Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 042 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Natalie po całej aferze z Galliano pokazała klasę. Ogłosiła publicznie,że z tym panem nie
chce mieć nic wspólnego. I bardzo dobrze.
Wydała oświadczenie: ,,Jestem głęboko wstrząśnięta i oburzona nagraniem, na którym
John Galliano wypowiada antysemickie komentarze. Z powodu niezbitego dowodu, jakim
jest wideo, jako osoba, która jest dumna z bycia Żydówką, nigdy już nie będę
współpracować z panem Galliano. Jego straszliwe poglądy unieważniają cały jego talent".
Ciekawe tylko co reklamą Miss Dior Cherie... Została ich twarzą całkiem niedawno, a
kontrakt na pewno zobowiązuje na kilka lat.

użytkownik usunięty
secretlove

i dobrze zrobiła :) jak przeczytałam na jakieś stronę co Galliano gadał o tym że kocha Hiltera i o Żydach że powinny ich spalić w piecu czy coś tym stylu, no nie normalny jakiś :/ jak można kochać Hiltera?

widać, że Galliano ma większą wiedzę na temat tego co się dzieje na świecie a ty pozostań miernotą intelektualną
zik ? hail ?
a to dla ciebie w prezencie
http://www.youtube.com/watch?v=AX_CNo-S1S0
http://www.youtube.com/watch?v=byd0EHN-72M
jesteś dumny ze swoich korzeni ?

użytkownik usunięty

Rzekoma nieoficjalna orientacja seksualna Goeringa to jedno. Oficjalna polityka III Rzeszy wobec homoseksualistów to drugie. Drugiego zdania twojego posta nie skomentuję.

a skomentujesz to ?
http://www.youtube.com/watch?v=AX_CNo-S1S0

,,pogrom kielecki też zrobili żydzi na żydach.'' Czyżbyś pisał nową historię? Może jakieś konkrety, źródła, albo chociaż w miarę wiarygodne książki?

użytkownik usunięty
markin

Jezus i jego matka byli Żydami idioto. ;D

Co w związku z tym ? Znaczy, że tak samo są zajadłymi mordercami jak byli. Jeżeli wspierasz mordowanie Palestyńczyków, faszyzm, nazizm no to spoko, ale Polaków pod to nie podpinaj. Widzę, że mordowanie w imię Boga i religii ci nie przeszkadza jak na filmie.

użytkownik usunięty
markin

Bardzo mi przeszkadza mordowanie w imię nieistniejącej istoty, bo jestem ateistką ale zauważ że nie tylko Żydzi mordowali, ile tysięcy ludzi zginęło przez świętą inkwizycje! A muzułmanie ile robią akcji terrorystycznych w których giną niewinni ludzie!? Chrześcijanie zamordowali dużo więcej ludzi niż Żydzi!
A jak wiesz że Jezus był Żydem to po co na okrągło wszędzie wklejasz tan link?! To głupota!!

"A jak wiesz że Jezus był Żydem to po co na okrągło wszędzie wklejasz tan link?! To głupota!!"
Wytłumacz mi to zdanie bo za ch... nie wiem o co chodzi. Chcesz powiedzieć, że mordować można swoich i można się z tego cieszyć ?
Mój już nieżyjący dziadek walczył w 2WŚ ale nigdy o tym nie mówił. Dla normalnych ludzi strzelanie/zabijanie to coś co może się zdarzyć tylko i wyłącznie w ostateczności. Dziadek nie był dumny, ani go to nie cieszyło, że brał udział w wojnie lecz takie były czasy i nie wspominał ani razu o tym fakcie.
Pokaż mi gdzieś gdzie Polacy cieszą się z zabijania.
Tylko miernoty są zdolne do radości z cudzej krzywdy/niedoli takimi miernotami są żydzi/syjoniści i za tych syjonistów obrywają żydzi prawi którzy mają przykazane aby korzystać z uprzejmości innych narodów i w pokorze żyć na ich ziemiach. Jak ich pan nakazał żyd nie będzie miał swojej ziemi.

użytkownik usunięty
markin

tak, wiem że WTC to sprawka Busha ale muzułmanie się co chwila w europie wysadzają, np. za wizerunek Mahometa.
Jak sie żydzi sami mordują (Jezus) no to mnie to **uj obchodzi.
O inkwizycji wiem bardzo dużo, że wymordowali masę niewinnych ludzi!
Taa ochrzcił sie, no i co z tego? Urodził sie żydem, żydem umarł nie można tak po prostu zmienić tego kim sie jest. Po za tym nie ma co mówić o Jezusie bo to postać fantastyczna, mówmy o tym co żydzi zrobili PRAWDZIWYM ludziom.
Nie można wszystkich żydów wrzucać do jednego worka, bo Ci żyjący obecnie w Europie niego nie mordują, co innego Ci w Izraelu ale to są żydzi ortodoksyjni!
Więc nie traktuj wszystkich żydów tak samo bo to jest po prostu głupie, każdy jest inny!

Poczytajcie jeszcze o krucjatach. Pkt. 2 (1410) ty tak na serio?

użytkownik usunięty
secretlove

>Jego straszliwe poglądy unieważniają cały jego talent.
Z tym akurat się nie zgadzam, człowiek posiada talent niezależnie od poglądów, i tego talentu nikt mu nie odbierze ani nic nie unieważnia. Chodzi raczej o to, że patrząc na dzieło twórcy i znając poglądy tego twórcy, można negatywnie odebrać jego dzieło. Stąd ekspresowy zwrot kiecy i koniec przyjaźni (co przy okazji pokazuje, ile warte są hollywoodzkie przyjaźnie).

secretlove

Jak zyd moze pokazac klase?Bo nie rozumiem?!

e_rysiooo

Zastanawia mnie jedno, dlaczego tak łatwo przypinają niektórzy etykietki ludziom. Polak dla wielu to m.in. złodziej. Czy Wy też czujecie się złodziejami i chcielibyście aby tak Was postrzegano przy spotkaniu z obcokrajowcem? "Jak żyd może pokazać klasę", co za idiotyczne pytanie. Równie dobrze można by napisać "jak polak może nie podpie***lić samochodu, portfela czy czegokolwiek innego, gdy nadarzy się ku temu dogodna okazja? Nie wszyscy jesteśmy tacy sami, każdego powinno się traktować indywidualnie, niezależnie od tego jaką religię wyznaje, gdzie się urodził, czy jakie ma poglądy na pewne sprawy. Niektórzy rozprawiają tu o rzeczach, które dotyczą minionych czasów. To nie ma żadnego związku z Portman. Żydzi zrobili to, żydzi zrobili tamto i bla bla bla bla. Jak wiecie, obywatele polski również w dzisiejszych czasach dokonują czynów, których niejeden z Nas by się powstydził. Ot nie tak dawno mieliśmy wyczyny polskich kiboli na Litwie. Czy Wy też utożsamiacie się z Nimi? Nie. Mimo to i Oni i Wy jesteście dumni z tego, że możecie zwać się POLAKAMI. Tak samo w przypadku Żydów. Nie musisz być dumny z obywateli Naszego kraju, możesz wyśmiewać polityków, możesz potępiać zachowania kiboli, złodziei, księży, którzy gwałcą dzieci, ojców, którzy biją własne potomstwo, matki które zabił niemowlęta. Możesz nienawidzić wielu Polaków za to co sobą reprezentują, ale mimo to czujesz więź z narodem w którym Cię zrodzono.

Więc proszę Was, nie pierdo***ie głupot.
Dobranoc

Milten88

"Na przykład o Żydach tylko dobrze albo w ogóle,inaczej jesteś antysemita."-Bogusław Wolniewicz

e_rysiooo

Nie mówię tu tylko o Żydach, ale o każdym innym narodzie. Widać nie ogarniasz swym wąskim umysłem owej wypowiedzi, także nie mamy o czym rozmawiać. Cya!

Milten88

Ogarniam tylko uswiadamiam cie ze kazdy moze miec swoje zdanie i gowno mnie obchodza stereotypy.Zydow nie lubie i nie bede lubil i nikt mi tego nie zabroni.My Polacy nie kazemu przepraszac calego swiata za zabory i za Prl.A na FW nie mozesz miec swojego zdania bo zaraz wyzywaja cie od antysemitow..wielcy obroncy zydow a swojego narodu nie szanuja!

Milten88

Pewnie wyczytał z Mein Kampfa lub innego " pouczającego" dzieła albo z pewnej strony www, gdzie znajdziesz informacje w stylu: " pani Krysia z warzywniaka to Żydówka" lub " pan Edek spod budki z piwem to Żyd". Ja z kolei czytałem o tym, że matka J. Stalina zdradzała zapijaczonego męża z Polakiem- co sądząc po jego zachowaniu i wyjątkowo wrednym charakterze wydaje się bardzo prawdopodobne :) W czasach liceum znałem osobiście gościa w stylu markina- też wszędzie widział Żydów i był na tyle głupi, by używać słowa " Żyd" jako obelgi, na którą i tak nikt nie reagował. To prawda co do żydowskiego pochodzenia Marksa oraz Trockiego, ale skoro jesteśmy już przy osobach związanych z ruchem bolszewickim to w ich szeregach nie brakowało i Polaków jak Feliks " Krwawy Feliks" Dzierżyński ( stwórca sowieckich oganów bezpieczeństwa Czeka, GPU, OGPU, które z czasem wyewoluowały w NKWD i KGB), Andriej Wyszyński ( prokurator generalny ZSRR, stwórca tzw " procesów pokazowych", uczestnik planowania " wielkiej czystki" pod koniec lat 30-tych), Konstanty Rokossowski ( marszałek ZSRR i PRL), Karol Świerczewski ( uczestnik wojny domowej w Hiszpani oraz niekompetentny dowódca 2 Armi LWP).