Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus
kiwi7

ja dałem jej na początku 8 potem 4 potem 1 ponieważ już jej nie lubię

Johny999

ja !!!!! miley to beztalencie !!!!!

Johny999

Hej .:) Kiedyś ją lubiłam , nie twierdzę , że jest beztalenciem czy coś... głos ma nawet fajny.
Z tym ojcem to prawda , pomógł jej OK . Ona utrzymuje karierę , OK.
Ktoś tutaj napisał , że chyba nie ma takiej osoby , która nie chciałaby pomocy rodziców w osiągnięciu sukcesu.
Ja natomiast taką osobę "znam" i jest to Enrique Iglesias , syn Julio 'a Iglesiasa. Gdy "zaczynał" i wysyłał swoje demówki , jeźdżił na castingi , zmienił swoje prawdziwe nazwisko... nie pamiętam już na jakie ; ) , ale tak było... Zobaczcie , że wiele osiągnął. Można ? Można.
Miley zszokowała mnie ostatnim wywiadem swoim , w którym powiedziała , że "nie jest normalnym człowiekiem , jest lepsza od innych ma jakąś tam głębię etc. etc. " Heh. Czyli , że wszyscy jesteśmy GORSI ? Super. Ja się jakoś nie czuję gorsza, mimo , że nie mam 26 milionów dolarów , ale śpiewać umiem też. :) Wcale nie uważam tego za swoją "niezwykłość" , dużo ludzi ma talent.. :)
Więc fani gratuluję Wam takiej idolki... Możecie czuć się od niej GORSI , przecież sama tak powiedziała...
Kupujcie jej płyty i inne bzdety , dajcie jej zarobić , a ona powie , że jesteście od niej GORSI.
Tylko niech dziewczynka spyta siebie , komu tak naprawdę tą kasę zawdzięcza? Sobie? Duży ma udział , piosenki , głos , bla , bla , bla... Ale gdyby nie ludzie , gdyby nikt nie kupował jej płyt , chodził na koncerty , to tak długo by się na rynku muzycznym nie utrzymała.
Pozdrawiam.. ; *

Princess_Vanney

Też jej dałam jeden. Ta dziewczyna denerwuje mnie też swoją osobą.
W wywiadach gadkę ma jakby się naćpała. ; / / Gada od rzeczy. Traktuje innych , normalnych ludzi (tych, którzy nie są sławni) gorzej. Właśnie po tym wywiadzie mnie zdenerwowała....
"Myślę, że oboje mamy więcej głębi niż zwykli ludzie - inaczej niż oni myślimy i czujemy. Liam jest wdzięczny za to co ma, ale nie dopuszcza, by uderzyło mu to głowy. Ja też taka jestem."
Tak właśnie widać , droga Miley , jaka jesteś.
Najśmieszniejsze jest to , że nastolatki wzorują się na dziewczynie ,która nie skończyła liceum i robi sobie demoralizujące fotki łazienkowe.
Żenua.
Nie zazdroszczę jej wyglądu , kasy ani "talentu".
Wolę mieć swoje 155 cm wzrostu niż jej 168 cm i wodę zamiast mózgu.:)
Poza tym jej muza to nie rock.
Rock to Evanescence np. ( grają alternatywny rock.)
A z aktorstwem u niej kiepściutko. ...
To tyle.
Bez obrazy dla jej fanów.
Ale zrozumcie , że nie wszystkim podoba się jej talent , uroda i co najważniejsze CHARAKTER.
Bo nie szata zdobi człowieka.
Peace & Love ^^
Amy Lee ;** <333

Johny999

mnie strasznie denrwuje... jak to nazwać... jej sposób bycia.
to że uważa się (a przynajmniej sprawia takie wrażenie) za jakąś nie wiadomo jak utalentowaną gwiazdę. :/ może i nie jest złą aktorką czy piosenkarką, ale dobrą też nie. przez krótką chwilę na początku jej kariery wydawała się taką normalna, miłą dziewczyną. a teraz samo jej imię przyprawia mnie o mdłości... ;p

kiwi7

Ja tez dałem jej 1 bo jej nienawidzę

szymas93

Ja też dałam 1. A talentu to 0. Nie wiem w ogóle czemu ona jest taka sławna...chyba dzięki swojemu ojcu.

AboutMe

Ale jednak to nie ojciec za nią śpiewa.

użytkownik usunięty
Miley_16

Za Miley śpiewa playback.

Oczywiście, że 1, a jakby inaczej :D
Nie to chyba nie playback za nią śpiewa - ona ma naprawdę taki okropny głos. xD

little_devil

to nie jej głos tylko włączona kosiarka do trawy zawsze to lepsze niż jej skrzekot

Ghares

jeszcze nie dałam jej oceny, bo jakoś tak się złożyło, ale niebawem postaram się to nadrobić...

sądzę, ze będzie to właśnie taka ocena, jak w temacie...i to nie z zawiści, czy czegoś w ten deseń...po prostu denerwuje mnie fakt "bycia sławnym" za sprawą rodziców...bo co innego mieć talent i mimo braku protekcji do czegoś dojść, niż wstać pewnego, pięknego dnia i poprosić mamusię, czy tatusia, aby pociągnęli za odpowiednie sznurki i załatwili to główną rolę w filmie, to wydanie płyty...pff.

Alutek91

A co skoro jej ojciec ma znajomości bo sam kiedyś występował itd. to ma z tego nie skorzystać? Ciekawe czy wy wszyscy gdybyście marzyli o zrobieniu kariery to nie chcielibyście żeby wam załóżmy ojciec nie pomógł? Jakoś nie wydaje mi się żeby ktokolwiek powiedział "Nie tatusiu nie pomagaj mi spróbuje sama się przebić i może za 5-10 lat mi się uda .." ;| A ten kto uważa że ona nie umie śpiewać to albo mówi to z istnej zawiści lub nie potrafi[nie chce] tego dostrzec.Ona potrafi śpiewać i skoro ma do tego talent to czemu stać z tym w miejscu? Zapewne wiele dziewczyn marzy osiągnąć to co osiągnęła ona w tak młodym wieku a jednak nie mają jak wkręcić się w show business.Ona miała to szczęście.I założę się że każda inna gdyby tak miała jak Miley i tak i tak byłaby krytykowana tak samo jak ona.

Miley_16

/zgadzam się z Miley_16 w 100 proc.^^ /dodam jeszcze od siebie coś... to dzięki komu i w jaki sposób dostała szansę na rozpoczęcie kariery piosenkarki/aktorki to jedno... a to, że rozwinęła tą karierę i ją utrzymuje to drugie - to zawdzięcza sobie samej! /ojciec może i załatwił jej castingi, role w "HM" itp., ale jej talent podlega ocenie publiczności, gdyby go nie miała, nie spodobałaby się widzom, serial "HM" spadłby z anteny "DCH" już po kilku odcinkach lub/i nikt nie słuchałby jej piosenek... i na nic zdałyby się znajomości.

/moja ocena Miley jako aktorki to: 10-/10; jako piosenkarki to: 10+/10^^

Mauricio_Esposito

tu nie chodzi o talent. Tu chodzi o kult HSM i 'aktorow' w nim wystepujacych. Gdyby zamiast Miley, grala tam świnka Piggy rowniez bylaby uwielbiana przez miliony rozhisteryzowanych nastolatek.

krolowa_sniegu_2

I dobrze. Głupio Ci bo ludziom się to podoba ?

pasikk

podoba sie gimbusom bez krzty gustu

krolowa_sniegu_2

Zdajesz sobie sprawę z tego, że tylko gimbusy obrażają innych ludzi z tego powodu, że podoba im się coś czego oni sami nie lubią?

Daedrot

Nie przemówisz ;)

Daedrot

wole by anonim w internecie nazywal mnie gimbusem, bo mam swoje zdanie i sram na obecna popkulture ktora nie warta jest nawet spluniecia

Miley_16

A o to chodzi, ze jest wielu aktorów/aktorek, piosenkarzy/piosenkarek i wielu innych artystów, którzy ciężką, własną pracą doszli do sławy i zdobyli fanów. Czytałam, słyszałam i wiem, ze sporo osób ze świata show biznesu zaczynała od tzw. zera, początku. Prace dorywcze, często brak pracy. A wiadomo co się z tym wiąże.

A tu mamy przykład na to, ze co chce to dostanie, zero poszanowania, szacunku i jeszcze fochy stroi.
Dziwi mnie, ze tak dużo ludzi pluje na protekcję, a w przypadku, gdy chodzi o "ich ukochaną gwiazdkę" odrzucają to. Ja sama wiem, ze protekcja jest w wielu przypadkach złem, bo jednym drogę zamyka, a drugim otwiera, a niekoniecznie ci drudzy na to zasługują. Może kiedyś ci "oddani" swoim pseudo-gwiazdkom zrozumieją co w życiu jest ważne, a co ważniejsze. Bo taka fascynacja tego typu "gwiazdą" mija z wiekiem. No i dobrze...

Alutek91

Edit:
Ale to nie chodzi o to, czy to ojciec za nią śpiewa...Dlaczego niektórzy podchodzą do wielu rzeczy tak dosłownie? Nie wiem, czy tak trudno zrozumieć, że zawdzięcza sławę ojcu, bo on jest znany, on jej to załatwił i dzięki niemu znaleźli się ludzie, którzy zaczęli ją promować. Umiejętność śpiewania to, 50% sukcesu. Na drugie 50% może się składać także szczęście, a później promocja. Bo bez dobrej promocji nic się nie sprzeda. Tak w ogóle jak to teraz piszę, to dochodzę do wniosku, że w dzisiejszym świecie nie trzeba zbyt dobrze śpiewać, albo można w ogóle się w tym nie odnajdywać - wystarczy protekcja, promocja i playback.

Zresztą podam teraz dobry przykład odnoszący się już bezpośrednio do tematu:
na świecie jest pełno ludzi, którzy potrafią śpiewać, ale np. są z małych miejscowości, czy z miejsc, gdzie nie ma możliwości, aby w jakiś sposób się wybili.
Teraz postawmy sobie tę osobę Miley Cyrus i powiedzmy, że mieszka gdzieś w biednej miejscowości, nie ma możliwości, ojciec pracuje gdzieś, w małej firmie, nie jest znany. Ona jest piękna, młoda, zdolna i...bez szans na karierę.

Protekcja i znajomości to pierwszy czynnik, który stworzył ją w świecie show biznesu. Dopiero później można mówić o talencie i innych rzeczach.

To moje zdanie, wszystko jest przemyślane. Nie obraziłam nikogo i liczę, ze i inni to uczynią..

AboutMe

Chore nastolatki dają 10 dlatego średnia się utrzymuje całkiem, całkiem.
Btw. też dziwi mnie to, że ktoś to ogląda bo to jest po prostu żenujące.

użytkownik usunięty
kiwi7

Ja! ;)

[za krótki, za krótki, za krótki
]

zaszaleje dałam 2 ;), ponieważ znam ją bardziej z plotek niż z umiejętności aktorskich, widziałam tylko jeden odcinek serialu, w którym fakt faktem nie poraziła mnie swoim talentem. A jeśli mam oceniać ją jako osobę powiem tylko tyle, że dla mnie jest medialnym produktem dla dwunastolatek, który mówi i robi to co zapewni mu popularność.

monzaba

Ja jej dałam 1 xD

<za krótki>

użytkownik usunięty
kml250995

ja jej dałam 10, oceniając zarówno aktorstwo, jak i śpiew i moim zdaniem jest to odpowiednia ocena i nie zamierzam jej jak na razie zmieniać

kiwi7

Ja.

kiwi7

ja jej daje 5... uwazam, że az taka zła aktorka nie jest.. chociaz mimo wszystko jak zauważyłam to na poczatku HM było kiepsko potem w traklcie serialu nawet lepiej grała...a teraz robi z tego wielkie g****... :| no i tyle...
a co do kariery muzycznej - w sumie b. dobrze śpiewa chociaż ni e jestem jej fanka :P

użytkownik usunięty
kiwi7

Ja oczywiście :) Kiczowate beztalencie :P

Nie jestem osamotniona. Niestety mniej niż 1 się nie da;)

kiwi7

Ja również dałam 1. I tak jestem zaskoczona, że zajmuje tak wysokie miejsce w rankingu ;)

kiwi7

ode mnie również dla hanki montanki jedyneczka :D

kiwi7

Oczywiście ja ... tylko i wyłącznie 1.

za krótki <br/>

użytkownik usunięty
Speedfan

innej oceny dla najgłupszej kobiety świata sie nie da chyba dać ;]

O czyli znasz wszystkie kobiety świata żeby sądzić że ona jest tą najgłupszą? :O ;]

użytkownik usunięty
kiwi7

Jej to się nawet 1 nie należy tylko szkoda że nie można wystawiać minusowych ocen chociaż i tych nawet szkoda na nią =P

oczywiście dałam 1 :D

kiwi7

Mówiąc szczerze, to bardziej drażnią mnie fani Miley, niż sama ona. Wszędzie tego pełno, a już najbardziej boli mnie fakt, że te dzieciaki uważają ją za Bóg wie kogo, a nie mają pojęcia o prawdziwym pięknie muzyki. Sama Miley - nie wiem.Serial głupkowaty(z dubbingiem to już w ogóle, tylko uciekać na kilometr), jej postać mnie irytuje, głos(jeżeli to jej i nie playback)nie taki zły, piosenki to typowy współczesny popik, którego nie słucham,ona zaś jako człowiek wydaje mi się sympatyczna. Tyle.

Ekranizacja

Ja jej dałam 2, ponieważ na jej piosenkach można dobrze sie uczyć śpiewać i są rytmiczne. I wbrew wam podoba mi się jej głos

kiwi7

Ja dałem 1, ale to bez różnicy, bo są 2 grupy oceniające panią MC. Pierwsza
grupa to 10 - 13-letnie ekspertki od śpiewu i aktorstwa o niepodważalnych
kompetencjach i wiedzy. Druga grupa to ludzie nieoczarowani magią HSM,
ludzie trzeźwo patrzący na świat i odpowiedzialni. Każdy mający
jakiekolwiek porównanie (mówię tu o grze aktorskiej pradziwych Aktorów)
może jej jasełkowy iście poziom gry ocenić nie wyżej niż 2. Jeśli chodzi o
wokal i artyzm tej artystki - w oczach widza on nie istnieje: głos
zmodyfikowany komputerowo, wszystko z play'a, a teksty, muzyka i cały sens
piosenki koło MC nawet nie stał. Nie będę poruszał tu tego jaka jest w
normalnym życiu, chyba każdy ma jakieś swoje odczucia... negatywne.

Pozdrawiam 13-latki i współczuję momentu Waszego życia kiedy to przejżycie
na oczy i zdacie sobie sprawę o tym jak niszowym, prostym i pustym wytworem
jest HSM etc., Wasze zażenowanie i wstyd powinien być wprost proporcjonalny
do błędu w jakim jesteście teraz.
Dziękuję i pozdrawiam :)

newhope

newhope -trafiłeś w 10 tą wypowiedzią

natomiast ja trafiam w 1 przy ocenie MC ;DDD

kiwi7

Ja dałam :D

za krótki <br/> za krótki <br/>

Makaronia

też dałam jej 1.;D
ta dziewczyna jest tak pusta, drewniana że to się w głowie nie mieści.
to nie fair,że my musimy tyrać całe życie żeby mieć trochę grosza przy duszy a takie nic ma na koncie miliardy.

dzemowata

OOO znasz ją? Może bys mnie zapoznała...

Poza tym to że jej po cholerze zazdroscisz, nie znaczy że jest zła :)

dzemowata

No widzisz jaka ty pokrzywdzona przez los jesteś..zgłoś się do Disneya i też będziesz "takie nic" i będziesz miała miliardy.

Miley_16

Hej .:) Kiedyś ją lubiłam , nie twierdzę , że jest beztalenciem czy coś... głos ma nawet fajny.
Z tym ojcem to prawda , pomógł jej OK . Ona utrzymuje karierę , OK.
Ktoś tutaj napisał , że chyba nie ma takiej osoby , która nie chciałaby pomocy rodziców w osiągnięciu sukcesu.
Ja natomiast taką osobę "znam" i jest to Enrique Iglesias , syn Julio 'a Iglesiasa. Gdy "zaczynał" i wysyłał swoje demówki , jeźdżił na castingi , zmienił swoje prawdziwe nazwisko... nie pamiętam już na jakie ; ) , ale tak było... Zobaczcie , że wiele osiągnął. Można ? Można.
Miley zszokowała mnie ostatnim wywiadem swoim , w którym powiedziała , że "nie jest normalnym człowiekiem , jest lepsza od innych ma jakąś tam głębię etc. etc. " Heh. Czyli , że wszyscy jesteśmy GORSI ? Super. Ja się jakoś nie czuję gorsza, mimo , że nie mam 26 milionów dolarów , ale śpiewać umiem też. :) Wcale nie uważam tego za swoją "niezwykłość" , dużo ludzi ma talent.. :)
Więc fani gratuluję Wam takiej idolki... Możecie czuć się od niej GORSI , przecież sama tak powiedziała...
Kupujcie jej płyty i inne bzdety , dajcie jej zarobić , a ona powie , że jesteście od niej GORSI.
Tylko niech dziewczynka spyta siebie , komu tak naprawdę tą kasę zawdzięcza? Sobie? Duży ma udział , piosenki , głos , bla , bla , bla... Ale gdyby nie ludzie , gdyby nikt nie kupował jej płyt , chodził na koncerty , to tak długo by się na rynku muzycznym nie utrzymała.
Pozdrawiam.. ; *

kiwi7

Ja dałam jej 2. ^^ Przynajmniej dzieci mają z niej pociechę. I kolejny plus: Miley jeszcze nie zrobiła w majtki na planie! : D

alis95

a kto zrobił?? xD <zaaaaa króóóóótki :]>

madziula21

Pewnie jeszcze nikt. Ale Miley jest skłonna zrobić wszystko, aby być na okładkach gazet. ^^

alis95

Hehe dobry tekst xD i zgadzam się xD Ona dla gazet i popularności wszystko zrobi...