Naomi WattsI

Naomi Ellen Watts

8,1
46 153 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Naomi Watts

ma w miare ladne oczy ale bardzo brzydki nos - duzy i kalafiorowaty ,
brzydkie usta , ząbki jak nutria , swietnie zrobiona ale znawca i tak
zobaczy ze to angielkska uroda

hdsr32

Ciekawe jak Ty wyglądasz... Lepiej się nie wypowiadaj :).

Jakby tu uroda miała jakieś znaczenie... Jest jedną z najlepszych aktorek i nie potrzebuje idealnego nosa, żeby być dobra, ba najlepsza! :) Pozdrawiam, ale tylko jej fanów :)

hdsr32

sorry ale ona ma ladne oczy usta wlosy ;)

jest jedna z najpiekniejszych angielskich babek

hdsr32

Masz rację ... jest brzydka i jej nie lubię :(

hdsr32

Beka z ciebie gosciu.Chyba tylko totalny frajer moze myslec ze w takiej kwesti jak uroda mozna byc znawca.Tym bardziej ze twoja opinia jest tylko wyrazem emocjonalnego wiesniactwa.Mnie Naomi sie podoba i co ty na to powiesz?Moze masz wieksza wiedze w tej dziedzinie i bedziesz potrafił obiektywnie(znawco)udowodnic ze sie myle(sic)?heehheMylisz sie ze jest to typowa angielka.Jezeli byłes kiedys na wyspach ,to chyba w ciemnych okularach.Moze jedna na 100 z tamtejszych kobiet wyglada rownie dobrze jak Watts.Wiekszosc to pasztety ,ciekaw jestem jak wygladasz Ty ,twoja matka i dziewczyna.Stawiam 10 złotych ze jak 3 na 10.

BipolarWay

sorry jednak nie gosciu a typiaro....tym gorzej bo kobiety ogolnie nie znaja sie na własnej urodzie.Jestes tego najlepszym dowodem-- faceci wystawiaja syntetycznie opinie a kobiety mysla analitycznie i zawsze przez pryzmat własnych kompleksow ,upodoban i zazdrosci .Fakty sa jednak takie ze kobieca uroda wyewoluowała na nasze potrzeby ....

hdsr32

Może ona Ci sie nie podoba.Dla mnie jest piekna kobieta i jedna z najlepszych aktorek.Poza tym co to znaczy "brzydka"?Piękno to jest pojęcie względne,jednemu coś sie podoba,a drugiemu nie.Naomi musialaby miec blizy na twarzy nie wiadomo jaki krzywy nos,trądzik by mowic ,że jest brzydka

katrinafw

urode ma calkiem wporzadku. ale seksowna to juz raczej nie, nie ma tego czegos co pociaga facetow.
dla fanow Naomi powiem ze w filmie '21 gramów' prezentuje swoje cycuszki ;P

hdsr32

http://www.socapimcanela.com.br/Naomi_Watts_009.jpg

Ona brzydula? Chciałbym żeby każda kobueta była tak brzydka...

Waclaw

potwierdzam

użytkownik usunięty
hdsr32

Mi z reguły nie podobają się blondynki, ale ona jest jednym z niewielu wyjątków :D Wg mnie jest BAAARDZO ładna :D PS: Ona nie jest pochodzenia angielskiego jak to macie w zwyczaju pisać tylko angielsko - walijskiego- a to drobna różnica :D

hdsr32

Popełniłabym taki sam faux pas jak ty gdybym stwierdziła, że jesteś brzydką , typową polką? :)
Złotko, może ona nie jest piękna, ale na pewno brzydka nie jest, jest ładna, słodka i jej kartoflany nos wcale nie jest kartoflany!
Poza tym liczy się wnętrze, nie? A poza tym zgadzam się z kimś tam, że ona raczej typowej angielki nie przypomina. :)
W każdym razie nie ma nic wspólnego z pasztetami. Przykro mi...

hdsr32

Ona jest śliczna i bardzo dobrze gra. Choćby w takim Ringu.

hdsr32

haha uwielbiam teksty w stylu 'ona jest brzydka'

hdsr32

wg mnie jest naprawdę ładną kobietą! Mimo iż jakoś nie specjalnie lubię oglądac blondynki na ekranie, to ona jest naprawdę ładna i dobrze gra. dobrze zagrała zarówno w ringu jak i w filmie 'king kong' . wg mnie jest zarówno piękna jak i zdolna.

hdsr32

coz za mierna prowokacja, Naomi jest bardzo sexowna ;-)

hdsr32

i co? Ma brzydki nos i jest już złą aktorką? tak to jest, ludzie skarżą się na to że aktorzy są tacy idealni wypowiadają się że wygląd nie ma znaczenia, a tu co? To przez konsumentow aktorki są idealizowane bo to są zachcianki publiczności.
Dla mnie Naomi jest piękna, no i co ze nie idealna, ale chyba nie ma ludzi idealnych, gardzisz ludzmi z brzydkim nosem? Może ty masz brzydki?
Ale na pewno jest o wiele lepszą aktorką niż ty

nikola100

No i? Jeżeli ktoś nie wygląda jak 8 cud świata to nie może nic w życiu osiągnąć?
A poza tym to Anglicy są zajebiści z samej racji tego, że są anglikami.

hdsr32

kij w mrowicho i nie warto komentować...