Podejrzewam,że to sfrustrowana kobieta z brodą.A ta gęba na zdjęciu to jej własna!
Wiedziałam, że będą takie opinie o mnie. Tylko dlatego, że nie podoba mi się pani Bellucci? Wy piszecie że MB jest piękna i wszystko jest ok. Ale forum jest po to, żeby wypowiedzieć swoją opinię i ja tylko to zrobiła. Amen
Czyli wszystko się zgadza.Sfrustrowany raszpluch z ciebie i prowokujący innych.Już czatowałaś i czekałas na reakcje.Gadasz o Monice banialuki i zaraz włazisz na Jej stronę zobaczyć jaki efekt wywarła twoja tandetna prowokacja...Pamiętaj,kobieto z brodą-Monica Bellucci jest święta i twoje pierdoły zwisają Jej kalafiorem.Mnie zresztą też,tyle w tym temacie!
O matko, jak czasami na tym swiecie brak inteligentnych ludzi...
To nie byla prowokacja tylko wyrazenie swojej subiektywnej oceny. Niektorzy mowia ze jest piekna, ja mowie ze nie jest piekna. Czy ludzie ktorzy pisza ze jest piekna robia prowokacje? Nie, bo to zgadza sie z opinia jej fanow. To wolny kraj i kazdy moze wyrazic swoja opinie, a ja zrobilam to w sposob kulturalny.
Ja na przyklad jestem kobieta i takze uwazam,ze Monica jest przesliczna,a jestem calkowicie hetero;)
Flexio ona nie jest brzydka -bo pewne standardy piękna jednak sa jakoś tam określone ,ona się po prostu tobie nie podoba a to juz inna bajka...
Konstancja, moim zdaniem jest brzydka, a nie podoba mi się to są różnice ;). Np. Julia Roberts jest ładna ale mi się nie podoba, zato uważam że Bellucci jest brzydka. Ale to moja opinia. Wiem, że ona ma taki typ urody że może się albo bardzo podobać, albo wogóle...
No akurat to Julia Roberts z żdanej strony ładna byc nie może ,jedynie włosy bo nos jakis taki krzywe usta żabie .....
Nie tylko nie Julia! Monica jest bardzo ładna, Flexia ja nie mam nic do tego ze nie podoba ci sie Bellucci, bo co by bylo gdyby wszyscy lubili to samo? j na przyklad nie lubie Angeliny jolie, mimo iz wiekszosc ja lubi, ale Jula jest brzydka(to moje skromne zdanko), a Monica ładna(jestem dziewczyna, wiec prosze bez zadnych skojarzeń)
pozdrawiam
O gustach się nie dyskutuje.
W każdym razie ja również uważam, że Monica swoją urodą na kolana niestety nie powala...
Idź do domu kretynie, dziewczyna powiedziała swoje zdanie, ma do tego święte prawo. A twoim obowiązkiem jest wysłuchać, stulić pysk i uciekać do budy zamiast ją obrażać.
"Nie ma brzydkich kobiet, są tylko kobiety, które nie wiedzą, że są piękne" Vivien Leigh.
Ja też tak uważam, więc o czym tu jeszcze się dyskutuje?
hahaha!ładna, brzydka,ładna brzydka!!co za głupota nie jesteście w stanie tego pojąć że każdy ma różny gust?!!!!Jeden woli róże a drugi pokrzywe!
Sabrina ferilli przebija monicę o głowę.Widzę,że w polsce sabrina nie jest znana,ponieważ grywa tylko w filmach włoskiej produkcji.Zresztą tu we Włoszech każdy ceni bardziej sabrinę.Monica ma ten plus, że jest znana za granicą(np.w Polsce).Wystarczy zobaczyć film "dalida" -historię słynnej piosenkarki, w którą wcieliła się sabrina.Do pani Bellucci nic nie mam,lubię ją,ale nie rozumiem tego zachwytu nad nią w Polsce.Jest we włoszech więcej piekniejszych i utalentowanych ,aktorek,które można zobaczyć w filach w tv na canale 5 lub rai.
Monica jest piękna, jestem dziewczyną ale moim zdaniem jej wygląd potrafią tak naprawdę docenić tylko faceci :) Bo ona jest nie tyle piękna, co bardzo kobieca... np. taka Jessica Alba czy Keira Knightley są ładne ale to są urocze dziewczyny. A Bellucci - to jest prawdziwa kobieta. Patrząc na jej twarz, kształty. Wiadomo co mam na myśli... to by było na tyle :) To takie moje zdanie na temat Monici - jest piękna, inna od pozostałych aktorek.
Monica jest piękna, jestem dziewczyną ale moim zdaniem jej wygląd potrafią tak naprawdę docenić tylko faceci :) Bo ona jest nie tyle piękna, co bardzo kobieca... np. taka Jessica Alba czy Keira Knightley są ładne ale to są urocze dziewczyny. A Bellucci - to jest prawdziwa kobieta. Patrząc na jej twarz, kształty. Wiadomo co mam na myśli... to by było na tyle :) To takie moje zdanie na temat Monici - jest piękna, inna od pozostałych aktorek.
Dokładnie tak:)Mój brat,jak spytałam go dlaczego podoba mu się Monica Bellucci,odpowiedzial że to rasowa kobieta:)
Ten co stworzył ten temat chce powiedzieć że flexia to człowieka kim ma być?? Rozumiem już ją. Ma prawo powiedzieć sowje zdanie na temat Bellucci. Ona mówi że jest brzydka ja mówie że ładna. i co z tego?? Mamy się kłócić tylko przez 1 osobę? Naprawde ten co stworzył ten temat powinnien najpierw pomyśleć.
ciesze sie, ze mnie zrozumialas ;). Bo ja nie chcialam wywolac klotni, ani zmieszac z blotem waszej bogini. Chcialam tylko wyrazic swoja opinie, to wszystko. Bo jak kazda kobieta - Monica moze sie i podobac, i nie podobac ;)
"... a moim zdaniem Julia Roberts jest dużo ładniejsza od Bellucci ..."
ŚMIECH NA SALI ! ( w moim przekonaniu :-)
flexia, nie przejmuj sie ;/
ludzie, ona wyrazila tylko swoją opinie... po to chyba jest forum... ja osobiscie uwazam Monice za kobiete piekna, ale są gusta i guściki... wyluzujcie troszke... :)
pozdrawiam ;]
Flexia, ciekawe że komentujesz również inne aktorki...
hmm, podejrzane, ja chyba do aktorów nie wchodzę, no, jedynie aby ocenić...
Czemu tak Ci żadna nie pasuje co? Podaj nazwiska takich które CI się podobają, to wpadnę na forum i tam podyskutujemy :-)
greets
Moim zdaniem Monica Bellucci jest ładna, ale nic zjawiskowego. Dla mnie jest na tym samym miejscu (jeśli chodzi o urodę) co np. Catherine Zeta Jones czy Charlize Theron (choć są od siebie zdecydowanie różne). Ja za najpiękniejszą uważam Ashley Judd, ale to tylko moje skromne zdanie. W końcu każdy ma inny gust i prawo do wyrażenia własnych upodobań, bo to przeciez forum. Nie najeżdżajcie na kogoś tylko dla tego że nie zgodził się z waszym zdaniem, one nie jest święte.
Pozdrowienia dla trzeźwo myślących;)
Ja nie wchodze na strony aktorów żeby ich oceniać. Wchodze żeby poczytać troche na ich temat, dowiedzieć się czegoś wiecej o filmach w których grali itd. I PRZY OKAZJI ich ocenić.
Aktorki które mi się podobają? Catherine Zeta-Jones, Charlize Theron, Nicole Kidman, Kate Beckinsale, Angelina Jolie, Penelope Cruz, Salma Hayek i inne.
Co do Ashley Judd to zgodzę się, że jest piękna i w dodatku bardzo dobra aktorka ;)
Ja nie wchodze na strony aktorów żeby ich oceniać. Wchodze żeby poczytać troche na ich temat, dowiedzieć się czegoś wiecej o filmach w których grali itd. I PRZY OKAZJI ich ocenić.
Aktorki które mi się podobają? Catherine Zeta-Jones, Charlize Theron, Nicole Kidman, Kate Beckinsale, Angelina Jolie, Penelope Cruz, Salma Hayek i inne.
Co do Ashley Judd to zgodzę się, że jest piękna i w dodatku bardzo dobra aktorka ;)