Sagę zieloną, owocową jakąś i minutkę ;-) Miałam tą Dilmach (tak się czyta) ale nie wiem gdzie ją wcięło... I jeszcze odchudzającą... Więc?
Przecie żartowałem ;P
A jak nie wiesz kto to apostoł to proszę - http://pl.wikipedia.org/wiki/Aposto%C5%82 xD
Cholercia, już powinno dojść... Oj, dostałam cynk od serniczka, ze już przygotowywują się do lądowania w okolicach poczty! ;)
To sami przyjadą, dałam im na taksi, o ile Klee nie wydał na chłopaków xD Podaj im adres przez tel.: 667 794 696 i przyjadą sami.