Jakoś obejrzałem z nią kilka filmów i przejrzałem kilkaset zdjęć i nie zauważyłem by miała żółte zęby podobne do chomikowych ?
Twierdzenie zakończone znakiem zapytania trochę mnie zbija z tropu i nie bardzo wiem jak mam sie do tego odnieść....
Już wyjaśniam ... podobne do chomikowych ! (?) (wykrzyknik tyczy się mojego postu, a znak zapytania skierowany jest w twoją stronę) po to żebyś podał mi jakiś film lub link z Jej fotą w którym lub na którym na żółte kły ? (z chomikowatych kłów wycofuję się bo po wnikliwym i dogłębnym przepatrzeniu fot z Jej osobą muszę stwierdzić że Jej kły są odrobinkę chomikowate).
Jesteś kretynem, więc ci pomogę. Podczas dyskusji zostało potwierdzone jej chomikowe uzębienie. Proponuję najpierw przeczytać wpisy i dopiero później się wypowiadać, a nie chwalić się swoją głupotą na lewo i prawo.
Ludziska nie spinajta się ! Ja mam to w dupie jakie Ona ma zęby. Bardzo cenię i lubię tą aktorkę i nawet Jej niezbyt piękne uzębienie nie odstraszy mnie od oglądania filmów z Jej udziałem. Dla mnie zawsze Naomi będzie PIĘKNA !!!
pustaku mam w tyłku dyskusje i potwierdzenia dokonane przez ciebie i tobie podobnych. Ma piękne zęby i jest najlepszą aktorką holiłudi. Poza tym ma na to certyfikaty cztery więc łaskawie nic już nie mów bo bredzisz
Wiem, ze masz w dupie dyskusję, ponieważ zawartość dupy masz w głowie (stąd w dupie miejsce na dyskusję). Jeżeli Watts ma twoim zdaniem piękne zęby, to jesteś większym kretynem niż przypuszczałem.
Zanim zaczniesz umoralniać innych, zwróć uwagę na swoje wypowiedzi na innych wątkach. Ja tylko używam twojego prostackiego języka, żeby uświadomić ci jak bardzo jesteś chory. Ładnie to wygląda? :)
Panie Arturos Naomi ma ładne zęby (troszkę podobne do chomikowatych, ale to i tak nie umniejsza ich piękności) czyściutkie i bialutkie !!! Oglądałem je w filmie 21 Gramów. Genialna rola Naomi i jej pięknych ząbków.
Tak sobie czytam niektóre posty na filmwebie i zaczynam się zastanawiać, czy może nie powinnam zaszyć sobie ust. Albo najlepiej od razu założyć worek na głowę.
Przesadzasz :) Podobnie jak kolega Arturos. Ja bardzo lubię Naomi ,między innym za naturalną urodę. A czy ma zęby jak chomik? Nigdy mi się tak nie skojarzyło.W sumie wolę uzębienie Naomi niż np.Julii Roberts,która mnie raczej przeraża :)
Obejrzałem z nią kolejny film Krąg i stwierdzam w 100% że mylisz się panie Arturze co do tych Jej żółtych zębów. W tym filmie Jej ząbki są białe !
Chciałąbym mieć takie chomicze uzębienie, wiecie może co można w tej kwestii zrobić?
analfabeto z podstawówki. Wytłumacz nam proszę co oznacza 'rzyci' pierwszy raz widzę w życiu to słowo. Pewnie też ostatni bo nie przypuszczam by ktoś inny mógł być tak głupi by go użyć. Idź bronić swojego paszczura gdzie indziej. Swojej damulki chowającej się za czyimś zdjęciem. Weź ją i idźcie być przygłupem i paszczurem na innym forum.
Wygogluj sobie tępaku jak mowy ojczystej nie znasz.
I nie podskakuj tak , bo ci stringi z zadka spadną.
racja, ten paszczur chowa się za zdjęciem penelope. Szkoda, że są jeszcze na tym forum takie durnie jak HRA, który myśli, że to jej real foto:D HRA gdzie masz mózg?
Mówisz że szkoda blondynki ;) a mi prędzej ludzi podobnych do Ciebie którzy tak wielce znają osoby które tylko widziały na ekranie lub zdjęciu hehe mało tego tą aktorka ma kasę sławę i na pewno większe zainteresowanie od ludzi Tobie podobnych... więc nie wiem po co krytykujesz kogoś kogo nie znasz a na siebie nie spoglądasz :) bo twoje bialutkie zęby i tak nikogo nie olśnią jak widok tej dziewczyny gdzieś przypadkiem :)