Natalia Lesz

5,7
593 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalia Lesz

Polska scena za bardzo sie przyłożyła do majątku jej ojca i ja zgnoiła a to jest bardzo ładnie wschodząca gwiazdka i mam nadzieje,że niedługo mój kraj będzie gotów przyjąć ja normalnie. ;)

Konrii3

Po pierwsze "ta artystka" :P

Po drugie masz rację ;)

Po trzecie wydała świetny album a gra nie najgorzej w "Tancerzach"

Po czwarte niezbyt ją lubię, ale trzymam kciuki za nią, bo ma niezłe piosenki.

butryk_2

Przychylam się do wypowiedzi poprzednika:p
Dodam jeszcze że według Mnie ładna jest:) Co do muzyki jaką gra to nie moje klimaty ale nie jest tak źle. Trzeba życzyć tylko sukcesów.

Pozdrawiam

songo_92

Nawiązując jeszcze do muzyki jaką gra to źle sie wyraziłem mówiąc "nie jest tak źle" jest dobrze:p

Pozdrawiam

songo_92

Tak , ludzie zazdroszczą jej bogatego ojca , ale co ona ma mu powiedzieć ? Ma go zabić , sama się wydziedziczyć , żeby ją doceniali ?

Ale ona sama się broni . Dobrze gra i śpiewa . Mam jej płytę i to nie prawda , że fałszuje , bo byłem na jej koncercie w tym roku , gdzie śpiewała na żywo .

MCB

Ja również zgadzam się z wami :) Osobiście nie przepadałam za nią aż do momentu gdy pojawiła się w 'Tancerzach' oglądałam pewne odcinki TzG, ale jakoś nie mogłam się do niej przekonać i nagle cos się stało hehe :) Obejrzałam jeden odcinek 'Tancerzy' i tak ja polubiłam, że sama się sobie dziwię :)
Pozdrawiam :)

Konrii3

Nic do niej nie mam ale czy jej śpiew i gra aktorska jest tak świetna to bym się kłóciła.

hellomaja

Sympatyczna, miła i naturalna dziewczyna :)
Też długo nie mogłam się do niej przekonać, ale teraz uważam, że jest bardzo zdolna i pracowita przede wszystkim.