Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 269 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

Monica Bellucci - IMO jest kobietą niezwykle brzydką. Jej wygląd kojarzy mi sie tylko z jednym stwierdzeniem "wygląda jak moja ciotka która ma tone tapety na twarzy i pali 100 papierosów na godzinę". Może też się kojarzyć z teściową lub wróżką w parkach rozrywki. Ma niesamowicie beznadziejne położenie oczy i dziwny kształt ust który wcale nie nadaje jej uroku.

Proszę bardzo, zaraz zbiegną się jej fani i będą pisać "Jesteś zazdrosnym babskiem, ciekawe jak ty wyglądasz Monica jest najpiękniejsza na świecie" ale to nie prawda. W mojej wypowiedzi nie am ani grama zawiści ani nawet zazdrości. Czasami zdarza się, że zazdroszcze aktorkom sławy i urody ale to są - Catherine Zeta-Jones, Nicole Kidman, Jessica Alba, Charlize Theron i Sarah Michelle Gellar a nie Bellucci która u mnie będzie miała ostatnie miejsce.

lisoszakal

Kto tu mówi ozazdrości??? Jak ja komuś zazdroszczę to mówię to otwarcie. Zazdroszczę urody Nicole Kidman, Jodie Foster albo Julii Roberts. Ale nie Monice. Co w niej takiego jest??? A tak w ogóle drogi Lisoszakalu to KAŻDA powtarzam KAŻDA kobieta byłaby ładna gdyby miała tyle tapety na twarzy. Więc nie ma po co się tak podniecać taką lalką jak Monica.

użytkownik usunięty
Ellen_Grace

Eeeee, bez przesady :)
Wg mnie dużo tapety, to ładnie nie wygląda!
A Monica jest zarąbista, ale to moje osobiste zdanie, i kogo to obchodzić powinno? :P Więc nie kłóćcie się wiecej na tym forum, bo po co...
Choć tak właściwie to samo wyrażenie "lalka jak Monica" brzmi zawistnie ;)
Poza tym ani Jodie Foster ani Julia Roberts nie podobają mi się ;)

Wszystko to kwestia gustu, dlaczego wciąż kłócicie się, wpajacie na siłę, że Bellucci jest brzydka, etc.? Dajcie spokój.

Ellen_Grace

Moja Droga! Monica Musi się podobać, powtarzam Musi! Nie przyjmę innej opcji!!!

Natomiast......jeżeli wymieniłaś 3 kobiety, którym tak daleko do Monici jak ......no sam nie wiem, nie chcę być banalny ale trudno mi o przykład.Pozwól, że znów się odniosę do motoryzacji (sorry)...Więc Monica to Bugatti,a te 3 panie to FSO 1500 ;-) Ale na Boga! Jeżeli Ty zazdrościsz urody J.Foster albo J.Roberts? Z Tobą jest coś nie tak.Przecież one są autentycznie brzydkie! Powiem więcej-są brzydkie jak jasna cholera.Kidman-taka sobie, ruda, blada, piegowata-not my type.Ale lepsza od tych dwóch (trochę) ;-)
Monica zarówno z makijażem jak i bez wygląda zabójczo. Jest kwintesencją kobiecości, jest poza konkurencją. Natomiast daj każdą ilość tapety J.Foster, R.Beger, czy Whoopi Goldberg...nic to nie da.

Nie ma sensu się kłócić, w końcu de gustibus not disputandum est (o gustach się nie dyskutuje ;-)

Ale Monica MA i MUSI się podobać i nie daruję nikomu, kto ma inne zdanie!!!!;-) pozdrawiam serdecznie...

lisoszakal

Dobra zakończmy to drogą pokojową i nie kłóćmy się bo to trochę głupie. Każdy ma swoje zdanie i bardzo dobrze więc zostawmy to w spokoju.Ja nie lubię Monici, Tobie nie podoba się Jodie Foster. Koniec. Kropka. Żegnam.

lisoszakal

jestes smieszny.
naprawde.
piszesz to wszystko na powaznie czy sie nabijasz, co?
powiesz, ze to tylko zarciki albo prowokacje.. ;p
ech.

odnosnie twojego kolejnego komentarza -) NIE musi, NIE MUSI !!
Nie widziales jej bez makijazu, wiec nie gadaj bzdur, bo sie tylko osmieszasz.
a zdanko z laciny to pewnie wam pani na polskim podala, co? ;p

jestescie strasznie naiwni, wy - faceci.
mowicie, ze podoba wam sie naturalnosc, a pozniej piszczycie na widok takiej bellucci.
nie wydaje mi sie zeby byla w czymkolwiek lepsza ode mnie.
jest standardowa, tylko maluje sie. albo raczej - maluja ja. i retuszuja.
tyle ze nie na kazdym zdjeciu da sie wszystko ukryc - moze zamiast przegladac wyretuszowane tapety erotyczne obejrzyj sobie zdjecia z cannes?..
nie zazdroszcze jej tego, co ze soba zrobila.
starsza pani, ktora chce sie podobac mlodszym chlopcom.
podziekuje jednak.
;p

Ellen_Grace

nie ma sie co emocjonować skoro najwieksi "antyfani" uwazają za piękne nicole kidman która ma twarz tak naładowaną ze zaniedlugo nie bedzie mogla sie usmiechac bo jej popęka - cóż, nie moze sie pogodzic z tym ze sie starzeje i wstrzykuje sobie jakies swinstwo przez co wygląda jakby zamiast twarzy miała marmurową maske. jodie foster - ok. nie brzydka ale też żadna rewelacja... a julia roberts - oryginalna ale jednak NIEładna. swego czasu "robiła" troche za maskotke hollywood. teraz jej nietypowy żabi uśmiech nie jest już tak pożądany a hollywood znalazło wiele ładniejszych "maskotek". nie powiem że monica to najpiekniejsza kobieta, ale stwierdzenie ze jest brzydka naprawde swiadczy o chorej zawiści i głupocie. moge mieć inny gust ale potrafie zauwazyc ze ktos kto z takich czy innych powodów mi sie "nie podoba" jest w rzeczywistosci ładny czy beznadziejny.

Ellen_Grace

z tapetą 5cm to i bazyliszek był by śliczny i powabny...

Ellen_Grace

ja tam jej nie widziałem bez makijażu, ale i nie widziałem Ciebie... pewnie też nie za ciekawie co?

lisoszakal

sadze ze i Isabelle Adjani ;D

za krotki no f
lk

użytkownik usunięty
flexia

Temat rozmowy niepotrzebnie założony. Komu się Belucci uroda nie podoba, niech się nie podoba, komu się podoba, to niech się podoba. Nie widzę sensu dochodzenia do żadnych wniosków! Mi się podoba Bellucci i na tym kończę, bo po co rozprawiać na ten temat?

Drogi Lisoszakalu, proszę żebyś nie oceniał urody kogoś kogo nie widziałeś ok? Uważam, że nie mam czego zazdrościć Bellucci. To chyba naturalne, że jeśli mi się nie podoba to jej nie zazdroszczę no nie? Dużo bardziej podobają mi się wcześniej wspomniane - Julia Roberts i Nicole Kidman. Ta ostatnia jest szczególnie ładna. Ale tez im jakoś szczególnie nie zazdroszczę, bo nie narzekam na swój wygląd. Twoje teksty są poprostu zabójcze, lepiej idź do łazienki, odkręć zimną wodę i przemyj sobie twarz, może trochę ochłoniesz. Jak ja nie lubię gadać z takimi ludźmi jak ty, mają swój własny świat i nie chcą dopuścić do siebie mysli, że może gdzieś istnieć inny, prawdziwy...

flexia

Normalnie nie udzielam sie na forum... ale wlasnie dokonalem zabawnej obserwacji...

Przedstawie ja w postaci pytania...

Dlaczego Monica Bellucci jest najpiekniejsza kobieta na swiecie ?
Dlatego ze wszystkie kobiety (przynajmniej te, ktore sie tu wypowiadaja) uwazaja, ze jest brzydka i ze nie ma jej czego zazdroscic... co wiecej, oburzone, ze zostaly nazwane zazdrosnymi wypieraja sie, ze "jak to, ja jestem zazdrosna ? jest tyle innych kobiet ktore mi sie podobaja i ktorym zazdroszcze urody... ale nie jej, nie Monice"...

Malo tego kilka tematow zalorzonych o Monice TYLKO przez kobiety stwierdzajacych ze jest brzydka...

To jest po prostu u was, drogie kolezanki, tendencyjne...

Co wiecej, wasze wypowiedzi sa smieszne bo wydaje mi sie jednak ze duzo wiekszym komplementem dla kobiety jest kiedy to mezczyzna nazwie ja piekna, a nie inna kobieta... Zreszta tak samo dla faceta duzo bardziej budujace jest gdy kobieta okresli go mianem przystojnego...

Wlasnie dlatego jestescie, drogie kolezanki, po prostu smieszne...

Osobiscie nie bede ukrywal, ze Monica jest dla mnie kobieta prawdziwie zjawiskowa, o urodzie naprawde orginalnej, posiadajacej to cos co naprawde przyciaga i dzieki czemu wybija sie z tlumu innych "pieknosci"... kwintesencja sexapilu i "kobiety fatalnej"...

Tyle

Glosy

flexia...co z Tobą??? Wake up! Odnieś się do tej wypowiedzi i trwaj dalej w błędach;-)

Monica..........ehhh.......... ...bóstwo!

Glosy

buhaha..
coz za studium kobiecej psychiki ;p
nie rozmieszaj mnie.
to ja to powiem tak, moze teraz zostane prawidlowo odebrana -> gdy zobaczylam pierwszy raz jej zdjecie zdziwilam sie i dowartosciowalam.
wyobrazalam sobie cos innego, sluchajac opowiadac jednej z kolezanek, ktora strasznie ja komplementowala (i to KOBIETA o kobiecie, moj drogi).

w ogole ta rozmowa chyba nie ma sensu, bo jesli ktos mojej opinii bedzie przeciwstawial swoja, to jasne, ze jeszcze bardziej mnie w niej /mojej wlasnej/ utwierdzi.
ja tam nie wiem, znam sie na facetach, kobiety mnie malo interesuja ;p

a lisoszakalu, czy jak sie tam zwiesz...;p
to pewnie depp i pitt powinni zazdroscic aparycji tobi, hm? ;p
moze sie kiedys spotkasz z podobnym przyjeciem /jak wiekszosc krytykujacych bellucci tutaj/ na jakims innym forum - o raoulu bovie, antonio sabato jr., viggo mortensenie... ;]
wtedy nazwiemy ciebie "zazdrosnikiem" i "spalimy za te bluznierstwa" ;)
he he he

flexia

"głosy" :
Ja Cię bardzo proszę zebys nie uogulniał swoich wypowiedzi do WSZYSTKICH dzewczyn! bo piszesz bzdury i tyle. niejedna powiedziałą, że Belucci jest piekna.
Większosc pisze ze jest brzydka - z tym się zgodze.
Ale 'większosc' to nie 'wszystkie'.
;)

BasIx

Nie mogę się niestety z Tobą zgodzić Flexio, gdyż:

Bellucci to jedna z najładniejszych europejskich aktorek, oczywiście wszystko to kwestia gustu ale popatrz na te ciemną oprawę oczu i ciemne włosy, naprawdę świetne zestawienie.

Jeśli chodzi o zdolności akotrskie to nie mogę się zgodzić, aktorka z niej naprawdę dobra, może nie rewelacyjna jednak bardzo przyzwoita. Co do tego określenia prostytutki to chyba trochę się zapędziłaś. W sumie nie przypominam sobie aby w jakimś filmie grała prostytutkę, w "Malenie" społeczeństwo ją o to posądzało, a w "Irreversible" została po prostu zgwałcona. Myślę że te dwa filmy świetnie pokazują jaką aktorką jest Bellucii. Tak strasznie długa scena gwałtu w "Irreversible" wymagała niezwykłej odwagi od aktorki i oczywiście zaangażowania w rolę. Moim zdaniem zagrała ją świetnie, wstrząsnął mną ten film niewiarygodnie.W "Malenie" wykreowała także niezwykle wiarygodną postać, napiętnowaną przez opinię publiczną.

Pozdrawiam :)

Joern

A jeśli chodzi o to skojarzenie krytyka z prostytutką to musiał to być wyjątkowy kretyn, który widział z nią bodajże jeden film i zamknął w schemat postaci przez niej granych, choć nie dosłownie.

Joern

Monica)Julia)Jodie)0(Nicole

Pozdro ;d

allinone666

Joern, grane przez Bellucci role nie maja nic wspolnego do tego, jak określona została jej uroda. Jak dla mnie to ona może i grać Matkę Teresę, ale i tak będzie wyglądać jak kurtyzana. Bo tak wygląda - jak kobieta która na siłę chce udowodnić "jaka to ona jest piękna".

Lisoszakalu... Ty to bys mnie chyba na stosie spalil za "szerzenie herezji" no nie?

użytkownik usunięty
flexia

Lekka przesada :P
Gust to jedno - Bellucci może Ci się nie podobać albo podobać.
Ale porównywać ją do kurtyzany? Nie dość, że to już przesada, to i zazdrość bądź ew. wstręt z nikąd.

użytkownik usunięty
flexia

I dodam jeszcze tyle do swojej wypowiedzi, że kurtyzana nie myśli o tym, żeby wyglądać pięknie, tylko o tym, żeby wsiąść do jakiegoś samochodu i zrobić to, co wiadomo, co zrobi :P
Więc Bellucci musiałaby być naprawdę wstrętna, co by porównywano ją do ulicznicy.

flexia

Tak...przypiekłbym Cię trochę za te bluźnierstwa ;-)

No, chyba że wyglądasz jak Monica...Nawt w 70%, wtedy wybaczyłbym Ci wszystko! ;-)

pozdro i przeżegnaj się Słońce, bo zły duch Cię opętał.

Jak można mówić, że piękno jest niezmiernie brzydkie? Tylko demon miesza Ci w głowie ;-) see Ya...

lisoszakal

Piękne jest co się komu podoba, wszystko to rzecz gustu...Ale porównywać kogoś do kurtyzany za powierzchowność to przyznasz sama że wielka niesprawiedliwość...Nieco chyba jednak przesadziłaś, nie wszystko i wszyscy muszą się wszystkim podobać, co wcale nie oznacza że trzeba od razu negować gusta innych ludzi. Oczywiście gdyby wszyscy mieli taki sam gust świat nie byłby już tak ciekawy jak naprawdę jest. Cóż "de gustibus non disputandum est? i tak należałoby chyba zakończyć ten temat. Pozdro :)

flexia

flexia - tak się składa, że każda kobieta chce udowadniać (sobie lub innym) że jest piękna. po to są sterty kosmetyków dla kobiet i tony nowych modnych ubrań. to na nich producenci zarabiają, bo co kupuje przeciętny (nie mylić z brzydkim ;)) facet - piankę do golenia, wodę kolońska, dezodorant i może jeszcze jakąś buteleczkę z perfumami. a kobieta? nie da się wymienić wszystkiego :). pisze to nie jako zarzut a po prostu pewną regułę - kobiety chcą być piękne i dobrze że tak jest. a to że jedna musi walnąć więcej makijażu od drugiej to inna historia. choć akurat nie uważam by np. Julia Roberts miała mniej makijażu niż Monica - moim zdaniem ma więcej a i tak już jej nic nie pomoże (a kiedyś jak byłem gówniażem - w czasach Pretty Women - to mi się bardzo podobała)

flexia

flexia skoro jestes krytyczna to moze pokaz swoja twarz, ocenimy:) Nie slyszalem o tobie, nie widzialem w magazynie mody, wiec jestes zakompleksiona kobietka, ktora zazdrosci slawy moze kariery a na pewno urody p Bellucci:D E nie czytalem wszystkiego, ale jestem pewien ze juz cie tu odpowiednio zjechali Ciao bambino:P

flexia

Sarah Michelle Gellar nie ma "beznadziejnego położenia oczu"?
Nie uważam, żeby Monica miała oryginalną urodę.Wrecz przeciwnie moim zdaniem ma regularne klasyczne rysy twarzy.Ma troche ciała dzięki czemu jej sylwetka jest seksownie kobieca.Jej kształty są niezwykle harmonijne.Wspaniale się porusza.Jest przepiękna.I te, które piszą, że jest brzydka robia to tylko z czystej zawiści...I taka jest prawda.

Coco_4

Coco teraz wypowiem się w obronie Flexi :)

Otóż mój drogi prawda jest taka że kobiety (w przeciwieństwie do mężczyzn) potrafią doskonale ocenić urodę innej kobiety.

Ileż to razy panie zerkają na siebie na ulicy czy to w celu przysłowiowego "wyłowienia" fajnych ciuszków czy złowieszczego spojrzenia na tę atrakcyjniejszą dziewoję wśród tłumu, którą wyróżnia wspomniana przez Ciebie zmysłowość ruchu.

Widziałeś może żeby jakiś mężczyzna oglądał się za innym facetem? Sądzę że nie, wyłączając oczywiście osoby o orientacji homoseksualnej jest to zjawisko iście niszowe.

Panie natomiast jako próżne istoty pragnące zdominować swoją urodą całe otoczenie wyszukują co piękniejsze jednostki i bez opamiętania obsypują epitetami te cieszące męskie oko okazy..

Panowie nie zapominajcie się, każda kobieta podobnie jak i mężczyzna ma własny gust, jeśli uważa że dajmy na to taka Pani Bellucci nie jest w jej mniemaniu na tyle atrakcyjna jak postrzegają ją inni pragnie okazać swój ekstrawagancki punkt widzenia. W związku iż jeszcze panuje w tym kraju wolność słowa pozwólmy jej owe zdanie wyrazić.

Pozdro:)

Joern

Temat się ciągnie w nieskończoność, a spór niewiele stracił na swej zajadłości. Flexii ma prawo nie podchodzic uroda Bellucci, w końcu teoria piękna jest całkiem względna...Całkowicie ją rozumiem, dla mnie tez kilka typowanych piękności nie odbiega od mezozoicznych paszczurów. Sama uznawałam i uznaję Monice B. za jedną z atrakcyjniejszych kobiet swiata rozrywki, ale musze pzryznać jedno...fatalnie starzeje się jej ciało...o szyi już nie wspomnę. No ale cóż, taka uroda południowych babek...:-)

pozdrawiam :-)), a wojowniczki wyjątkowo bardzo serdecznie :-* * *

użytkownik usunięty
flexia

przestan wygadywac takie brednie bo ci kopa w dupe zasadze
monica jest jedna z najpieknijszych kobiet ever

użytkownik usunięty
flexia

przestan wygadywac takie brednie bo ci kopa w d. zasadze
monica jest jedna z najpiekniejszych kobiet ever

zgadzam sie
jej uroda jest powalajaca
jej kobiecos zniewala

flexia

Wiesz...Czasem pewne opinie(takie jak tego typu) mogłabyś zachować dla siebie.Sara Michelle Gellar jest ładna?To jest dopiero brzydka osoba,ale nie Bellucci.

użytkownik usunięty
baska_89

Mówiąc o Monice Bellucci, że jest kobietą niezwykle brzydką to jakby mówić... że Ryszard Kalisz jest niezwykle chudy. To jest kwestionowanie dogmatu.

baska_89

Mam nadzieję, że flexia przekonała się o tym, że na forum Monici Bellucci nie można pisać takich bzdur. Mam też takie nieodparte wrażenie, że zrobiła to tylko w celu prowokacji, co jej się udało. Ale pisząc o jakimś aktorze na jego stronie, że jest głupi czy brzydki zawsze wywoła się falę protestów ze strony jego fanów. Więc czy takie zagrywki w ogóle mają sens...?
Pozdrawiam Fanów boskiej M.

malena_7

"Mam nadzieję, że flexia przekonała się o tym, że na forum Monici Bellucci nie można pisać takich bzdur"

Nie, przekonalam sie tylko o tym, ze fani Bellucci sa nietolerancyjni dla pogladow innych

flexia

Zaznaczmy, że każdy fan będzie nietolerancyjny kiedy ktoś źle wypowiada się o jego idolu. Ty też jesteś nietolerancyjna, bo nie potrafisz zrozumieć dlaczego tak podoba nam się Monica, poza tym uparcie trzymasz się swojej wersji "brzydkiej Bellucci" i nie masz zamiaru zbastować. To ty jesteś nietolerancyjna i na dodatek uparta.
Co byś powiedziała, gdybym teraz założyła na forum Vala Kilmera temat "Val jest sztuczny w swoich rolach i nie ma za grosz talentu aktorskiego"?...

malena_7

Trzymam sie swojego zdania, bo nie widze powodu zeby go zmieniac. Jesli zobacze jakies piekne zdjecie Bellucci, albo zeby w jakims filmie wygladala pieknie, to zdanie zmienie. Ale nie zmienie zdania, poniewaz ono sie komus niepodoba.
Wiesz, jest roznica miedzy wygladem, bo gusta sa rozne, a talentem aktorskim. Bo to nie jest rzecz gustu...

flexia

Właśnie przyszło mi coś na myśl. Powiedz mi flexia dlaczego założyłaś taki temat, skoro dobrze wiedziałaś, że:"zaraz zbiegną się jej fani i będą pisać >>Jesteś zazdrosnym babskiem, ciekawe jak ty wyglądasz Monica jest najpiękniejsza na świecie<<".
Tylko nie pisz mi,że chciałaś wyrazić swoje zdanie na jej temat, bo nie będę w stanie w to uwierzyć. Od razu wyjaśnię dlaczego. Dlatego, że kiedy już fani M. zaczęli odparowywać twoje zarzuty, ty "zacietrzewiałaś" się i tylko podsycałaś rozmowę, która i tak jest bez sensu.
Już kilka osób pisało tutaj, że zakładanie takiego tematu nie ma sensu. Każdy człowiek ma inne poczucie piękna, a zatem inny gust. Mnie podoba się uroda Bellucci, Tobie-Kidman i Roberts. Nie twierdzę wcale, że one są brzydkie i nie będę wyzywała ich od paszczurów, bo to nie mnie oceniać urodę innych.
Uważam, że temat należałoby zakończyć i więcej do niego nie wracać.

malena_7

Bo mam prawo do wyrazania swojej opini. Skoro jej fani moga pisac "ona jest piekna" to czemu osoby ktore nie sa jej fanami nie moga pisac "ona jest brzydka"?

flexia

Dobra wszyscy fani M. wiedzą już, że flexii i kilku innym osobom ona się nie podoba. Czy teraz na miłość boską możemy skończyć ten temat? Błagam to już jest nudne.

flexia

LUDZIE O CO WY SIĘ KŁÓCICIE ?! CZY TO JEST KONKURS PIĘKNOŚCI AKTOREK ?! NIE MA SENSU TO ;]

flexia

Ma prawo Ci sie nie podobać,ale nie pisz że jest niezwykle brzydka bo to bezsensu.Niezwykle brzydka to jest Kirsten Dunst albo Sarah Michelle Parker.Pozdro

baska_89

Tylko ze dla mnie jest brzydka, a Kirsten Dunst jest moim zdaniem naprawde ladna. Wiec rownie dobrze ty tez nie powinnas pisac, ze Dunst jest brzydka bo to jest bez sensu =='.
Dobra, juz sie nie odzywam...

flexia

Moje drogie Panie w tym kraju panuje (jeszcze, choć może już nie długo) wolność słowa :P piszcie co chcecie i polemizujcie ze sobą, w końcu macie do tego prawo. Ale moim zdaniem o kwestiach gustu drugiego człowieka nie da się dyskutować...Każdemu podoba się co innego.

To tak jakby zapytać kogoś dlaczego lubisz lody waniliowe, a nie czekoladowe przecież czekoladowe są dużo smaczniejsze. Po prostu lubię! I basta. Jedni mają taki smak inni taki i tego już nie zmienimy. Pozdrawiam :)

flexia

Hmm ja nie jestem fanką Monici, ale przyznaje, że jest utalentowaną aktorką i wg mnie jedną z piękniejszych kobiet:)

CzarnaKrwinka

Hmmm Nie jest złą aktorką ale mi sie nie podoba jej wygląd!!!!

flexia

Dajcie spokój...

Jeżeli komuś się nie podoba Bellissima, ba- uważa ją za "NIEZWYKLE BRZYDKĄ KOBIETĘ" to mu nie pomoże żaden doktor od głowy, proponuję olać ten temat.
To chore, to tak jakby komuś się nie podobało najpiękniejsze Ferrari (sorry ale takie porównuje zobrazuje chorobę psychiczną flexii), to tak jakby się komuś nie podobały najpiękniejsze cuda tego świata.

Jeżeli by w twej wypowiedzi nie było chorej zawiści, to byś powiedziała- nie podoba mi się ten typ urody, nie lubię brunetek z klasą o kobiecych kształtach...Wolę eteryczne, kościste blondi z niebieskimi żyłkami pod oczyma i tyle! Nie ma sprawy!

Zresztą jak się komuś podoba Julia Roberts (koszmar) jako kobieta to czego można żądać?

Więc skończ już, panna i wiedz, że nie masz racji!
Jestem czarownikiem i daję Ci wybór- wyglądasz jak Monica albo jak Ty (nie ma różnicy wieku)....Wybieraj!!!

lisoszakal

Nie mam nic do brunetek z klasą o kobiecych kształtach - Catherine Zeta-Jones jest moim zdaniem ideałem kobiecej urody.
Dajesz mi wybór? Wielkie dzięki, nie chcę wyglądać jak pani Bellucci. Dużo bardziej wolę swój własny wygląd.
Moim zdaniem poprostu Monica nie jest ładna, wręcz przeciwnie. Spal mnie na stosie, proszę bardzo, ale zdania nie zmienię.
A ty nie możesz tego poprostu zaakceptować? Nie, skąd. Jeśli ktoś ma chorobę psychiczną to tylko ty. Mieszkasz w swoim własnym, małym świecie i nie możesz dopuścić do siebie myśli, że istnieje ten prawdziwy... Ehh...

lisoszakal

Lisoszakal spokojnie! Skoro istnieje gdzieś w czasoprzestrzeni elektorat LPR-u to ludzie uważający że M.B. jest brzydka też- jak widać.(aczkolwiek tak w jednym jak i drugim przypadku argumenty mające potwierdzać logikę myślenia są mocno naciągane)

flexia

hehe, nie wiem po jakiego czorta przeczytałam całą tę dyskusję, ale jedno dla mnie jest pewne - dla istoty tak kobiecej i pięknej jak Monica mogłabym zostać lesbijką:)faktem jest, że kobiety potrafią ocenić urodę innej niewiasty i to nie biorąc pod uwagę czy ona ma ładniejszy nos, pełniejsze usta czy bardziej jędrny tyłek, ale biorąc pod uwagę całokształt, same wrażenia estetyczne. patrząc na soczyście zielone świerki na tle pięknego letniego nieba dostrzegam piękno, dla mnie niepodważalne. Monica jest piękna i, tak jak nie da się podważyć urody fiordów norweskich, tak nie da się podważyć urody M.Bellucci.amen.