Ja dałam 1. Ona w ogóle nie ma talentu a sławna jest dzięki 10-12 latkom mającym obsesję na punkcie Hanki Montanki.
A Ty Miley_16 pisz coś mądrego albo nie pisz wcale. Twoje argumenty nie mają żadnego sensu ani zwięzłości z tematem.
Nom aktorką może nie jest za dobrą, bo w sumie wystąpiła tylko w 1 normalnym filmie ( powtórzyłem to już ze 100 razy ale ok xD ), więc nie ma za bardzo na czym się opierać i wzorować a jeśli chodzi o śpiewanie to wg. mnie bardzo dobrze jej wychodzi i wiadomo, że jest sporo lepszych od niej ale jednak nie są promowane i nie są tak popularne więc... mówi samo za siebie (nie podkreślam, że cześć tego zyskała poprzez HM).
Nastało takie społeczeństwo, że będą trzymać się swojej idolki/idola nawet jeśli ktoś jest o wiele lepszy.
Mam tutaj na myśli to, że nawet jeśli będą o niebo lepsze od niej to i tak nie zdobędą takiej popularności jak Miley (takie życie), trzeba się z tym pogodzić nawet jeśli to niesprawiedliwe.
PS: Poza tym nie zasługuje na 1 gdyż jak sam stwierdziłeś ma jakiś talent czyli śpiewanie, może nie jest boski ale dobry.
Większość jej nie lubi przez Hannah Montana ale z czasem może się to ludziom odwidzi i trochę inaczej zaczną ja postrzegać.
Nie napisałem, że ma talent piosenkarski, napisałem że wychodzi jej to trochę lepiej niż aktorstwo, podejrzewam że co druga dziewczyna spotkana na ulicy zaśpiewałaby tak samo, a może nawet i lepiej. Nawet jeśli, to jest to portal filmowy i tu ocenia się przede wszystkim umiejętności aktorskie a nie muzyczne. A tu Miley leży i kwiczy. Filmy w których gra biją rekordy kiczu i żenady, jednak niestety jest ciągle nachalnie lansowana przez wytwórnię Disneya (swoją drogą ciekawe w jaki sposób odwdzięcza się dyrektorom Disneya za niezasłużony lans jej osoby). Może jakby wystąpiła w jakimś lepszym filmie, to zmieniłbym o niej zdanie, ale raczej nikt jej nie zatrudni bo na 99% zepsułaby taki film