Ma duże, migdałowe oczy, pełne usta, prosty nos, jest wysoka i szczupła. Nie ma w niej nic, co pozwalałoby nazywać ją "ohydnym babskiem". To brzmi w jej wypadku absurdalnie.
Jest wokół niej jakas aura tajemniczości, która najbarzdziej kojarzy mi się z duszącym zapachem perfum.
....No doooobra jest piękna (zawisć).
Ale za to jest aż nader przecietną aktorką :P
POzdarwiam :*
Jak to przeciętna?! Jezu, jakie niektóre kobiety potrafią być zawistne!!! Ja rozumiem, że można zazdrościć jej nieziemskiej urody, ale zapewniam cię, że talent to ona mai to wielki. Napisałaś mi, że oglądałaś prawie wszystkie jej filmy, bo w Malenie naprawdę pokazała wspaniałą grę aktorską.
Cóż, każdy ma swój gust....ja nie zauważyłam, żeby jakoś specjalnie się wyróżniała ( przynajmniej talentem, bo jest śliczna bez dwóch zdań).
Ona jest świetną aktorką i na pewno mnie nie przekonasz mnie, że jest inaczej, na przykład w filmie „Łzy Słońca” ilekroć jej się działa krzywda albo płakała serce mi się krajało. I podobnie jest w każdym filmie, w którym ja widzę. I nie wiem skąd masz takie wnioski ze jest przeciętna aktorką, ale ja całym sercem i duszą się z tobą nie zgadzam:)
Nie widziałam z nią wszystkich filmów ale sporo w tym Malenę i mogę stwierdzić, że to bardzo dobra aktorka;) oprócz tego jest naprawde piekna to ideał kobiety no i mamy podobny gust do facetów;)(uwielbiam jej męża;))
Właśnie dzięki takim kobietą jak natasha@... zaczynam odzyskiwać wiarę w dar spostrzegania piękna, u kobiet. A co do jej męża to jakoś za nim nie przepadam, ale tylko dla tego, że jest dla mnie konkurencją u Monici:)
Pozdrawiam:)
A moim zdaniem to bardzo dobra aktorka. A co do urody, jest jedną z najpiękniejszych aktorek, ma wspaniałą figurę, piękne włosy, twarz. Może rzeczywiście przez wiele kobiet przemawia zazdrość? Bo jej grze nie można nic zarzucić, potrafi grać doskonale, bez rzucania setką słów na minutę(jak np. w "Malenie" czy "Podejrzanym").
moze spytam sie co brakuje tobie?? Na bank 5 klepki bo Monika to zaje*ista laska i aktorka wysmienita cóż z niej za piekna seniortia .
Genialna w "Nieodwracalnym", świetna w "She hate me", poza tym "Malena", "Braterstwo wilków"!Bardzo przekonująca w "Asterix....."...Dużo by mówić...Niezaprzeczalnie najpiękniejsza na świecie!Idelna!
wg mnie to chyba najpiekniejsza aktorka w historii kina...ma klase, talent i cos...za co ludzie ja podziwiaja, pzdr ;)
Tak jest, ma talent,nieprzecietną urodę ,bardzo wysoką "klasę " .Niesamowite kreacje:doberman, malena, niedwracalne . Bardzo dobra aktorka do odgrywania ról tajemniczych,kontrowersyjnych bohaterek .W sumie podobny typ do Issabele Adjani .
Że mi brak piątej klepki? Być może. Jest piękna i zazdoszcze jej tego.Kto nie chciałby wyglądać tak jak ona. Przecież tego nie ukrywam. Ale po prostu, nie zaimponowała mi jako aktorka. Że jest przeciętna, to przesadziłam, ale chyba znalazłoby się kilka bardziej uzdolnionych od niej.
Że mi brak piątej klepki? Być może. Jest piękna i zazdoszcze jej tego.Kto nie chciałby wyglądać tak jak ona. Przecież tego nie ukrywam. Ale po prostu, nie zaimponowała mi jako aktorka. Że jest przeciętna, to przesadziłam, ale chyba znalazłoby się kilka bardziej uzdolnionych od niej.
Mi się ona strasznie niepodoba! Pewnie zaram wszyscy mnie zbluźnią, że jestem zazdrosna ale to nie prawda. Moim zdaniem jest jedną z najbrzydszych aktorek...
Nie no sorry ale moim zdaniem flexia przesadziłaś. Musisz mieć "niezły" gust skoro najpiękniejsza aktorka jest dla Ciebie jedną z najbrzydszych.
Rozumiem, że nie musi Ci się podobać taki typ urody i że bardziej Ci się podobają inne aktorki, ale żeby pisać zaraz, że Bellucci jest brzydka to już przegięcie.
A tak na marginesie to strasznie bym chciała się dowiedzieć, która z aktorek jest dla Ciebie tą najpiękniejszą?
Moim zdaniem słowo "ona mi sie nie podoba" a "moim zdaniem jest brzydka" znaczy to samo.
A ta najładniejsza? Stawiam na Catherine Zete-Jones ;)