Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 042 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

To są chyba kpiny. Dlaczego ta żydowska oszustka jest tak wysoko? Za kombinowanie i oszukiwanie w Czarnym Łabędziu? WSTYD!

Marianoitaliano_2

darujcie sobie ubliżanie jej, nie kłamała ani nie oszukiwała. Zatańczyła w prawie 80% scen filmu a ten portal jest do oceniania gr aktorskiej a nie tańca czy innych umiejętności!

Marianoitaliano_2

zgadzam sie z przed mowca i dodam że ona jest zajebista a twórca tego tematu woogóle nie zna sie na grze aktorskiej

Marianoitaliano_2

Jak juz pisalam w innym temacie dalabym Nat na miejscu 20-25. A nie na 2. I oszukala ludzi.
Finałowy,cudowny taniec nie byl zatańczony przez Nat. A on czyni wlasnie film cudownym. Jej gra aktorska byla dobra,ale bez rewelacji.

mrs robinson

Szkoda, bo mocno sie zawiodlam na aktorce. Ja rozumiem ze potrzebna byla dublerka,ale zeby tak klamac ludzi? Ale prawda i tak wyszla na jaw.

mrs robinson

ale w jaki sposób Nas-widzów okłamała? Od początku było wiadome, że Natalie nie zatańczy wszystkich scen bo w kilka miesięcy nie nauczy się tego czego zawodowe baletnice uczą się od małego. Uważam, że nie było tu żadnego oszustwa ani przekłamania.

adamstencli

mowila ze tanczyla WSZYSTKO sama, to bylo takie trudne itp. :/ ja czuje się oszukana.

mrs robinson

nie zatańczyła, [spoiler] nie umarła ,eh szkoda gadać ...same oszustwa ,czuje się dogłębnie oszukany,nie wiem czy dzisiaj zasnę ,no jak tak można?no jak?

A-Quse

jak tu się nie zgodzić z przedmówcą.
Cóż to by było poświecenie dla roli.. umrzeć! Tak, co za kłamstwo.

A-Quse

no i co z tego ze umarla?

mrs robinson

nie rozumiesz SARKAZMU, IRONII?

adamstencli

tak jak myślałem.

adamstencli

odpowiedzialam na komentarz A-Quse, bo chyba wg niego umrzec w filmie to wielki wyczyn.