Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

O Bellucci należałoby mówić raczej w kontekście zjawiska, a nie istoty ludzkiej.
Monica ma niezwykły dar: zawsze, ale to zawsze wygląda pięknie. Niektóre aktorki wyglądają pięknie, gdy się do tego przygotują. Monica albo zawsze jest piękna albo zawsze jest przygotowana.
Monica z wiekiem wygląda coraz lepiej. Niczym wyborne wino. Wiek jej służy dodając uroku i piękna.
Służą jej także nabyte kilogramy. Mało kto tak pięknie tyje. Każdy gram jej ciała jest cenny.
Monica nie musi nic robić, żeby uwodzić. Po prostu jest.
Monici nie można oszpecić, nawet w worku po kartoflach, z włosami w strąkach i umorusaną twarzą jest piękna.
Monica, Monica, Monica...

Mógłbym tak w nieskończoność.

A ja jak zwykle podpisuję się pod Tobą, Moniko:) Bella jest bella i tyle.

ProF_A_N_

Moim zdaniem Monica Bellucci jest kobietą,która ma to coś w sobie.Z wiekiem jak winno wygląda coraz lepiej.Podoba mi się to,że nie ma wyglądu anorektyczki jak większość hollwodzkich aktorek,a mino to jest piękna i pełna sexsapilu.Co do gry aktorskie to faktycznie można jej zarzucić,że ma praktycznie zawsze ten sam wyraz twarzy i rzadko sie uśmiecha,ale i tak podobają mi sie film z jej udziałem.W swoich rolach jest naprawdę zjawiskowa i nie raz gra naprawdę odważne sceny.Ale jak wiadomo każdy ma swoje gusta i gusciki ;)

użytkownik usunięty
ProF_A_N_

Nie posrajcie się czasami,już wam cieknie po nogach...

ProF_A_N_

AK47 DLA WSZYSTKICH