Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 533 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

http://static.blogo.it/fashionblog/monica_bellucci_bionda.jpg

Ja uważam, że jako brunetka jest ładniejsza.

Madziula15

szczerze? bez różnicy-i tak zawsze jest brzydka.i w gruncie rzeczy morał z tego taki-każda bunetka przefarbuje się choć raz na blond...

użytkownik usunięty
Madziula15

Zgadzam się.
Monice pasują ciemne włosy, może dlatego, że cały czas miała ciemny odcień i przyzwyczailiśmy się do brunetki.
Ja w każdym razie zostaję przy ciemnym odcieniu...

Brunetką się urodziła i brunteką być powinna.
Pasuje jej to jako Włoszce - BARDZO :)

Śliczna, niepowtarzalna i jak dla mnie - najpiękniejsza.

użytkownik usunięty
Madziula15

zgadzam się z bajką.;))
Jako brunetka prezentuje sie wspaniale

Madziula15

moim zdzniem w blond włosach też ładnie wygląda
:)

emilkopole

Brunetka lepsza. Jasne włosy jej poprostu nie pasują.

Madziula15

zdecydowanie jej w blond lepiej troche jak doda wyglada:P ale fajnie ogólnie :D

puma

Nie porównój jej do Dody... Doda mogłaby tylko pomazyć zeby byc taka jak Monica ;P
A co do blond włosów to ślicznie wygladają na tej fotce :)
Myslałam, ze będzie gorzej ;)

Madziula15

w blondzie wygląda pospolicie;/
całę szczęście, że nie spiekła się na solarce, nie zrobiła sobie niebieskiego makijażu oczu, nie pomalowałą ust perłową szminką, nie założyła różowago topu i niebieskich dżinsów-biodrówek ze złotym paskiem... i białych kozaczków;)
całe szczęście:D
wg mnie Monica jest piękna teraz, niech zostanie przy swoim naturalnym kolorze włosów;)

Madziula15

Vinaya ciebie wszędzie pełno. Aż strach. A tak na marginesie niejedna blondynka przefarbuje się na brunetkę, to zależy od mody. Więc proszę cie nie pieprz. Jesteś coraz bardziej żałosna w tym nie lubieniu Monici. Ale tak to już jest jak się ma kompleksy. Prawda?

egipcjanka_2

Az strach patrzyc na twoje błędy.
Vinaya ciebie wszędzie pełno. Aż strach-chyba to mialo byc na marginesie :)))
A tak na marginesie niejedna blondynka przefarbuje się na brunetkę, to zależy od mody-przeczytaj ten post jeszcze raz, moze wtedy zrozumiesz, ze wyskoczylas ze swoimi madrosciami jak idiotka.
Więc proszę cie nie pieprz-no co ty nie powiesz...
Jesteś coraz bardziej żałosna w tym nie lubieniu Monici.-az strach, co nie?
Ale tak to już jest jak się ma kompleksy. Prawda?-kto, jak to, no ale chyba ty to powinnas wiedziec.

Madziula15

Oh. Vinaya na marginesie to miałobyc o tym, że blondynki też farbują się na brunetki. Ale to już nie ważne. Ja nie mam kompleksów. Zakompleksiony człowiek to taki , który zazdrości innym , że są trochę od niego wyżsi, ładniejsi, szczuplejsi... . Ale nie jest to taka zwykła codzienna zazdrośc. Ta zazdrośc jest chora. A ty taką zadrośc przejawiasz do Monici. Wyzywasz ją od dziwek itd. To jest nie zdrowe. Aktorki nie można traktowac jak jej filmowe bohaterki. Monica nie jest dziwką tylko dlatego, że takie gra. To normalna kobieta, której też należy się szacunek. Wiesz wogóle co to słowo oznacza? Trzeba szanowac ludzi, a nie przejawiac cały czas agresję. Pozdrawiam.

egipcjanka_2

Nie. Właśnie, że głównie chciałaś napisac o tym, że blondynki się farbują na brunetki, a to raczej nie jest margines. Wiem, że sądzisz iż "a tak na marginesie" jest cool (żałosne), ale nie wszędzie ona jednak pasuje....

"Ja nie mam kompleksów. Zakompleksiony człowiek to taki , który zazdrości innym , że są trochę od niego wyżsi, ładniejsi, szczuplejsi... "- czyśty zwariowała?????????????????????????????

"Ale nie jest to taka zwykła codzienna zazdrośc. Ta zazdrośc jest chora."-wspaniale, po co płacic za terapię jak się chodzi do psychologa, wystarczy wciągnąc się w rozmowę z Egipcjanką. ONA CI WSZYSTKO POWIE :))))...........

"A ty taką zadrośc przejawiasz do Monici. "-...........parę postów, a ona przedstawi ci twoją osobowosc, o której nawet ty nie wiedziałaś....
Czy tak trudno zrozumiec, że jeżeli mówię, iż pani Monica mi się nie podoba, to poprostu może mi się nie podoba....nie trzeba od razu walic człowiekowi analizę jego odczuc. Może jesteś poprostu zbyt ograniczona, Egipcjanko, skoro gadasz jedno i to samo w kółko nie widząc innej odpowiedzi.

"Wyzywasz ją od dziwek itd"- nie wyzywam jej od dziwek, tylko ukazuje prosty fakt, że takie role to jej specjalnośc, choc nie wiadomo co ona robi po godzinach....ŻART Egipcjanko, uprzadzam, bo jeszcze wzięłabyś to za jakąś ukrytą sugestię i kolejna psychoanaliza za mną...

"To jest nie zdrowe"- co?...bo już się pogubiłam w tych brzydkich be rzeczach...

" Aktorki nie można traktowac jak jej filmowe bohaterki."czemu? Widac Monisia lubi takie role i CZUJĘ SIĘ W NICH JAK RYBKA W WODZIE.

"
To normalna kobieta, której też należy się szacunek. Wiesz wogóle co to słowo oznacza? Trzeba szanowac ludzi, a nie przejawiac cały czas agresję."- o tym też gdzieś już kiedyś pisałam, jestem twoją idolką czy co??? ŻART, trzeba cię informowac.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Madziula15

zdecydowanie lepiej jej w ciemnych włosach! a tak na marginesie to jest piękna kobieta ale moim zdaniem za gruba! gdyby schudła z 6 kg było by lepiej:)

użytkownik usunięty
Madziula15

za gruba??
Właśnie: IDEALNA.
Monica jest wspaniała, ma opinię kobiety o IDEALNEJ figurze.
Jak można mówić, że jest za gruba...

użytkownik usunięty

bo jest za gruba! i powinna schudnąć nie 6kg tylko z 16 pomyliłam się bo warzy chyba z 70kg! przynajmiejk na tyle wygląda! a kto tak powiedział że ma ona idealną figure??! chyba jakieś spaszone babska! ale mimo tego że jest gruba to jest ładna ale lepiej by wyglądała jak by schudła