Polska scena za bardzo sie przyłożyła do majątku jej ojca i ja zgnoiła a to jest bardzo ładnie wschodząca gwiazdka i mam nadzieje,że niedługo mój kraj będzie gotów przyjąć ja normalnie. ;)
Po pierwsze "ta artystka" :P
Po drugie masz rację ;)
Po trzecie wydała świetny album a gra nie najgorzej w "Tancerzach"
Po czwarte niezbyt ją lubię, ale trzymam kciuki za nią, bo ma niezłe piosenki.
Przychylam się do wypowiedzi poprzednika:p
Dodam jeszcze że według Mnie ładna jest:) Co do muzyki jaką gra to nie moje klimaty ale nie jest tak źle. Trzeba życzyć tylko sukcesów.
Pozdrawiam
Nawiązując jeszcze do muzyki jaką gra to źle sie wyraziłem mówiąc "nie jest tak źle" jest dobrze:p
Pozdrawiam
Tak , ludzie zazdroszczą jej bogatego ojca , ale co ona ma mu powiedzieć ? Ma go zabić , sama się wydziedziczyć , żeby ją doceniali ?
Ale ona sama się broni . Dobrze gra i śpiewa . Mam jej płytę i to nie prawda , że fałszuje , bo byłem na jej koncercie w tym roku , gdzie śpiewała na żywo .
Ja również zgadzam się z wami :) Osobiście nie przepadałam za nią aż do momentu gdy pojawiła się w 'Tancerzach' oglądałam pewne odcinki TzG, ale jakoś nie mogłam się do niej przekonać i nagle cos się stało hehe :) Obejrzałam jeden odcinek 'Tancerzy' i tak ja polubiłam, że sama się sobie dziwię :)
Pozdrawiam :)