Nastassja Kinski

Nastassja Aglaia Nakszynski

7,8
1 981 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nastassja Kinski

Ładna aktoreczka, ale poza urodą to nie ma specjalnie talentu do grania w filmach. Tym razem jabłko padło daleko od jabłoni.

Thommy

moj boze gdzie ty masz oczy, to prawda klaus to mistrz ale Nastja to naprawde swietna aktorka. zdarzylo jej sie zagrac w kiepskich filmach nawet klasy c, ale jej gra jest zawsze klasy a.

grandeoriente

Gdyby faktycznie miała talent klasy "A", to by grała w filmach tej właśnie klasy, zamiast występować w nic nie znaczących produkcyjkach, z których większości nawet nie kojarzę. Z tego jednak co dane mi było zobaczyć, to potwierdzam swoją opinię - niespecjalna z niej aktorka, za to niezłej urody.
PS. Oczy mam tam, gdzie większość osobników rodzaju ludzkiego:P

Thommy

bo ona nie grala w hitach klasy a tylko grala w filmach klasy a dla koneserow. zobacz tess, paris, texas, kochankowie marii, tak daleko tak blisko, ksiezyc w rynsztoku, w pewna noc w swietle ksiezyca, slonce takze noca, badz jaka jestes, chora z milosci, ludzie koty ( ten zrozumiesz , the claim, anerykanska rapsodia, ciro norte, wiosenne wody, symfonai wiosenna. byla mloda i sliczna a wybierala jednak trudne filmy. zobacz gte co wymienilem a docenisz jej kunszt aktorski. no chyba ze wolisz piraci z karaibow to nie ogladaj tych filmow bo albo cie zanudza albo ich nie skumasz. a to ze czegos nie kojazysz to juz twoj problem, a skoro ich nie widziales to nie oceniaj jej gry. ja mam z nia 50 filmow takzer wiem co mowie. najlepsze filmy przechodza bez echa. a glosno jest o produktach.

z wyrazami szacunku

Thommy

Niestety thommy uwazam ze nie masz racji. No Nastienka, to nie tylko sliczne cialko to swietna aktorka, co wielokrotnie potwierdzila. I sama powiedziala "czasem robi dobry film, a czaem shit, zycie"

thrash1

Ona jest świetna aktorką i widac że oglądałeś tylko "Romansidło" i inne gorsze filmy..... a jesli chodzi o to że "jabłko padlo dalej od jabłoni" to wydaje mi się że nie bo Nastassja jest wspanialą kobietą a Klaus był erotomanem i miał sie za nie wiadomo kogo a reżyserów traktował jak śmiecie........ Ona jest przynajmniej normalna ;/

Sidewinder

Mulholland, co mnie obchodzi życie Klausa poza planem i na planie, jeśli był wielkim aktorem? Mówiąc o jego córce, miałem na myśli jej nieudaną rolę w "Tess", chyba jedynym filmie, w którym ją widziałem. Swoją opinię wyraziłem właśnie na temat tej kreacji, co może było przesadą z mojej strony.

Thommy

hmmmmmmm Tess to jedna z jej najlepszych rol, swietnie wywiazale sie z powierzonej jej przez Polanskiego roli.

Thommy

Dlatego nie gra obecnie w super produkcjach itp.,bo a/nie robi sobie operacji i b/ postawiła na rodzinę. A ambitnych filmów miała dużo :] Wystarczy sięgnąć w lata 80-te.

Thommy

Widocznie widziałeś mało dobrych filmów z naprawdę dobrymi aktorami i aktorkami, skoro tak sądzisz.

Cobra_Verde

Odszczekuję tamto; uważam teraz, że należy Nastassji dac kolejną szansę i jej role. Z tymże trudno jest dorwac filmy z jej udziałem, musicie przyznac. Trochę dorosłem i uważam na dzień dzisiejszy, że to piękna aktorka.

Thommy

Przyznajemy

Thommy

To naprawdę piękna i dobra aktorka, jakby nie było dzieło mistrza Klausa.

Thommy

Jestem tego samego zdania co większość że nastassja jest świetną aktorką i śliczną kobietą...
a ci co twierdzą inaczej niech modlą sie do Boga o przebaczenie za swoje bluźniercze teorie a jak tego nie zrobią to Bóg ześle na nich klątwę !!!

Thommy

Zgodzę się że Nastassja to bardzo dobra i ładna aktorka, ale jej ojciec był najlepszym aktorem wszech czasów!!!

Thommy

Tekst typowego trolla albo idioty "poza urodą to nie ma specjalnie talentu do grania w filmach". Obejrzyj kilka jej filmów w których miała możliwość pokazania swoich umiejętności aktorskich i potem komentuj. Taki ogólny tekst można przypiąć każdemu tym bardziej że nie napisałeś nic poza tym. Po czym stwierdzasz że nie jest dobrą aktorką? Po słabym filmie czy tak na oko?