Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 398 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

Gdybym miala jej wyglad to do szczescia nic by mi juz nie bylo potrzebne.Najpiekniejsza kobieta na swiecie.

Gabrysia_2

W całej kinematografii niewiele jest kobiet które niezależnie od wieku są piękne, tak jak jej się to udaje. Poza nią wskazać bym potrafił chyba tylko Catherine Deneuve. a przy tym podobnie jak ona, nieprzeciętny talent aktorski.

adam_adam

a no oczywiście jeszcze Sophia Loren.
Stary Kontynent dostarcza prawdziwych piękności.

adam_adam

Deneuve to odrażająca królowa śniegu, zimna jak lód, zero ciepła i kobiecości...To lodowaty, śniegowy potwór! Nigdy nie lubiłem tej baby...

Piękne są tylko kobiety o ciemnej karnacji (wdg.mnie a ponieważ zawsze mam rację, więc tak mają myśleć wszyscy!)
A zatem Monica Bellucci i inne znane wam brunetki, tudzież szatynki (niekoniecznie aktorki ale np.dziewczyny z reklamy albo teledysków, np.laska z klipu Timberlake'a -"Sexy back" albo laska z klipu Pachanga) biją na głowe eteryczne wstrętne, zimne Julie Roberts, Deneuve, Nicole Kidman i inne Cieleckie...

to tyle i pozdro dla niereformowalnej flexii szczególnie ;-)

lisoszakal

Loren, Lollobrigida, Cardinale (w czasach świetności), Murino-wiadomo, Włoszki, Ledoyen (made in France), Żmuda-Trzebiatowska(made in Poland)...poezja!
Rozumiemy się??? No!!!

co nie ? flexia? co nie?;-)

lisoszakal

aaa......jeszcze Padma Lakshmi (Hinduska), a jako rycerz nie chcę pominąć kolejnej piękności (bom se teraz przypomniał), weźta se na google i zobaczta jaka piękna.Piękna! I jak do takiej Padmy Lakshmi ma się Julia fuj Roberts albo Angelina tfu Jolie? No jak, jak...pytam się jak?

Jak śledziu do najlepszego kawioru...narazie!

lisoszakal

Zgadzam sie. Ona grala w Piratach z Karaibow czy cos takiego, niezwykle piekna no ale taka troszke lalkowa uroda a Monica Bellucci to taka kobieta z krwi i kosci Pozdrawiam :)

Gabrysia_2

Przepraszam to sie nazywalo Szpiedzy i Piraci.