Naomi WattsI

Naomi Ellen Watts

8,1
46 153 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Naomi Watts

Mała wielka Naomi

użytkownik usunięty

Taka drobna kobietka o twarzy anioła. Piękna, elegancka, inteligentna. Wspaniale gra, a w moim skromnym odczuciu to nie Charlize Theron powinna była odebrać Oscara za 2003 rok, a właśnie Naomi za "21 gramów". Uwielbiam ją. Jest jedną z niewielu współczesnych aktorek, które mogę uznać ze wielkie.

Zgadzam się w zupełności. Swoje umiejętności aktorskie potwierdza w każdym filmie, niedawno oglądałem "Malowany Welon" i w nim z całej obsady też wyszła najlepiej.
Tylko nie wiem co za idioci wchodzą na jej forum i tak nisko oceniają ;/

era

potwierdzam, nie zawiodła w "Malowanym.." zresztą jak zawsze. Serdecznie polecam "Mullholand Drive", tam dopiero dała popis ajjjj :)i ostrzegam,ze jeden raz nie wystarczy zeby sie połapac o co w nim chodzi. Podobno sami aktorzy do końca nie wiedzieli co miał na mysli rezyser(Lynch) , i za to uwielbiam tego gościa...

pzdr

użytkownik usunięty
_marla_

Oglądałam jakiś dokument, chyba ogólnie o Naomi, w którym była mowa o tym, jak trudna dla niej była scena masturbacji w "MD". Ponoć płakała i klęła Lyncha, ale on to doskonale rozumiał. Było warto, bo ogólny efekt końcowy zadowolił i krytykę, i widzów.

Jak to się mówi dla kasy wszystko da się zrobić ;)

użytkownik usunięty
grzesiek_13

Myślę, że to nie było dla kasy. "Mullholand Drive" z tego, co wiem, nie był filmem z ogromnym budżetem, a więc i wynagrodzenie Naomi na pewno krociowe nie było. Na brak propozycji, na których mogłaby zarobić na pewno nie narzeka. Rola u Lyncha, i to w filmie o takim ciekawym scenariuszu, to wyzwanie artystyczne. Myślę, że dla sensownych ról warto się tak poświęcać.

użytkownik usunięty

Ja ostatnio widziałam z nią jakiś wywiad i wydała mi się tak odległa, zdystansowana i chłodna. Grzeczna, dobra Pani. Nie tak sobie wyobrażałam jej osobę po za ekranem. Niemniej jednak była cudowna w "Malowanym Welonie". To fakt.

użytkownik usunięty

Ja widziałam nie jeden wywiad z Naomi. Moje wrażenie jest takie, że jest powściągliwa, to fakt, ale na pewno nie zimna. Sprawia wrażenie osoby miłej, ale trzymającej obcych na dystans. Myślę, że to dobrze, bo zwierzanie się przed kamerami, szczególnie osób sławnych, bywa niesmaczne, a czasami szkodzi im samym, i Naomi chyba o tym wie.