O Bellucci należałoby mówić raczej w kontekście zjawiska, a nie istoty ludzkiej.
Monica ma niezwykły dar: zawsze, ale to zawsze wygląda pięknie. Niektóre aktorki wyglądają pięknie, gdy się do tego przygotują. Monica albo zawsze jest piękna albo zawsze jest przygotowana.
Monica z wiekiem wygląda coraz lepiej. Niczym wyborne wino. Wiek jej służy dodając uroku i piękna.
Służą jej także nabyte kilogramy. Mało kto tak pięknie tyje. Każdy gram jej ciała jest cenny.
Monica nie musi nic robić, żeby uwodzić. Po prostu jest.
Monici nie można oszpecić, nawet w worku po kartoflach, z włosami w strąkach i umorusaną twarzą jest piękna.
Monica, Monica, Monica...
Mógłbym tak w nieskończoność.
Wiecie co mnie najbardziej smieszy? To ze ona mysli ze komus naubliza tymi swoimi debilnymi postami, a paradoks tej sytuacji polega na tym, ze tylko i wylacznie sama siebie osmiesza nimi :)
Ah ten egocentryzm, do czego prowdzi, MOJA DROGA, naprawde nie widzisz, ze nikogo tu nie obchodzi Twoja mala, glupawa osobka?
A ty co, ocknęłaś się i postanowiłaś znowu zabłysnąc głupotą. No tak. Mnie za to najbardziej smieszy twoj durnowaty nick. I wiesz jaki jest z tego paradoks? Taki, ze ty ciągle myślisz, iż jesteś mądra. Smieszne, co? I pewnie jeszcze sądzisz, że przemiawiasz do ludu. Nie, bredzisz bez sensu do bandy tępakow, wielbiących kolejny nieudany eksperyment zrobienia aktorki z głupiej modelki, ktory jedyne co potrafi zrobic to biegac nago na ekranie. Może w końcu byś zabłysnęła tą swoją logiką, co?
Nie, ja po prostu nie spedzam tu zycia tak jak Ty i mam gdzies dyskusje z Toba- w przeciwienstwie do Ciebie, bo ja zawsze moge liczyc na Twa odpowiedz, ah coz za lojalnosc :* Jesli nie wiesz co znaczy moj nick, badz tez masz tak spaczone poczucie humoru, to tylko Twoj problem. Mnie tam Twoj zwisa i powiewa. I wiesz co Ci jeszcze powiem, glupkowata istoto mocna tylko w wymyslaniu tepych wypowiedzi w internecie? Bardziej smiesza mnie fani takiego beztalencia i kretynizmu jak Natasza Urbanska, nie mam wiecej pytan.
Nie ty poprostu sobie wybierasz posty, na które mi odpisujesz. Jeśli chodzi o kłótnię to odpisujesz już tego samego dnia (nie spędzasz tu życia, haha, jakie to głupie). Jeżeli jednak każę ci się wykazac czymś czym tak się chwalisz to wogóle nie odpisujesz. Ja wiem, ty poprostu jesteś jedną wielką porażką. A co oznacza Twój nick wie nawet nieumiejący angielskiego. Nie wiem nawet skąd przypuszczenie, że nie znam jego znaczenia, skoro zwracam się do Ciebie, Cyjanki. Tak, ty jesteś jedną wielką porażką. Ponad to skąd u ciebie przekonanie durnowaty pierwotniaku, umiejący tylko się kretyńsko wyzywac, że moim największym idolem jest Natasza? W sumie to nie pytanie, bo sama sobie właśnie odpowiedziałam. Najlepsza jest Kidman, Streep i Theron (zarówno ta najpiękniejsza). A Urbańska i tak jest o wiele ładniejsza i bardziej utalentowana od tej taniej podróby aktorki.
*Ponieważ kompletnie nie mam pomysłu, co mogłabym pisać na blogu, zwyczajnie przedstawie swoją osobowość i zainteresowania. A następnie stworzę bardzo pokaźną galerię*
Galeria strasznie pokaźna, osobowość też, w ogóle masz na coś pomysł?
Imię: Natasza *---------- jak Urbańska :)
Data ur.: 20 lutego 1990 r. ---------- widze że doczynienia miałem z szaloną osiemnastką :P
Zainteresowania:
Kino - oryginalnie
teatr - pewnie raz w roku z klasą idziesz do teatru
książki - typu harlequin? czy jak to się pisze? :P
malarstwo - bajera
gra na flecie - spoko
perfumerie, taniec - jak każda małolatka (pewnie oglądasz taniec z gwiazdami i prezetujesz swoje umiejetności w pobliskich pubach i "dyskach")
muzyka czyli krótko mówiąc sztuka.
Podróże: Pragnę zwiedzić całą Francję i Irlandię. ---------- Zwiedzisz
Irlandzkie puby jak tam popracujesz wykazując swoje artystyczne umiejętności podając piwo.
Uroda: Aryjska ---------- przeciwieństwo Urody Bellucci hehe
Ohoho, o Boże, naprawdę nie wiem co napisac, choc mam mnóstwo pomysłów.
"Galeria strasznie pokaźna, osobowość też, w ogóle masz na coś pomysł?"
Galeria jest całkiem pokaźna BIORĄC POD UWAGĘ WSZYSTKIE WPISY, CZEGO TY CHYBA NIE POJĄŁEŚ. Co do osobowości to się nie wypowiadaj, bo to dopiero trzeba byc kretynem, krytkującym cudzą osobę (łatwa droga do zjachania, może byś coś sam wymyslił)i to jeszcze szczególnym, jeżeli ma się taki tępy nick.
"Imię: Natasza *---------- jak Urbańska :) "
Naprawdę uważasz, że moim najwspanialszym guru jest Urbańska tak jak dla innych nastolatek Efron, że w moim pokoju wszędzie wiszą jej plakaty...to właściwie nie pytanie, bo przez 'osobowośc' miałam raczej na myśli kogoś na poziomie Liszowskiej czy innych " polskich gwiazd" Tacy ludzie jak ty czepiają się jednego durnego faktu coraz bardziej wierząc w swoją inteligencję (nic bardziej błędnego).
"Data ur.: 20 lutego 1990 r. ---------- widze że doczynienia miałem z szaloną osiemnastką :P "- nie, nie należę do szalonych...za to ty pewnie jesteś klasowym tępakiem z gimnazjalnej ławki :)
"Kino - oryginalnie '- raczej nie jest to oryginalne skoro JESTEŚMY NA FW.
"teatr - pewnie raz w roku z klasą idziesz do teatru "- nie chodzę do teatru, ogladam go w telewizji, w czasie kiedy ty zabawiasz się w szkole prezerwatywą (ciężko zdobytą).
"książki - typu harlequin? czy jak to się pisze? "-nie wiem o czym mówisz, nigdy takiej nazwy nie słyszałam, za to ty tak...:)))))
"malarstwo - bajera "nie zgrywaj kozaka, bo pewnie od papierosów już ci się mózg zakopcił, to widac.
"gra na flecie - spoko" -no widzisz, ja o jednym, ty o drugim...
"perfumerie, taniec - jak każda małolatka (pewnie oglądasz taniec z gwiazdami i prezetujesz swoje umiejetności w pobliskich pubach i "dyskach") "-mając na myśli taniec nie chodziło mi o dyskoteki i programy rozrywkowe palancie, najwyraźniej ty masz takie skojarzenia. A jeśli chodzi o perfumerie to miałam na myśli pachnidła. Rozumujesz gorzej od przeciętnego nastolatka.
" Zwiedzisz
Irlandzkie puby jak tam popracujesz wykazując swoje artystyczne umiejętności podając piwo. "- tak i najpewniej znajdę tam ciebie w objęciach dziwek typu Bellucci. O ile cię stac.
"Uroda: Aryjska ---------- przeciwieństwo Urody Bellucci hehe"-tak, czyli mało spotykana, a jak powiesz, że niebieskookich blondynek jest dużo, to chyba nie będziesz miał na myśli tych spalonych, pomarszczonych z papierosem w ręku zafarbowanych brunetek.
Pzdr. i życzę przypływu inteligencji.
Ohoho, o Boże, naprawdę nie wiem co napisac, choc mam mnóstwo pomysłów.
"Galeria strasznie pokaźna, osobowość też, w ogóle masz na coś pomysł?"
Galeria jest całkiem pokaźna BIORĄC POD UWAGĘ WSZYSTKIE WPISY, CZEGO TY CHYBA NIE POJĄŁEŚ. Co do osobowości to się nie wypowiadaj, bo to dopiero trzeba byc kretynem, krytkującym cudzą osobę (łatwa droga do zjachania, może byś coś sam wymyslił)i to jeszcze szczególnym, jeżeli ma się taki tępy nick.
Widzę że się uniosłać, ale fajnie że mam tempy nick, nie wiem co w nim tempego ale spox.
"Imię: Natasza *---------- jak Urbańska :) "
Naprawdę uważasz, że moim najwspanialszym guru jest Urbańska tak jak dla innych nastolatek Efron, że w moim pokoju wszędzie wiszą jej plakaty...to właściwie nie pytanie, bo przez 'osobowośc' miałam raczej na myśli kogoś na poziomie Liszowskiej czy innych " polskich gwiazd" Tacy ludzie jak ty czepiają się jednego durnego faktu coraz bardziej wierząc w swoją inteligencję (nic bardziej błędnego).
Z Liszowskiej taka osobowość że hoho, co do Urbańskiej i plakatowania pokoju to hmm, nie wiedziałem że trzeba oblepiwać plakatami pokój jeżeli się kogoś podziwia hehe. Nie wiem co to Efron.
"Data ur.: 20 lutego 1990 r. ---------- widze że doczynienia miałem z szaloną osiemnastką :P "- nie, nie należę do szalonych...za to ty pewnie jesteś klasowym tępakiem z gimnazjalnej ławki :)
No cóż szaleniec raczej nie przyzna się do swego szaleństwa, co do gimnazjum obecnie studiuję i w przyszlości planuje resocjalizować takie osoby jak ty.
"Kino - oryginalnie '- raczej nie jest to oryginalne skoro JESTEŚMY NA FW.
"teatr - pewnie raz w roku z klasą idziesz do teatru "- nie chodzę do teatru, ogladam go w telewizji, w czasie kiedy ty zabawiasz się w szkole prezerwatywą (ciężko zdobytą).
No to grube zainteresowanie teatrem masz skoro oglądasz go w tv hehe. Nie skumałem troche twojego tekstuz prezerwatywą ale musze ci przyznać że jak na taką sikse jesteś wyjątkowo pyskata (domyślam się że nie ma cię kto porządnie przeruchać skoro wlatujesz mi tutaj z jakimiś antykoncepcyjnymi motywami wogóle niezwiązanymi z tematem)
"książki - typu harlequin? czy jak to się pisze? "-nie wiem o czym mówisz, nigdy takiej nazwy nie słyszałam, za to ty tak...:)))))
no słyszałem i nie widzę w tym nic dziwnego, ale cóż za młoda jesteś blondi :)
"malarstwo - bajera "nie zgrywaj kozaka, bo pewnie od papierosów już ci się mózg zakopcił, to widac.
Papierosów nigdy nie paliłem, obrzydza mnie ten smród nie miłosiernie.
"gra na flecie - spoko" -no widzisz, ja o jednym, ty o drugim...
O jakim drugim? Akurat tutaj cie doceniłem, widzę że głodnej chleb na myśli :)
"perfumerie, taniec - jak każda małolatka (pewnie oglądasz taniec z gwiazdami i prezetujesz swoje umiejetności w pobliskich pubach i "dyskach") "-mając na myśli taniec nie chodziło mi o dyskoteki i programy rozrywkowe palancie, najwyraźniej ty masz takie skojarzenia. A jeśli chodzi o perfumerie to miałam na myśli pachnidła. Rozumujesz gorzej od przeciętnego nastolatka.
Z tańcem to prawie każda laska jak się jej zapytasz co lubi powie taniec o to mi chodziło, do dyskotek mi daleko. Rozumiem gorzej bo nie jestem już nastolatkiem :D, każde pokolenie ma co innego w głowie.
" Zwiedzisz
Irlandzkie puby jak tam popracujesz wykazując swoje artystyczne umiejętności podając piwo. "- tak i najpewniej znajdę tam ciebie w objęciach dziwek typu Bellucci. O ile cię stac.
No no słodziutka chociaż wiesz że tam popracujesz skoro wydaje ci się że mnie tam znajdziesz, ale dzięki że życzysz mi w przyszlości kobiety o urodzie Belucci, ty to masz jednak dobre intencje :D. Nie podoba mi się jednak że hormony w twoim nastoletnim ciele dają ujście i emanujesz jadem, wyzywając od dziwek osoby którym nigdy w niczym nie dorównasz.
"Uroda: Aryjska ---------- przeciwieństwo Urody Bellucci hehe"-tak, czyli mało spotykana, a jak powiesz, że niebieskookich blondynek jest dużo, to chyba nie będziesz miał na myśli tych spalonych, pomarszczonych z papierosem w ręku zafarbowanych brunetek.
Pzdr. i życzę przypływu inteligencji.
Kochana tutaj już mnie masz za bardzo ograniczonego, jestem przeciwnikiem jarania skóry na solarium, niebieskooka blondynka? spoko typ urody nie mówię, to że niepodoba mi się Kidman nie znaczy że wszystkie blondynki mi się niepodobają, ale wole ciemne włosy. Niemusisz też cały czasz podkreślać swojej aryjskiej urody bo mi się z 3 Rzeszą zaczynasz kojarzyć. Poza tym ja nie wchodzę na forum o Nicole i nie wypisuję w 3 tematach że mi się nie podoba :D. Zobacz zresztą na swoim extra super blogu z rankingiem że tam raczej ciemnowłose prowadzą i niewymieniają Kidman jako najpiękniejszej Tylko Penelope Cruz Lub Belucci ale mniejsza o gusta.
W przyszłości proszę mnie nie kojarzyć z dyskotekowym typkiem z szlugiem w gebie, mającym armię blond farbowanych suczek zjaranych na solarce bo daleko mi do twojej interpretacji mojej osoby. prowadzę raczej zdrowy tryb życia.
"Z Liszowskiej taka osobowość że hoho, co do Urbańskiej i plakatowania pokoju to hmm, nie wiedziałem że trzeba oblepiwać plakatami pokój jeżeli się kogoś podziwia hehe. Nie wiem co to Efron. "-mi właśnie chodziło o to, że Urbańska na tle takich "osobowości" (uprzedzam cię, że to ironia) jak Liszowska to całkiem utalentowana osoba godna zauważenia. Natasza nie jest moim guru jak twoim Bellucci. Są osoby, które o wiele bardziej cenię. A Efron to taki kretyn-idol nastolatek.
"No cóż szaleniec raczej nie przyzna się do swego szaleństwa, co do gimnazjum obecnie studiuję i w przyszlości planuje resocjalizować takie osoby jak ty. "hehe, to mnie rozbawiłeś, student nie piszę tępy przez "em", ani przymiotnikow utworzonych od nazw państw z wielkiej.
"No to grube zainteresowanie teatrem masz skoro oglądasz go w tv hehe. Nie skumałem troche twojego tekstuz prezerwatywą ale musze ci przyznać że jak na taką sikse jesteś wyjątkowo pyskata (domyślam się że nie ma cię kto porządnie przeruchać skoro wlatujesz mi tutaj z jakimiś antykoncepcyjnymi motywami wogóle niezwiązanymi z tematem) "-ze względu na swoje obowiązki nie mam czasu łazic do teatru, a jakbys nie był idiotą to wiedziałbys, że w tv jest mnóstwo ciekawych sztuk. "Sikse"? To ty jestem dla mnie gówniarzem, bo piszesz jak 15-latek. Co do ruchania to chyba to jest ten cudowny przejaw twojej inteligencji-i chodziło mi o to, że jesteś na poziomie dorastania i podniecania się prezerwatywą, aleś ty durny jesteś...
"no słyszałem i nie widzę w tym nic dziwnego"-o, matko z kim ja gadam...
"Papierosów nigdy nie paliłem, obrzydza mnie ten smród nie miłosiernie"-to gratuluję...
"Z tańcem to prawie każda laska jak się jej zapytasz co lubi powie taniec o to mi chodziło, do dyskotek mi daleko. Rozumiem gorzej bo nie jestem już nastolatkiem :D, każde pokolenie ma co innego w głowie. "- dobrze wiem, że każda nast. tak mówi, ja poprostu podkreślam, że chodzę na lekcje, a nie dyskoteki (choc to także)
"No no słodziutka chociaż wiesz że tam popracujesz skoro wydaje ci się że mnie tam znajdziesz, ale dzięki że życzysz mi w przyszlości kobiety o urodzie Belucci, ty to masz jednak dobre intencje :D. Nie podoba mi się jednak że hormony w twoim nastoletnim ciele dają ujście i emanujesz jadem, wyzywając od dziwek osoby którym nigdy w niczym nie dorównasz."-powiedziałam, że będziesz w towarzystwie dziwek...o urodzie Bellucci, jeżeli będzie cię stac oczywiście. A twoje hormony zagnieździły się w mózgu, bo ja już studiuję. A o to osiądnięcia Bellucci:
-lata z gołymi cyckami jak kretynka
-faceci chcą ją przeleciec
-gra fatalnie
-role ma fatalne (prócz Maleny)
Faktycznie nigdy nie osiągne tego co ona...:))))))
"
Kochana tutaj już mnie masz za bardzo ograniczonego, jestem przeciwnikiem jarania skóry na solarium, niebieskooka blondynka? spoko typ urody nie mówię, to że niepodoba mi się Kidman nie znaczy że wszystkie blondynki mi się niepodobają, ale wole ciemne włosy. Niemusisz też cały czasz podkreślać swojej aryjskiej urody bo mi się z 3 Rzeszą zaczynasz kojarzyć. Poza tym ja nie wchodzę na forum o Nicole i nie wypisuję w 3 tematach że mi się nie podoba :D. Zobacz zresztą na swoim extra super blogu z rankingiem że tam raczej ciemnowłose prowadzą i niewymieniają Kidman jako najpiękniejszej Tylko Penelope Cruz Lub Belucci ale mniejsza o gusta. "-po pierwsze NIE MUSISZ, a nie NIEMUSISZ, po drugie jestem oryginalnej urody, a po trzecie w rankingu na najpiękniejszą aktorkę wygrała Charlize Theron, BLONDYNKA, druga była Cruz, a Bellucci miała mało głosów jak Kidman, która za to jest genialną aktorką (Charlize też) a nie tak żenującą jak Bellucci. Jak widac BLONDYNKA I RUDA WYGRAŁY, a nie brunetki.
"Z Liszowskiej taka osobowość że hoho, co do Urbańskiej i plakatowania pokoju to hmm, nie wiedziałem że trzeba oblepiwać plakatami pokój jeżeli się kogoś podziwia hehe. Nie wiem co to Efron. "-mi właśnie chodziło o to, że Urbańska na tle takich "osobowości" (uprzedzam cię, że to ironia) jak Liszowska to całkiem utalentowana osoba godna zauważenia. Natasza nie jest moim guru jak twoim Bellucci. Są osoby, które o wiele bardziej cenię. A Efron to taki kretyn-idol nastolatek.
W moim życiu też są osoby które o wiele bardziej cenię od Belucci i jest ich wiele.
"No cóż szaleniec raczej nie przyzna się do swego szaleństwa, co do gimnazjum obecnie studiuję i w przyszlości planuje resocjalizować takie osoby jak ty. "hehe, to mnie rozbawiłeś, student nie piszę tępy przez "em", ani przymiotnikow utworzonych od nazw państw z wielkiej.
A widzisz jednak mature dało się zdać bez zajebistej ortografi, dostać na studia to samo dla chcącegi nic trudnego. Zobaczymy jak tobie pójdzie. Nie pisze pisma urzędowego czy listu do ważnej osoby, więc mogę sobie pozowlic na luźne pisanie bez patrzenia na ortografię w każdym wyrazie. Naprawde skończ już z tym poprawianiem ludzi, wiem że nie masz innego argumentu niz złapać kogoś na błędzie ale to już nudne i mnie nie rusza bo jak napisałem nie koresponduje w tej chwili z kimś ważnym.
"No to grube zainteresowanie teatrem masz skoro oglądasz go w tv hehe. Nie skumałem troche twojego tekstuz prezerwatywą ale musze ci przyznać że jak na taką sikse jesteś wyjątkowo pyskata (domyślam się że nie ma cię kto porządnie przeruchać skoro wlatujesz mi tutaj z jakimiś antykoncepcyjnymi motywami wogóle niezwiązanymi z tematem) "-ze względu na swoje obowiązki nie mam czasu łazic do teatru, a jakbys nie był idiotą to wiedziałbys, że w tv jest mnóstwo ciekawych sztuk. "Sikse"? To ty jestem dla mnie gówniarzem, bo piszesz jak 15-latek. Co do ruchania to chyba to jest ten cudowny przejaw twojej inteligencji-i chodziło mi o to, że jesteś na poziomie dorastania i podniecania się prezerwatywą, aleś ty durny jesteś...
Nigdy nie podniecałem się prezerwatywą i nie znam nikogo kto się podniecał środkiem antykoncepcji, do teatru nie masz czasu łazić a na filmwebie odpisujesz bardzo szybko :)no cóż widać chyba nie chcesz mieć czasu na teatr.
"no słyszałem i nie widzę w tym nic dziwnego"-o, matko z kim ja gadam...
No z kim? Wiem też że istnieją gazety w stylu pani domu i co w tym dziwnego? To że o czymś wiem nie znaczy że to muszę czytać ale widać że jesteś zbyt ograniczoną blondi by to pojąć.
"Papierosów nigdy nie paliłem, obrzydza mnie ten smród nie miłosiernie"-to gratuluję...
nie musisz :)
"Z tańcem to prawie każda laska jak się jej zapytasz co lubi powie taniec o to mi chodziło, do dyskotek mi daleko. Rozumiem gorzej bo nie jestem już nastolatkiem :D, każde pokolenie ma co innego w głowie. "- dobrze wiem, że każda nast. tak mówi, ja poprostu podkreślam, że chodzę na lekcje, a nie dyskoteki (choc to także)
ale nie musisz tego podkreślać i się bronić nie potempie cie bo mi to lotto, chodzisz na dyskoteki a do teatru nie masz czasu :( ehh aleś ty zajęta :D
"No no słodziutka chociaż wiesz że tam popracujesz skoro wydaje ci się że mnie tam znajdziesz, ale dzięki że życzysz mi w przyszlości kobiety o urodzie Belucci, ty to masz jednak dobre intencje :D. Nie podoba mi się jednak że hormony w twoim nastoletnim ciele dają ujście i emanujesz jadem, wyzywając od dziwek osoby którym nigdy w niczym nie dorównasz."-powiedziałam, że będziesz w towarzystwie dziwek...o urodzie Bellucci, jeżeli będzie cię stac oczywiście. A twoje hormony zagnieździły się w mózgu, bo ja już studiuję. A o to osiądnięcia Bellucci:
-lata z gołymi cyckami jak kretynka - według mnie poprostu lata z gołymi cyckami bo ma co tam pokazać, podaj mi jeszcze różnice jak się lata z gołymi cyckami jak kretynka a jak jak nie kretynka napisz jej może maila i naucz ją jak latać z cyckami jak nie kretynka hehe.
-faceci chcą ją przeleciec - przeleciałbym 1000 innych lasek a z nią akurat mógłbym coś więcej :)
-gra fatalnie - według ciebie
-role ma fatalne (prócz Maleny)
Faktycznie nigdy nie osiągne tego co ona...:)))))) - co racja to racja
"
Kochana tutaj już mnie masz za bardzo ograniczonego, jestem przeciwnikiem jarania skóry na solarium, niebieskooka blondynka? spoko typ urody nie mówię, to że niepodoba mi się Kidman nie znaczy że wszystkie blondynki mi się niepodobają, ale wole ciemne włosy. Niemusisz też cały czasz podkreślać swojej aryjskiej urody bo mi się z 3 Rzeszą zaczynasz kojarzyć. Poza tym ja nie wchodzę na forum o Nicole i nie wypisuję w 3 tematach że mi się nie podoba :D. Zobacz zresztą na swoim extra super blogu z rankingiem że tam raczej ciemnowłose prowadzą i niewymieniają Kidman jako najpiękniejszej Tylko Penelope Cruz Lub Belucci ale mniejsza o gusta. "-po pierwsze NIE MUSISZ, a nie NIEMUSISZ, po drugie jestem oryginalnej urody, a po trzecie w rankingu na najpiękniejszą aktorkę wygrała Charlize Theron, BLONDYNKA, druga była Cruz, a Bellucci miała mało głosów jak Kidman, która za to jest genialną aktorką (Charlize też) a nie tak żenującą jak Bellucci. Jak widac BLONDYNKA I RUDA WYGRAŁY, a nie brunetki.
No Charlize ładna jest nie powiem nawet wolę od Cruz, jak wyżej napisałem niemusisz się bronić ortografią bo mnie to nie rusza, nie musisz też podkreślać że jesteś oryginalnej urody bo mam wrażenie że masz jakiś kompleks że ludzie cie docenić nie chcą. Właśnie blondyna i ruda wygrały no to teraz mi udowodniłaś że rude i blondyny są lepsze, ładniejsze i bardziej wartościowe od brunetek i szatynek xD, weź pod uwagę że większość osób wejdzie na twój profil po przeczytaniu twoich burackich komentarzy w celu zasięgnięcia wiedzy o twojej głupocie i raczej większość zobaczy fanatyczke blond włosów nie będzie ci się tam wpisywać, co do Cruz to ja ją raczej widzę w czarnych włosach, może i ruda tam jest nie wiem ale 90% jej zdjęć widzę w czarnych włosach :D. Co do aktorstwa tych pań dla mnie ich umiejętności są porównywalne, ale wole oglądać Belucci bo mi sie podoba zaś Kidman nie.Tak na marginesie jakbym miał możliwość uprawiania sexu z Kidman to raczej bym podziękował bo nie pociąga mnie wogóle :D więc nie wiem czy dopiero co wróciłaś z dyskoteki czy jesteś szalona że chcesz wmówić komuś tutaj że Kidman ładniejsza. Zresztą nie jestem w sumie jakimś zagorzałym fanem Belucci, patrzyłem sobie na fora kilku aktorek na film webie i normalnie wpisywał bym po 1 komentarzu lub wogóle. Do konwersacji w tych topicach zainspirowała mnie twoja głupota i pyszność. Gdyby nie ty pewnie bym tu nawet nic nie napisał więc w tym momencie czuj się dowartościowana jesteś "oryginalna"
Podsumowując nasze rozmowy dam ci małą rade artystko kochająca teatr :D, mniej forum filmwebowskiego, mniej dyskotek to naprwde znajdziesz troche czasu na wyprawe do teatru który tak uwielbiasz lecz twój napięty grafik uniemożliwia ci uczęszczanie tam.
"W moim życiu też są osoby które o wiele bardziej cenię od Belucci i jest ich wiele. "-no gdyby było inaczej to bym się zdziwiła.
"A widzisz jednak mature dało się zdać bez zajebistej ortografi, dostać na studia to samo dla chcącegi nic trudnego. Zobaczymy jak tobie pójdzie. Nie pisze pisma urzędowego czy listu do ważnej osoby, więc mogę sobie pozowlic na luźne pisanie bez patrzenia na ortografię w każdym wyrazie. Naprawde skończ już z tym poprawianiem ludzi, wiem że nie masz innego argumentu niz złapać kogoś na błędzie ale to już nudne i mnie nie rusza bo jak napisałem nie koresponduje w tej chwili z kimś ważnym."-hmmmm, tak czasami bywa, że egzaminatorzy to kretyni, ale z powody własnej estetyki nie powinno się robic błędów. Poza tym to haniebne, żeby student ( o ile nim jesteś) robił coś takiego. To poprostu razi w oczy. A co do łapanie ludzi na błędzie-dawno mnie to już nie bawi.
"Nigdy nie podniecałem się prezerwatywą i nie znam nikogo kto się podniecał środkiem antykoncepcji, do teatru nie masz czasu łazić a na filmwebie odpisujesz bardzo szybko :)no cóż widać chyba nie chcesz mieć czasu na teatr. "-to ty chyba nie byłeś w gimnazjum; odpisanie na FW zajmuje 5 minut, góra 10...
"No z kim? Wiem też że istnieją gazety w stylu pani domu i co w tym dziwnego? To że o czymś wiem nie znaczy że to muszę czytać ale widać że jesteś zbyt ograniczoną blondi by to pojąć. "-nie potrafisz znaleźc prawdziwego argumenty, prócz tylko jak pierwszy lepszy bałwan wyzwac mnie od głupiej blondi?
"ale nie musisz tego podkreślać i się bronić nie potempie cie bo mi to lotto, chodzisz na dyskoteki a do teatru nie masz czasu :( ehh aleś ty zajęta :D "-coś strasznie mnie razi w oczy, ale na wzgląd iż zdawałeś mature dla dyslektyków; nie możesz poprostu pojąc, że mam daleko teatr-no i kto tu jest ograniczony, może jestes blondynem?
"No Charlize ładna jest nie powiem nawet wolę od Cruz, jak wyżej napisałem niemusisz się bronić ortografią bo mnie to nie rusza, nie musisz też podkreślać że jesteś oryginalnej urody bo mam wrażenie że masz jakiś kompleks że ludzie cie docenić nie chcą. Właśnie blondyna i ruda wygrały no to teraz mi udowodniłaś że rude i blondyny są lepsze, ładniejsze i bardziej wartościowe od brunetek i szatynek xD, weź pod uwagę że większość osób wejdzie na twój profil po przeczytaniu twoich burackich komentarzy w celu zasięgnięcia wiedzy o twojej głupocie i raczej większość zobaczy fanatyczke blond włosów nie będzie ci się tam wpisywać, co do Cruz to ja ją raczej widzę w czarnych włosach, może i ruda tam jest nie wiem ale 90% jej zdjęć widzę w czarnych włosach :D. Co do aktorstwa tych pań dla mnie ich umiejętności są porównywalne, ale wole oglądać Belucci bo mi sie podoba zaś Kidman nie.Tak na marginesie jakbym miał możliwość uprawiania sexu z Kidman to raczej bym podziękował bo nie pociąga mnie wogóle :D więc nie wiem czy dopiero co wróciłaś z dyskoteki czy jesteś szalona że chcesz wmówić komuś tutaj że Kidman ładniejsza. Zresztą nie jestem w sumie jakimś zagorzałym fanem Belucci, patrzyłem sobie na fora kilku aktorek na film webie i normalnie wpisywał bym po 1 komentarzu lub wogóle. Do konwersacji w tych topicach zainspirowała mnie twoja głupota i pyszność. Gdyby nie ty pewnie bym tu nawet nic nie napisał więc w tym momencie czuj się dowartościowana jesteś "oryginalna" "-
To dobrze, że nie rusząją cię twoje dziecinne błędy.
Kompleks, taaa, stara śpiewka jak nie ma się co do powiedzenia...
Nie jestem idiotką, która ocenia wartośc, inteligencję i z góry ustala urodę po kolorze włosów. Skoro ty mi powiedziałeś, że moja ankieta wykazała, ze wygrały brunetki to ja ci właśnie mówię, że bredzisz, bo wynik jest odwrotny. I tyle. A kiedy mówiłam RUDA to miałam na myśli Kidman, a nie Cruz...
Co do aktorstwa...może ty poprostu patrzysz na urodę, a nie umiejętności aktorskie, bo jeżeli patrzec na drugie to nie wiem jak można wolec Bellucci od Nicole. A Nicole jest ładna, oglądając ją w "Innych" nie wiedziałam czy bardziej zachwycam się jej grą czy tą posagową, kruchą urodą.
Moja głupota? Patrząc na twoje...khmmm, błędy to raczej ty się w tym zakresie nie odzywaj, bo inteligencja to pojęcie względne, ale tak wyraźny brak nauki nie podlega rozkminianiu.
Dla mnie najpiękniejsza jest Theron, ale Kidman, Mia Kirshner, Kiera Knaightley, Natalie Portman, Julianne Moore, Emmanuelle Béart, Megan Fox, Rachel McAdams, Kate Beckinsale, Maggie Grace, Winona Ryder i Katherine Heigl też są bardzo ładne.
Aj... aryjska uroda to nie kolor włosów i oczu, ale kształt czaszki. No trudno, niektórzy są tak w siebie zapatrzeni, że się tego nie nauczą...
ps: Też gram na flecie (poprzecznym)
Ja mam urodę aryjską mimo jasnobrązowych kręconych włosów,
tak jak moja siostra, która ma proste, złote włosy.
A tak do tematu, to uważam, że Monica Bellucci jest piękna, mimo, iż nie chciałabym wyglądać jak ona. Podobam się sama sobie najbardziej, po prostu taka jaka jestem... I nie, że jestem narcyzowata, bo nie jestem.
Monica jest naprawdę cudowną kobietą i nie cierpię jak się po niej "jedzie". Wogóle tego nie cierpię, jak się po kimkolwiek jedzie...
To takie PRYMITYWNE!
ps: Hehe... moja prababcia była włoszką ;D
Słucham? Chyba żartujesz. Uroda aryjska to bardzo jasna cera, niebieskie lub zielone oczy i jasny blond. Wystarczy wpisac w google i wyraźnie piszą to co ja. O kształcie czaszki pierwsze słyszę.
Ja też gram na poprzecznym, nie wiem czy to tam pisałam.
Ja się cieszę, że nie wypisuje na forach: "ojej jak ja bym chciała wygladac jak ta aktorka". Moim zdaniem to dobrze, że podobam się sobie.
Słucham? Chyba żartujesz. Uroda aryjska to bardzo jasna cera, niebieskie lub zielone oczy i jasny blond. Wystarczy wpisac w google i wyraźnie piszą to co ja. O kształcie czaszki pierwsze słyszę.
Fajnie że o swojej urodzie czerpiesz wiedze z google.
Ja też gram na poprzecznym, nie wiem czy to tam pisałam.
Ja się cieszę, że nie wypisuje na forach: "ojej jak ja bym chciała wygladac jak ta aktorka".
A ktoś tutaj wypisuje że chciałby wyglądać jak ona? Bo ja się z takim czymś nie spotkałem ;p.
Moim zdaniem to dobrze, że podobam się sobie.
W sumie dobrze, jakbyś się sobie nie podobała to byśmy na filmwebie mieli piekło.
Fajnie że o swojej urodzie czerpiesz wiedze z google. -nie czerpie stąd informacji na temat swojej urody, to poprostu mocny argument, gdyby były jakieś wątpliwości...
"A ktoś tutaj wypisuje że chciałby wyglądać jak ona? Bo ja się z takim czymś nie spotkałem ;p"-nic dziwnego...
"W sumie dobrze, jakbyś się sobie nie podobała to byśmy na filmwebie mieli piekło.
"-no widzisz
"A ktoś tutaj wypisuje że chciałby wyglądać jak ona? Bo ja się z takim czymś nie spotkałem ;p"-nic dziwnego...
Moge tylko przypuszcać że to nic dziwnego to kolejny pokaz twojego jadu i mówi nam " ona jest brzydka nikt by tak wyglądać nie chciał " ale musze cię zmarwtić bo to co napisałem jest ogólnie że nie spotkałem się tutaj na filmwebie zeby ktoś pisał o tym iż chciałby wyglądać jak jakaś aktorka, nie tylko do tego przypadku ale jak widać musisz zawsze pluć jadem bo byś nie była sobą.
"W sumie dobrze, jakbyś się sobie nie podobała to byśmy na filmwebie mieli piekło.
"-no widzisz
Co widze? Po co ten komentarz? Postów sobie chcesz nabić czy poprostu tak masz że musisz na końcu rozmowy wpieprzyć byle zwrot który nic nie wnosi byle wyglądało że to ty kończysz podając jakiś arugment chodź jak każdy widzi tak nie jest.
To poprostu taka mała ironia, a ty jak zwykle wszystko bierzesz na poważnie. A te "plucie jadem" wcale mi nie ubliża...
Co można powiedzieć o Monice Belluci?No,brzydka nie jest,zjaiskowa też nie.Niewątpliwie ma jednak w sobie magnetyzm.Co do ról...nie są najgorsze,nawet przyzwoite.A co do wielu przedmówców...nie rozumiem tego,bo zachowujecie się jak posłowie w Sejmie,a nie normalne społeczeństwo;).
Hoho, troche mnie nie było i widzę, że Vinaya urządza znowu swoje teatralne pokazy hihihi. Jeśli ona interesuje sie teatrem w telewizji- ALEŻ TO WIELKIE ZAINTERESOWANIE- to ja interesuje sie rownież motoryzacją, dziko polityką, fizyką kwantową i wieloma innymi zróżnicowanymi sprawami. Codziennie człowiek dowiaduje sie o swej niesamowitej wszechstronnosci. A tak na poważnie to nie bądź śmieszna z tymi tłumaczeniami o braku czasu- to jest wręcz żałosne. A już śmiałam wytykać mą koleżankę, która również ma WIELKIE zainteresowanie w teatrze, ale ona przynajmniej udziela się w Buffo.. No i chyba cokolwiek-minimalnie na jego temat wie. Poza tym jednym faktem, to nie ma nic ciekawego. Vinaya dalej nam tutaj serwuje swoje stare, oklepane i głupawe teksty. Kolakow- moja rada, daruj sobie. Przecież od razu widać, że z nią nie ma dyskusji na żaden temat bo ona nie zna w ogóle takiego pojęcia. Nie grzeszy inteligencją, tak więc nawet nie nadaje się na godnego rozmówce (kiedyś tam, kiedy nauczy się co to poszanowanie zdania drugiej osoby, asertywność, kompromis i argumentacja ale do tego trzeba wyrosnąć z piaskownicy). Jedyne co nam tutaj dana użytkowniczka przedstawia to zwykłą, zakompleksioną (tak właśnie i cokolwiek nie napisze na dobre jej to nie wyjdzie) dziewczynkę, która wchodzi na forum znienawidzonej aktorki (oczywiście tylko i wyłącznie pod względem urody- gdyż to jak widzę jest dla niej najważniejsza życiowa wartość, wystarczy poczytać jej wpisy oraz tego PRZEUROCZEGO bloga, hahaha) i wyzywa po kolei wszystkich, którzy śmią odnajdywać w Bellucci coś fascynującego i pięknego. No sorry gregory, ale TAK WŁAŚNIE JEST. I albo zaprzestanie ona dalszych kompromitacji tutaj, albo będzie dalej zwykłym błaznem. Nie powiem, że czekam z utęsknieniem na jakąś porażającą odpowiedź, bo wiem, że do bólu przewidywalna Vinaya nie omieszka po raz kolejny uraczyć mnie kompletem kretyńskich epitetów i porównań jak to tylko ona potrafi. Zasiądzie przed komputerem, wytęży swój mózg do granic możliwości i walnie następny tekst a la "o prezerwatywie". Cóż to musi być za przedni widok.
Cyanide - z takimi ludźmi trzeba rozmawiać a jeśli nie ma się ku temu okazji to pisać :D, socjalizacja ponad wszystko. Tak na marginesie pocieszna jest.
Ye tam, ale przeciez to nie jest żadna rozmowa. Ten wirus siedzi tutaj od początku roku i NIC , ale to PRZENIC nie dotarło do jej małej główki. To co pisze do każdego to zwykłe powtarzanie wyuczonych, chyba w przedszkolu, głupawych odzywek. Jest niereformowalna, ale przynajmniej jest się z czego pośmiać.
Nie mówiąc już o tym, że panna Vinaya, pierwsza do poprawiania cudzych błędów, nie wie jak prawidłowo pisze się imię i nazwisko Keiry Knightley...czyżby ci, którzy wpuścili ją na studia należeli do tępych egzaminatorów?
Cyjanki, ty ostatnio strasznie frywolna się zrobiłaś. Brawo, w końcu można pożartowac. Twe ironiczne usposobienie wręcz się z ciebie wylewa. Czas zacząc się bac. "Asertywnosc, kompromis i argumentacja", które ponoc tyczą się ciebie to najlepszy twój żart. Prawie taką samą radosc sprawiło mi obejrzenie twojego cudnego bloga, który w niczym nie ustępuję mojemu. Wiesz, że wczoraj weszłam na jakąś feralną stronę i włączył mi się wirus Cyanide! Kurka, to pewnie ty mnie odwiedziłaś. I wcale nie było łatwo się ciebie pozbyc.
Aha, Kolakow, nie pchaj się do socjalizacji, bo zamiast to robic, nauczysz jeszcze kogoś błędnej pisowni.
A do tej ostaniej (zapomniałam nicka, sorry)-otóż moi egzaminatorzy nie pytali się o aktorów, za to kazali mi napisac rozprawkę, pojmujesz to??? Jestem tym oburzona!
Vinaya - pozowole sobie zażartować z przesłaniem, z grubą dupą i Aryjską urodą dostaniesz się wszędzie (nawet do hitler jugen) xD ale z takim przemądrzalstwem nie wróże ci kariery w niczym.
Po pierwsze aryjska, a nie Aryjska, a po drugie z urodą i dupą to Bellucci dostała się na plan filmowy.
A widzisz masz małe sprzeczności w zeznaniach ortografko ;p, wedlug ciebie Belucci jest brzydka a yu wypisujesz że się dostała urodą i dupą. Wynika z tego że jednak dobrze wiesz że jest urodziwa, jednak twoja zazdrość i blond włoski mówią byś "jebała na czarną" :D.
No, bo według mnie jest brzydka, ale innym się podoba. Staram się nie ignorowac cudzego zdania.
"Jebała na czarną"? Myślisz, że lubię Hilton dlatego, że jest blondynką, a nie lubię np. Zety-Jones dlatego, że to brunetka? Ty idź się lecz, bo jest właśnie zupełnie inaczej.
Musze cię zawieść bo leczyć się nie pójdę bo nie mam na co, od jakiś 9 lat nie byłem na nic chory, nawet katar się mnie nie ima. Zachowuje również spokój ducha w przeciwieństwie do ciebie :).
No kochanie, w końcu musze się z Tobą w czymś zgodzić :) Mój blog w niczym nie ustępuje Twojemu- zgadza się, gdyż jest równie pusty merytorycznie jak ten który Ty tworzysz sobie z potem na czole. Z tą też małą różnicą, że mój nie ma ani, nawet kawałka, słowa, w zupełnym przeciwieństwie do Twojego, gdzie aż wylewa się masa misternie pozlepianych zdań. Jaki to wspaniały paradoks, pusty a jednak pełny czy może pełny a jednak pusty?
Równie dobrze można powiedziec o twojej głowie prawda? Niby pełna, a jednak pusta. Racja, cudny paradoks.
Jedyną osobą w tym temacie do której odnosi się takowy cudny paradoks jesteś ty. A najbardziej cudne jest to, że wszyscy to widzą oprócz samej zainteresowanej. Kolakow zaproponował hitlerjugend, a ja obstawiam eksperyment genetyczny z czasów III Rzeszy - to by się nawet zgadzało z tą urodą aryjską. Jeśli nie jesteś w stanie zapamiętać sześcioliterowego nicka, to daj sobie, biedaczko spokój ze studiami. Twój móżdżek nie wytrzyma takiego obciążenia.
Potrafisz tylko odpierac moje zarzuty, aj dziwi mnie to, że odradzasz mi studii, a nie robisz tego w stosunku co do zajebistej pisowni kolakowa. Widzę, że moja ignorancja boli. Co do III Rzeszy i tych innych waszych durnowatych kolejnych i jak zawsze marnych prób trafienia w moją 'pietę achillesową'-przykro, ale jeszcze jej nie znaleźliście i sądząc po waszej zbiorowej durnocie, nigdy jej nie znajdziecie.
Po co ktoś ma szukać twojej pięty achillesowej jak jesteś tylko zazdrosnym dnem :D na tym forum, boli cie śmieszna pseudoartystko że ludzie mogą studiować na luzie nie przejmując się ortografią tego śmiesznego języka? :D. Takie durne osoby jak ty zawsze kozaczą ortografią, pseudointeligętnym słownictwem, przychodzi matura, sesja itp wypadają najśmieszniej. Idź sobie lepiej obejrzyj spektakl teatralny na tvp regionalna i szlifuj swój talent xD. Ps jeżeli Nicole Kidman ma aryjska urodę to jest to najbrzydszy typ blondynki jaki istnieje bo dlamnie i dla większości jest asexualna :D (podejrzewam że ty też)
Kto jest dnem? Napewno kretyn-"student" nieumiejący banalnej ortografii jak ty. Nazywasz mnie pseudoartystką, a sam zachowujesz się jak żałosny pseudointeligent. Śmieszny język? Ty jesteś śmieszny ignorancie, swoimi błędami rozbawiłbyś nawet 8-latka(oczywiście inteligentnego, a nie takiego jakim ty byłeś). Student, buahaha, to ostatnia rzecz w jaką jestem gotowa uwierzyc. Taki kit możesz wciskac tylko naiwnym idiotom swojego pokroju, którzy goszczą na tym forum i zachwycają się bellucci razem z tobą. A jesli Kidman jest aseksualna to skąd miała tylu facetów, i ona nie ma aryjskiej uroda, bo naprawde jest ruda, baranie.
Czekam tylko na zdanie od ciebie- "ale ty jesteś NIE NORMALNA". Jesteś do tego zdolny.
A co ma ortografia do studiowania? Akurat żyjemy w czasach, gdzie bardzo popularna jest tzw. dysleksja i maturę- czyli papierek który obecnie liczy się w rekrutacji na daną uczelnie- można spokojnie zdać z taką samą ilością punktów jaką uzyskał jakiś ortograficzny maniak. Debilny argument, szczególnie, że Vinaya, może nie tak karygodnie kaleczy język, ale też robi masę błędów, tak więc "przyganiał kocioł garnkowi"...
Nie zgadzam się, że język polski jest "śmieszny" w pejoratywnym znaczeniu, ale to już moje subiektywne odczucie.
Ej, Vinaya- dla Ciebie wyznacznikiem urody kobiety jest to ile miała facetów w życiu? Wspolczuje Ci w takim razie spojrzenia na swiat. Nie wiem nawet jak adekwatnie do tego sie odniesc, bo to jest wrecz ujmujace w kobieca nature. Jesli o Kidman chodzi, to nie jest dziwne, ze moze wybierac w czym chce, bo ma pieniadze i slawe, nawet gdyby byla miss brzydoty, a posiadala te dwa przywileje nie mialaby problemu z plcia przeciwna. Chyba za mało o życiu jeszcze wiesz- i nie upieraj się, że jest inaczej, bo to tylko pogorszy Twoją postawę.
Cyanide nie mam dysleksji :P, poprostu leje na to czy napisze jaki jaka jakie z małej litery, ale ona tego nie pojmuje. Vinaya u mnie na osiedlu jest też taka co miała dużo facetów :D a do pięknych się nie zalicza. Cyanide ty jej lepiej nie mów co się liczy w rekrutacji na studia bo ona żeby studiować tvp kultura teatr po 21 nie musiała pisać matury bo tam nie wymagają.
Ps ale zemnie baran nie wiedziałem że Kidman jest ruda bo ją w blond włosach widywałem częsciej, jak ja się pozbieram. Cóż będe musiał tutaj dalej wielbić Belucci ze stadem baranów bez szkoły, bo skoro im się ona podoba to raczej nie mogą być wykształceni :/ .
No widzisz Cyanide, Kolakow pcha się na studia nie jako dyslektyk tylko jako niedouczony osobnik, który uważa się za filozofa, którego największą mądrością jest 'jak byc nieukiem i zdac maturę' oraz 'po co ci durnowata ortografia durnowatego języka, forum FW przyjmię wszystko'. Fakt może robię parę DROBNYCH błędów jak brak lub niepotrzebny przecinek, ale takie błędy robi każdy człowiek i ty tu nie jesteś wyjątkiem. I jak już to ja jest garnkiem, a kolakow kotłem.
Nigdy ilośc facetów nie była wyznacznikiem urody, ale czasami była za to jej potwierdzeniem. Poza tym większosc partnerów Nicole była znana i już bogata, więc 'duża forsa kidman' to żaden argument.
" Cyanide ty jej lepiej nie mów co się liczy w rekrutacji na studia bo ona żeby studiować tvp kultura teatr po 21 nie musiała pisać matury bo tam nie wymagają."-hahaha, Kolakow ty posłuchaj raz swoich kozackich i tępych uwag, a pojmiesz dlaczego wyzywam cię od baranów.
PS. Przez to, że podoba wam się Bellucci, nie uważam że jesteście niewykształceni. Poza Kolakowem oczywiście.
Jak ktoś jest super ortografem to nie robi żadnych błędów, a jeśli je robi nie poprawia innych. To tak jakby złodziej co kradnie motory pouczał mnie żebym niekradł samochodów więc się opanować musisz. Polecam na osłode nerwów teatra na telewizji polskiej. Nie wiem czy wiesz ale ten półświadek aktorski odwala często związki żeby zwrócić na siebie uwage, ale w sumie ty tego widzieć nie możesz bo to jednak zbyt skomplikowane jak człowiek pochłoniety teatrem na tvp2. Słucham czasem a raczej czytam swoje posty i czego bym nie napisał twojej głupoty nie pobije niestety.
Nie uważam się za super ortografa tylko za Polkę, która szanuję polski (jeden z najtrudniejszych języków) oraz zna podstawowe zasady ortografii, które potrafi pojąc 8-latek. Nie próbuj przykrywac swoich karygodnych bykow moimi normalnymi pomyłkami, bo to co ty robisz po prostu razi w oczy, a twoja próba zwalenia wszystkiego na mnie jest żenująca. Widzę, że się przyczepiłeś do teatru w tv, bo nic innego nie potrafisz znaleźc.
"Słucham czasem a raczej czytam swoje posty i czego bym nie napisał twojej głupoty nie pobije niestety."-weź nawet nie gadaj takich bzdur, bo ośmieszasz się i tracisz resztki zszarganej dumy.
Jak cie czytam to mam wrażenie że jesteś wychowana przez pana Ziobre z PiS'u wszyscy z ciebie mają beke i o tym piszą a ty im wmawiasz że to oni są idotami a każdy tu widzi sflustrowaną głupią blondynke :D
"sflustrowaną"!!!Haha, jak już to sfrustrowaną, kretynie. Nie używaj tak "trudnych" słów, bo to cię przerasta. I ty mnie wyzywasz od głupiej blondynki? I co szczerzysz się i śmiejesz z durnoty jaką jesteś?
No to podczs próby ataku na mnie się przyznałaś do bycia sfrustrowaną, hehe jak zwykle 0 argumentu tylko łapanie za błędy ortograficzne :D. Wolałbym wogólen nie umieć pisać niż być takim dnem jak ty jad jedzie od ciebie na odległość jakby cie ksiądz na plebani molestował.
Kiedy się przyznałam? Powiedziałam, że jak już, a nie, że jestem. Ty masz jakieś argumenty. No jesli "molestowanie przez księdza" to argument to ty jesteś inteligentny. Wogóle ten ksiądz, te bujdy o argumentach i błędy ortograficzne (akurat "sflustrowan" to nie był błąd ortograficzny) tylko potwierdzają to jakim jesteś skończonym debilem. Wolę jad, który w sobie mam niż byc tak tępym pierwotniakiem jak ty. I skoro ja jestem dnem (to ironia, uprzedzam takiego kretyna jak ty) to ty już dawno dokopałeś się do jądra (to nie jest już ironia, tylko drobna przenośnia). Żegnam, bo ile można "rozmawiac" z kimś pozbawionym pewnej części mózgu jak ty.
No a jaki masz argument do całego tematu? Poza tym że jesteś głupią, zawistną przepełnioną jadem blondynką? Żegnasz a stawiam że mi odpiszesz bo jesteś głupią idiotką która myśli że będzie mieć ostatnie słowo, ale tak nie będzie.
"Nigdy ilośc facetów nie była wyznacznikiem urody, ale czasami była za to jej potwierdzeniem."
Nie zgadzam się. Monica Bellucci jest dumną mężatką oraz szczęśliwą mamą, co znaczy, że z jednym partnerem współżyje już od 9 lat. A to czyni ją kobietą wyjątkowo dojrzałą i spełnioną, a co za tym idzie, również piekniejszą w oczach osób, które posiadają jakieś wartości w sobie, a nie tylko oczy skrywające watę w głowie.
Przeczytałam Twój post w drugim wątku i prawdę mówiąc, nie mam zielonego pojęcia kim jest Weronika Książkiewicz i mało mnie to interesuje, gdyż dzieli ją, wręcz nieskończona otchłań do Bellucci. Dlaczego? Już Ci tłumacze. Dlatego, że Monica to już ikona, symbol, kobieta z klasą, kobieta która jak pojawia się na ekranie wszystkim zapiera dech w piersi, poza tym z doskonałą filmografią i nie można jej odmówić, że role dobierała fantastycznie. Po klasie filmu, również można rozpoznać fach aktorki. I czym wobec tego ogromu jest jakaś mała blondynka, która debiutowała w kilku polskich filmach? A już w dodatku, czym wobec tego ogromu jest jakaś denna piosenkarka, która wybiła się dzięki Buffo i w dodatku jest głupia jak but? Bellucci można jeszcze porównywać z Kidman, ale błagam, litości, z szacunku dla samej sztuki filmowej, nie wkładać tutaj tych polskich "artystek". Zresztą to samo mogę powiedzieć o Megan Fox (kim ona jest do diaska???).
Wracając jeszcze do Pani "byłej żony scjentologa" to jakoś nie przemawia do mnie to wysokie czoło, małe oczy, spiczasty nos i wąskie usta... Dla mnie tutaj nie ma klasy, a już napewno nie tyle, co u pięknej Włoszki.
Aktorka wybitna może i nie. ALe piękno bezdyskusyjne i skończone. Ideał kobiety. Mój ideał. Założycielu tematu- masz moje poparcie :)