Awanturuje sie, rozbiera, maluje jak za przeproszeniem taka... itd. Rodzice na nia zadnego wplywu nie maja? Uwaza sie za dorosla, tak cos cuduje od dluzszego czasu... To jest teraz? To co bedzie za 5 lat?
Słuchaj, po nim można się spodziewać takich rzeczy... Potem jak się najje to przyjdzie do Twojego domu i zacznie gadać, zebyś myślał pozytywnie xD
I co z tego? Myślisz że ja się skunksów słucham? ;P Toż to zwierzątka futerkowe są ! xD
Nauka często zbiera śmiertelne żniwo w postaci ludzi xD
Niestety my mamy pecha ;P
'Ludzie w Polsce byli pewni, że to jest mój brat.' 'Atakują klony będą nas miliony dzisiaj polska i Europa jutro cały glob.'
Pamiętam jeszcze Babcie Klozetową :)
Tego już nie znam nie słucham ich prawie wcale, a ty sądząc po nicku to pewnie fanka japoni, anme, mangi i jrocka?
Jestem fanką anime , mangi , aut :) Nie jestem fanką jrocka , mogę wysłuchać tylko dwóch /trzech piosenek z tego gatunku . Za to bardzo cenie Hard rock'a , rocka czy po prostu piosenki z lat 60-90 :) , lubię też posłuchać czegoś w stylu Flogging Molly ( niestety nie jestem pewna jaki to gatunek :))
Sądząc po Twoim nicku czy avatarze myślę że lubisz klimaty subkultury gotyckiej :)?
Kiedyś na lotnisku mój brat spotkał gościa z tego zespołu :) ja też go spotkałam:) i tak jakoś zaciekawiłam się tym zespołem :D:)
Jedyne co pamiętam z jego wyglądu to, to że miał łysą pałę z czymś podobnym do irokeza .... Nie wiem kto to był , mało kiedy wiem jak wyglądają osoby którzy tworzą muzykę która mi się podoba ... :D
Hmmm......chodzi Ci o tego w środku? xD
http://www.curragh-labs.org/blog/wp-content/uploads/2008/12/flogging-molly.jpg
Myślę że tak :D Ale nie jestem pewna :) Byłam tak uchahana że zobaczę mojego brata że nie zwracałam zbytniej uwagi na tego gościa :)
W Stanach , Stanach :D W Polsce gościu nie siedziałby sobie jak gdyby nigdy nic , i nie gadał ze zwykłym śmiertelnikiem :D :)
"W Polsce gościu nie siedziałby sobie jak gdyby nigdy nic , i nie gadał ze zwykłym śmiertelnikiem :D :)" - to akurat wiem ;P
Stany czyli gdzie? z ciekawości pytam xD California L.A.? xD
Moja też :D Nawet obywatelstwo dostała :D
Jeszcze 4 lata i ja będę mogła się starać :D
Ja spadam w kimę , bo nawet kawa mi nie pomogła :D
Lubię gotyk przyznaję się bez bicia, muzyki słucham w stylu Cradle Of Filth a moje avatary to prace Victori Frances które mi sie podobają :)
Victoria Frances , nigdy nie słyszałam o niej :) Chyba czas uszy umyć :D
Z Cradle of Filth słyszałam tylko Babylon .. :)
Ja z Cradle of Filth mam płyte Thornography, Midian, Nymphetamine. A co do Victori to ona nie jest chyba zbyt popularna z tego co wiem.
H.i.m. też lubię. A z Cradle of Filth to najbardziej lubię The Byronic man,hallowed be thy name,Temptation, Her Ghost In The Fog, Nymphetamine.