reakcje zawistnych bab w tym filmie są identyczne jak na tym forum ;-)
W stylu..."nie jest wcale ładna, mój mąż kijem by jej nie dotknął", etc.
Przyjrzyjcie się dziś zawistnym kobietom, koleżanki i zmieńcie się! Te zawistne baby są naprawdę potworne, chcecie być potworne? Flexia i spółka? ;-) Chyba nie!
Monica jest boska, zabójcza, nieziemska, powalająca, zniewalająca, nieskazitelna...itd., itp. Bogini po prostu.
Antyfanki Monici-przejrzyjcie na oczy, bo wam wściekłość je zalewa ;-) pozdro!
Boshe, jaki ty jesteś bezdennie dziwny... Bellucci mi się nie podoba, więc niby czemu mam jej zazdrościć? Gdybym uważała ją za ładną, to bym może i jej zazdrościła (w co wątpie, bo nie mam w zwyczaju zazdrościć aktorkom) ale skoro uważam ją za brzydką, to wynika z tego, ze zazdroszczę jej brzydoty...
Twoja teoria jest bezdennie głupia i tyle.
o gustach podobno sie nie dyskutuje ale szczerze to nie znam nikogo normalnego kto twierdzilby ze ona jest brzydka. owszem slyszalam ze ktos powiedzial ze nie jest w jego typie itd. ale tez zaznaczal ze brzydką by jej nie nazwal. i tu mozna zaobserwowac ciekawe zjawisko: TYLKO kobiety pałają taką nienawiścią do kobiet o zjawiskowej urodzie twierdząc przy tym ze ich niechęć nie bierze sie z zazdrosci i tak mocno sobie to wmawiają ze w koncu same w to święcie wierzą, za przykład swiadczący ze zazdrosne nie są podają nazwiska kobiet które im sie podobają-niezbyt pięknych a od tej "brzydkiej" brzydsze ze 100 razy, prawie NIGDY nie zdarza sie zeby byly ładniejsze. bierze sie to prawdopodobnie stąd ze o np.julii roberts która najpiekniejsza nie jest łatwiej powiedziec ze jest ładna ale o kims zjawiskowym i niedoscignionym juz trudniej. WSZYSCY myslą ze jestes zazdrosna i zawistna nie dlatego ze napisalas ze monica ci sie nie podoba tylko dlatego że oprócz tego ją obrazasz i niewiadomo na jakiej podstawie wyzywasz od najgorszych, prostytutek itp, oceniasz normalnego człowieka którego z chorych powodów nienawidzisz na podstawie tego ze tak dla ciebie wygląda: i to wlasnie swiadczy o tym ze jestes cholernie zazdrosna a nie twoje osobliwe zdanie dot.jej urody.
Bezdennie głupia jest ta "amerykańska polszczyzna" w stylu boshe, joosh itd którą uprawiają głównie gimnazjalistki. Nie sądze, aby ktoś starszy zawracał sobie też głowę opluwaniem obcej osoby. A Monica nalezy do tych niesamowitych kobiet, które nie muszą wcale dobrze grac, wystarczy że są - tyle a propos jej brzydoty czy urody.
Nie jest głupia, bo Bellucci może podobać się mniej, bardziej lub wcale, ale pisać, że jest brzydka, to zwyczajne kłamstwo. W które sama nie wierzysz.
Jak dla mnie najładniejsza z aktorek, cholernie zazdroszczę jej figury, ma zajebiście kobiece kształty. Nie to co te wszystkie anorektyczki. Sama jestem szczupła i mam drobną sylwetkę, i dałabym wiele żeby mieć takie biodra czy biust jak Bellucci :))
Dobra, jeśli lepiej wam się będzie przez to spało - Bellucci jest ładna. Nie zgadzam się z tym co napisałam ani w 0,0000000000000000000001 % ale jeśli was to tak strasznie drażni, to spoko, mam ważniejsze sprawy na głowie niż pani Bellucci. A wam radze trochę się uspokoić - uważam że Bellucci jest brzydka, i mam do tego pełne prawo. Wy to traktujecie jak by Bóg wie co się stało... Są gorsze tragedie - Np. Dzieci w Etiopii które nie mają co jeść....
Ty nie piszesz że ci sie nie podoba... Ty ją zwyczajnie obrażasz a to już świadczy o twojej inteligencji. tak jak juz mowilam i ktos jeszcze napisal: ona moze sie nie podobać ale twierdzenie że jest brzydka jest zawiścią i obłudą. należałoby rozróżnić te dwa pojęcia bo ktos brzydki może ci sie podobac z jakiegoś powodu, tak samo jak ktos ładny moze ci sie nie podobac. pisanie że ona jest brzydka jest wielką przesadą. poza tym nic ci nie zrobila żebys ją obrażała w innych swoich komentarzach jak pospolita chamka. :/
Nie widzę, żeby flexia obrażała gdziekolwiek Monicę.. fakt - z kurtyzaną przesadziła, ale chyba ma prawo powiedzieć, że Bellucci jest wg niej brzydka. Takie jest jej zdanie i nie powinniście tego za wszelką cenę zmianiac, bo to nic nie da :/
Mężczyzna, który napisał ten temat jest.. hmm.. jakby to określić.. dziwny (?).. M.B. ma prawo się komuś nie podobać, choć dla Ciebie jest bóstwem. I nie mówcie, że jestem kolejną zazdrośnicą, bo to nie prawda.. Raczej Ci, którzy mówią, że jest cudowna i wspaniała jej zazdroszczą (choć nic do tego nie mam). To raczej normalne, że jak jest czego zazdrościć to się to ubóstwia, a nie mówi się, że jest brzydkie.
Ja osobiście uważam Monicę za ideał piękna, klasy i wdzięku, ale dopuszczam do siebie myśli, że komuś może się nie podobać.. Jakby dla wszystkich ludzi na świecie była totalnym bóstwem to byłoby to nudne.. Jakby faceci szukali tylko kobiet podobnych do Bellucci to wiele z nas nie miałoby drugiej połówki..
Jak dla mnie ten temat jest żałosny, zenujący i bezsensowny.. A co najważniejsze KOMPLETNIE NIEPOTRZEBNY!!
jestes w wielkim błędzie - kobiety które zazdroszczą innym kobietom urody wypisują straszne i przesadzone rzeczy na ich temat (oczywiscie najczesciej w internecie). obrażanie kogoś to nie tylko używanie wulgarnych słów. ona zwyczajnie w swoich prawie wszystkich postach ją obraża bo wg. niej wyglada tak czy tak. co wiecej tworzy niemalże portret psychologiczny M.B. patrząc na jej role w filmach i wygląd. czy to normalne? powiem tylko że inteligentni ludzie nie oceniają innych po wyglądzie (wiedzą również że o charakterze aktora nie świadczą w żadnym stopniu role jakie gra). jesli uwazasz ze temat jest bezsensowny i żałosny to zwróć uwage ze całą dyskusje rozpoczęła niejaka flexia... zauważ też ze Ty używasz słow "nie każdemu musi sie podobać" a nie że jest niewiadomo jak brzydka. jak juz mowilam ktos komus moze sie nie podobac z różnych powodów ale zauważyc czy ktos (nawet ten kto nam sie nie podoba) jest ładny też trzeba umieć. nie od razu musimy ubóstwiać ładnych ludzi, kochać ich itd. tak samo jak nie od razu musimy pałać taką nienawiścią do osób których wcale nie znamy a nie odpowiada nam ich wygląd. mnie np. nie podoba sie angelina jolie, jakoś jej nie lubie ale nie twierdze że jest brzydka bo wiem że to nieprawda chocbym nie wiem jak sobie to wmawiała.
jej zaleta jest to ze ma prawdziwe kobiece ksztalty i jest prawdziwa a do tego to kobieta z charakterem!!!
Ta kobieta nie tyle co piękna, nieziemsko kobieca.. ona po prostu rozpie*dala na cząstki elementarne ;) To pisałam ja - Natalia. Dziękuję. Do widzenia.
a tajemnica jest najważniejsza.. ;)
ja tam twierdze ze jest najpiekniejsza na swiecie rozumiem ze komus moze podobac sie inny typ urody ale wypowiedzi typu "ona jest brzydka, paskudna"itp. sa poprostu smieszne i zalosne.