Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus
kiwi7

Ja też dałam jej 1.
Nienawidzę tego beztalencia.

kiwi7

ja ! ale uważam że ona nawet nie zasługuje na miano aktorki !!!

blueberry_4

lepiej grają i śpiewają nasze polskie żule, menele, pijaki jak się napiją a ona jest zerem dla niej 1/10 się nie nadaje trzeba 0/10 tylko takiej oceny nie ma

użytkownik usunięty
hemp_gru13

Boże.Ty człowieku jesteś chory.

Poważnie chory.Nie wiesz co mówisz.

chora to chyba ty jesteś i odpieprz się bo mam teraz ważniejsze rzeczy niż kłócenie się z dziećmi

hemp_gru13

Ooo bo gdzieś wyjeżdżasz? Już nie musisz się tym chwalić w każdym poście..jak jesteś taki zajęty to po co w ogóle tu wchodzisz i kłócisz się z "dziećmi" ? Na to jakos masz czas.

hemp_gru13

taak? To spieprzaj z tego forum . ;/

czekoladoweserce

to było do : hemp_gru13

czekoladoweserce

tak , ja też dałam jej 1. ;]
jest żałosna.

i prooszę was wielbiciele pseudo gwiazdek disneya, nie piszcie mi tylko że jej zazdroszczę, bo nie ma czego.. ;]

bell_s

Bo u większości antyfanów jest to bezpodstawna nienawiść - typu dam jej 1 BO TAK.Lub dam jej 1..bo jest sławna. ;/

kiwi7

Widzę, że komuś już zabrakło słów i jedynie co potrafi to „pluć” przekleństwami.

Niestety zauważam drogi RysiuRiedel_Fan, iż wraz ze swoją koleżanką Sunrisee nie dopuszczacie do siebie myśli, że ktoś oprócz was może mieć jakikolwiek gust, słuch czy co tu jeszcze padło. Niestety, z taką świadomością daleko nie zajdziecie („jestem wszystkowiedzący/a i wspaniałomyślny/a” ). Świat wciągnie wasze nieprzygotowane na różność umysły i prędzej czy później polegniecie na wszelkich frontach. Cóż, tak to już jest, jak się nie jest „elastycznym”.

Pozdrawiam.

kiwi7

Nie martw się o moje dzieci, których póki co nie mam i w najbliższej przyszłości mieć nie będę.

OK, chcesz argumentów? Nie ma sprawy.
Otóż ja nie uważam jej za wielką gwiazdę aktorskiego pokroju Meryl Streep, ale ogólnie twierdzę, że póki co „raczkuje”. Z jakim skutkiem? Nie jest źle, może będzie lepiej, ale jest poprawnie.
Muzyka, wałkujecie to od… x czasu! Naprawdę przyjemnie się jej słucha, nie trzeba wiele. Ma niezłe piosenki (ale oczywiście nie wszyscy muszą lubić pop).
Jako osoba. Hm… tu można sobie pogadać, ale nikt właściwie nie jest na dobrym tropie. Nie znamy jej, trudno. Zrobiła sobie jakieś fotki? Niech robi, jeśli to leży jej na sercu. Powiedziała, że jest nie wiadomo jaką wspaniałością? Niech mówi, nawet jeśli plecie głupoty. Wolność mamy, czyż nie? A to że porównuje się do lepszych – ma wzorce. Czy z nich skorzysta, wątpię. Ale co tam.

kiwi7

Tak. Mniej więcej.
Chociaż to wydaje mi się najmniej istotne – czy tak lubi Britney i ją wielbi albo też nią gardzi.

kiwi7

Chodziło mi o coś zupełnie innego.
Zwróć uwagę na wzorce, jakie daje ta osoba (czyt. Britney).
Wiem, nie można lubić i jednocześnie nią gardzić. Dziwne – z pewnością. Ale jak już wcześniej wspomniałam to co mówi nie powinniśmy brać zbytnio pod uwagę – w wielu przypadkach słowa osób, które póki co są, że tak powiem „na fali” są przekręcane, a przechodząc od pudelka do pudelka gubią sens.
O, to gratuluję, że Ci się udało.

_Olinka_

Właśnie.... Ja daję jej 1 z powodu braku talentu aktorskiego, a to jest tak zwany "filmweb", czyli forum filmowe i nie ocenia sie tutaj wyglądu czy śpiewu lecz grę aktorską... i to jest główny powód dla którego dałam jej 1.

kiwi7

jeszcze ja dałam 1. nie podoba mi się jej gra, a tym bardziej głos. to moje
zdanie i proszę się nie czepiać.

sheepek

No właśnie to samo tłumaczymy jej fanom że daliśmy jej 1 bo nie umię grać, a oni jeszcze się kłócą i próbują narzucić, że ona umię grać...

beeti95

ludzie, czy wy poszaleliście? ile można dyskutować o takiej... powiedzmy: o takim beztalenciu ;) jedyne nad czym można się tu zastanawiać to czy dać 1 (ewentualnie) czy nic - ode mnie ostatecznie 1 (bo 0 nie wpłynie na średnią), chociaż to i tak dużo... ;P

beeti95

dla fanek i fanów miley pojawiły się nowe skandale jej w sieci rośnie z niej druga lindsay lohan wróciłem i wczoraj pokłóciłem się z koleżanką z klasy bo w autokarze chcieli włączyć 17 again z lalusiem efronem niestety większość klasy nie lubi disneyowskich lalusiów i pip to obejrzeliśmy Babilon

kiwi7

IMHO dziewczyna niesłusznie obrywa. Aktorką wielką nie jest, ani też piosenkarką, ale ile takowych teraz po świecie chodzi i sukcesy święci?
W popularniejszych filmach i serialach są całe stada aktorek i aktorów o podobnym do Cyrus "warsztacie", a w radio można usłyszeć jeszcze mniej utalentowane wokalistki, którym głosy trzeba preparować komputerowo tak, że w ogóle nie przypominają ludzkich. Miley jest jeszcze młodziutka i ma szansę na ewentualne postępy, a jako nastolatka w serialu komediowym sprawdza się w sam raz. Naprawdę telewizja przepuszcza gorszych ludzi niż Miley Cyrus, której trzeba dodatkowo przyznać, że wkłada kupę pracy w swoją karierę- i nie chodzi mi tu o to, że osiągnęła wszystko sama, bez pomocy tatusia, a o to, że bycie perfekcyjnym produktem dla mas to ciężki kawałek chleba, zwłaszcza w tak młodym wieku.
I prawdę mówiąc, chociaż jestem w wieku znacznie przerastającym target "Hanny Montany", tak serial uważam za poprawną, przyjemną komedię.

kiwi7

a to w ogóle ktoś dał jej coś innego? :D

LoveKiller

Tak. Ja dałem 10 i tylko dlatego, żeby zrobić na przekór tym wszystkim, którzy tak po niej jadą. I nie przeszkadza mi to, że nie widziałem ani jednego filmu z Miley Cyrus, bo ci którzy dają jej 1 też pewnie w większości nie widzieli, a wyładowują tutaj tylko swoje frustracje. Po prostu w...rwia mnie ta cała banda debili, która pisze teksty w stylu: "nienawidzę jej i daję 1". A za co, k...a? Kota ci udusiła? Dzieciarnia, która musi się popisywać jaka to jest mądra, bo w innych dziedzinach życia im nic nie wychodzi. Trzeba tępić takie myślenie w samym zarodku i dlatego ode mnie zasłużone 10! :D

BLABLABLA123

znalazła się pani ty jej nie widziałaś i dałaś 10 ja ją widziałem i dałem 1 i dzieckiem tu jesteś ty jak chcesz to ci mogę pokazać dowodzik

hemp_gru13

Bo moje 10 dla niej to 1 dla założyciela/ki tematu i im podobnych. :)
I dzięki za zmianę płci - nie ma to jak uważne czytanie. A dowodzikiem wymachiwać to muszą tylko ci, co mają coś do udowodnienia innym - ja nie muszę. :)
I proponuję zacząć używać znaków interpunkcyjnych. Naprawdę bardzo przydatny wynalazek. Polecam. (Chwilkę... W której to klasie podstawówki o nich uczą teraz?)

BLABLABLA123

HAHA, ale fajny i głupi temat, ten filmweb, jest lepszy od demotywatorow, demotywujecie mnie ludzie naprawdę, a co do Miley...

Jest żałosna, brzydka, przerobiona w fotoszopie, strzela glupie miny, smierdzi (fuj), nie umie grac, nie jest przekonujaca osoba, nie ma zadnej wartosci jako osoba(dobra chyba za daleko sie posuwam xd)

Ale i tak Hannah Montanah to śmieszna rzecz, szczegolnie jak jestem spalony. :P

Kamelus

Kamelus- a kto jest lepszy? Kristen Stewart i jej mina?
Nie rozśmieszaj mnie!

Kamelus

I następny komentarz który pokazuje [prawdziwą] głupotę takich ludzi jak ty..

hemp_gru13

Ja pierdziele. Zmień swoje życie,bo naprawdę źle z Tobą.

Miley to laleczka. Nie rozumiesz,że ktoś ją może lubić?

kiwi7

również dałam jej 1/10 :) jest beznadziejna..

kiwi7

ja dalem 2 :D a widze miley_16 wielka fanka pisze i broni pod kazdym postem:D chce Ci sie ?
co do miley to powiem krotko grac? strasznie nie potrafi... moze spiewac umie ale to zawdziecza jedynie ojcu:P a co do filmu to 0 komentarza
jest chory... miley gra nastolatke ktora ma wszystko, wywyzsza sie, udaje idiotke i sie z tego cieszy, i jest strasznie samolubna ;] swietna postawa idiolki milionow nastolatek.. brawo

art0990

Noo, ale od dawna wiemy, ze co glupie jest i smieszne, patrz Gracjan Roztocki, tak samo jest z Hannah Montannah, szkoda tylko ze dzeci maja przez ta wyprane mozgi. XD

art0990

Tak chce mi się szczególnie gdy widzę takie głupie komentarze.
Jak to że umie śpiewać może zawdzięczać ojcu? Człowiek się z tym rodzi albo i się nie rodzi.Przecież ojciec za nią nie śpiewa.

kiwi7

Miley_16, czytając komentarz Kamelusa dobiło mnie to samo. Też się pytam: jak można komuś zawdzięczać talent do śpiewania? Ktoś może pomóc go doszlifować, ale jeśli się nie urodziłeś z tym, to żaden wujek, siostrzenica czy sąsiadka zza rogu nie pomoże zaśpiewać na żywo.

_Olinka_

Ale ojciec piszę jej większość piosenek i gdyby nie on nawet by się nie zajęła karierą muzyczną (wg mnie i tak się do niej nie nadaje)

kiwi7

ale widze nie skomentowalas moje oceny postaci Twojej idiolki ;] tylko to ze ojciec jej pomagal a chcialbym poznac postawe idolki czy widzi ja tak samo jak i ja:P znam kilka osob co " o boze hannah montana !! " i widze co sie dzieje z takimi "fanami"... ciagle " o boze portfel hanny montany .. mamo kup mi " ;] starczy... a wy jeszcze mozecie ja podziwiac

art0990

Jeśli chodzi o ten talent ze śpiewaniem, to w ogóle nie wiem o czym mówicie, bo jak dla mnie to ona skrzeczy. Jest milion bardziej utalentowanych wokalistek, ale nie jest o nich aż tak głośno bo nie grają w Disney Channel lub nie ma ich wizerunków na zeszytach czy portwelach.
Miley zrobiła się sławniutka na moment, tak jek jeszcze całkiem nie dawno to całe High school musical.. Zobaczycie, naiwne nastolatki, niedługo będą miały nowych idoli, zapewne też bezwartościowych, no ale co mozemy zrobić.. Każdy wkońcu z tego wyrośnie.

bell_s

No mam to samo zdanie... Przecież gdyby ona nie zagrała w hannie montanie i zajęła się tylko śpiewem to napewno duzó osób by jej nie zanało.. Jej piosenki wcale nie są znane..

kiwi7

Akurat nie wszyscy muszą chodzić w dresie z tego serialu, stukając klapkami z jej wizerunkiem. Widać, że nie potraficie odróżnić zwykłych ludzi, którzy kogoś lubią od bezgranicznych fanek/ fanów.

_Olinka_

Nie wmawiaj mi kogo potrafię odróżnić, a kogo nie.
Jeśli chodzi o Miley, to w jej przypadku ludzie którzy jej słuchają i bezgraniczni fani to jedno i to samo.

kiwi7

Doprawdy? Jako anty-fan powinnaś chyba mieć wyższe IQ niż ja, ale sądząc po twej wypowiedzi nie jesteś o wiele więcej mądrzejsza od ściany. Bez obrazy, ale: czytasz w ogóle, co piszesz? Bo mi się coś nie wydaje, byś rozumowała...
Łatwo wstawić ludzi do jednej półki, ale jak tak dłużej pociągniesz, to zbyt wiele nie osiągniesz.

_Olinka_

ha ha ha. Śmieszna jesteś. W sumie mogłabym się tym przejąć, ale mi się nie chce.
Okej odpowiem na twoje jakże mądre pytanie : Owszem czytam to, co piszę. A co do mojej inteligencji, mogłabym się kłócić, ale po co to robić na TAKIM forum ? ..

nie mam czasu na takie głupoty, naprawdę. Poprostu nie lubię tej dziewczyny, denerwuje mnie swoim zachowaniem, nie mam do niej szacunku, etc. Skoro Ty masz takie wielkie IQ , że słuchasz tego szmatławca, to powodzenia i szerokiej drogi życzę.

kiwi7

Jezu, ale przeżywacie z tą Miley. Sama za nią nie przepadam, ale nie ubliżam jej, i fanom. Naprawdę tak Wam przeszkadza jej obecność, i to, że gra w filmach? Jak jej nie lubicie, to nie oglądajcie. Trochę dystansu do tego wszystkiego, każdy ma prawo żyć, i robić to co lubi, a Miley tym, że grała w Montanie, nikomu krzywdy nie zrobiła. Zastanówcie się trochę.

Camilla3

i kto to mówi ktoś kto ma w avatarze ustawioną inną debilke disney'a(przepraszam za słowa ale inaczej tego nie można nazwać)

kiwi7

No i przeszkadza Ci to, naprawdę tak Cię to boli? Twój poziom też pozostawia wiele do życzenia, skoro tak się tym emocjonujesz. Zresztą ja wyraziłam tylko swoje zdanie, a kogo lubię i kogo mam w avku, to tylko mój wybór, i Tobie guzik do tego.

kiwi7

Aa, i jeszcze słówko, masz w ulubioinych Selenę, czy to przypadkiem nie jest gwiazdka Disney'a? Czy może ona akurat jest spoko, bo Tobie spasowała?
To tyle z mojej strony, weszłam tutaj, bo myślałam, że będzie można bardziej na poziomie popisać, ale jak widać nie. Żegnam.

kiwi7

Nie wszyscy ludzie którzy lubią sobie jej posłuchać muszą być niedorozwiniętymi matołami, naprawdę. Wasze próby nawracania przed rychłą utratą jakichkolwiek wartości widocznie spoczną na laurach, bo nic właściwie tą swoją „lepszą stroną” nie reprezentujecie, poza upartym wmawianiem, że macie rację. Cóż, a niby żyjemy w tolerancyjnym kraju, to dopiero śmieszna wiadomość! Perfidni znawcy, którzy uważają, że jak mają „Ojca Chrzestnego” w ulubionych (chociaż nie wiem czy akurat ten film u was występuje, to tylko przykład) to są już wielce zdyscyplinowanymi ofiarami wspaniałości obrazowej.
Pozdrawiam.
P.S. Camilla3, oni już nie mają się czego czepiać. Nie ma to jak brak argumentów.

_Olinka_

zawszę znajdę jakiś argument czy powód żeby po niej i po was pojechać

kiwi7

Pff, teraz to dopiero powiedziałeś co wiedziałeś… nie ma to jak zachłysnąć się własną głupotą!

_Olinka_

dziwne, ale twoich argumentów też nie widziałam. no dalej, powiedz dlaczego to tak lubisz tą Miley?..

nie wmawiaj nam ze nie mamy argumentow, bo czytajac twoje posty smiac mi sie chce. najpierw napisalas do mnie ze jestem 'glupsza od sciany' a teraz do hemp_gru ''..nie ma to jak zachlysnac sie wlasna glupota..'' . Faktycznie, argumenty masz że o ja pierdole.

bell_s

no właśnie daj jakiś argument czemu ją lubisz bell_s ma racje nigdzie nic nie widać co niby pisałaś