widział ktoś?? Chodza po mieszkania znanych osob.I u tej Lesz tez byli.Powiem szczerze ze mysllaem ze ta Lesz to pusta bab z kasa a tu mile rozczarowanie .Jest w miare normalna i niezle ma poukładane w głowie.
Widziałam ten odcinek i również byłam w szoku zwykłe, skromne mieszkanko, darzę ją sympatią ale jako aktorka średnio się sprawdza myślę że to kwestia doświadczenia, poza tym lepiej sprawdza się w muzyce i w tej kwestii życzę jej powodzenia.
Jest całkiem normalna. Tylko powstał ten cały szum medialny usiłujący zrobić z niej córeczkę tatusia i rozmanierowaną gwiazdeczkę.
Ciężko mi to zrozumieć. Osobiście darzę ją ogromną sympatią.
A nie przyszło Wam wszystkim do głowy, że to (prawdopodobnie) jest jeden wielki fałsz i maska, założona na czas pobytu przed kamerą?
Mnie przyszło do głowy, że taki normalny jej wizerunek cholernie rozczarował wszystkich tak namiętnie rzygających z zawiści i komunikujących z wyższością o beztalenciu, braku urody i co tam jeszcze obraźliwego wpadnie im do głowy.
A poza tym mi wystarczy już to, że dziewczyna pozwala sobie łazić po mieszkaniu ludziom z MTV - to już sprawia, że nie chcę mieć z nią nic wspólnego, tak jak z żadnym innym celebrytą ;)