Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 269 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

Para podjęła decyzję o separacji. Źródło: http://kobieta.onet.pl/zycie-gwiazd/co-nowego/monica-bellucci-jest-do-wziecia-pa ra-podjela-decyzje-o-separacji/z5wd2

No to ładnie! Ciekawe kto pierwszy ustawi się teraz w kolejce, żeby zająć miejsce Vincenta:D

Swoją drogą, jeżeli biorą separacje z jego winy, to dla mnie facet jest skończonym kretynem. Na jego miejscu plułbym sobie w brodę, gdybym stracił tak wspaniałą kobietę.
Żadna, nawet dużo młodsza laska nie zastapi mu nigdy takiej kobiety jak Monica.

nunax4

Więc może powinnaś wybrać się do Francji i spróbować pocieszyć Vincenta po rozstaniu z Monicą;) Każda kobieta ma teraz swoją szansę, póki jest jeszcze wolny:)...

Dadelog

a Ty Monicę :)

nunax4

Będzie ciężko:)...konkurencja jest za duża:p... jednak wciąż liczę na swoją szansę, bo nadzieja zawsze umiera ostatnia;)))

Dadelog

haha :) nadzieja jeszcze nie umarła ?

nunax4

No cóż...Monica podobno jest jeszcze wolna, więc iskierka nadziei wciąż się tli ;D

Dadelog

Ona jest lesbijka

Justyna_0288

Skąd to niby wiesz? Z tego co ostatnio czytałem w jednym wywiadzie z Monicą, to potwierdziała, że od kilku lat jest w związku z jakimś facetem, którego tożsamości nie chce jednak zdradzać.

Dadelog

Jasne. JEst w zwiazku od lat z jakas swoja agentka czy cos takiego.

Dadelog

http://www.pilloledalmondo.it/wp-content/uploads/bellucci-damico.jpg

To lesba. I czytalam, ze miala kiedys wspolna dziewczyne z Gigi Buffonem , tym bramkarzem

Justyna_0288

E tam...To są tylko stare plotki i nigdy niczym niepotwierdzone. Podobnie jak głośna plotka sprzed kilku lat sugerująca, że podobno Monica rozwiodła się ze swoim mężem z powodu jej rzekomego romansu z jakimś azerskim milionerem. Z żadną kobietą w jakiejś niedwuznacznej sytuacji żaden paparazzo nigdy jej nie przyłapał jak dotąd, a takie związki trudno jest w dzisiejszych czasach zbyt długo ukrywać przed opinią publiczną.
Dlatego nie sądzę, żeby Monica była lesbijką, co najwyżej może być biseksualna. Chociaż muszę przyznać, że wizja lesbijskiego związku Moniki działa przyjemnie na moją wyobraźnię ;)

Dadelog

Byly kiedys zdjecia na wloskiej stronie , sama widzialam, nie pros bo nie mam a znalesc po wlosku nie potrafie. A teraz .notabene jest z jakims bilionerem , z ktorym tylko pozuje do zdjec. I nie wiem czemu mialaby byc bi skoro zyla z mezem na dwoch osobnych kontynentach przez lata

Justyna_0288

Wiesz, ja śledzę wszystko to, co jest związane z Monicą już od wielu lat i jeszcze nie widziałem takiego zdjęcia, na których byłaby z jakąś kobietą w niedwuznacznej sytuacji. Gdybyś jednak kiedyś znalazła link do takiego zdjęcia, jeżeli faktycznie takowe istnieje, to z przyjemnością rzuciłbym na nie okiem ;)
Jedyne takie bardziej gorące zdjęcia, jakie widziałem z Monicą i partnerką życiową Buffona, to były zrobione chyba u niej na tarasie, jak razem opalały się topless, ale to chyba trochę za mało, żeby wyciągać jakieś wnioski o ich rzekomej lesbijskiej relacji ;)
Monica w przeszłości nie stroniła od romansów z mężczyznami, więc nie widzę powodu dla którego miałaby być lesbijką. Zresztą ona sama mówiła kiedyś w jakimś wywiadzie, że podziwia kobiety, ale preferuje mężczyzn ;)