Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 042 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Chyba będzie Oscar.

użytkownik usunięty

Za "Black Swan". Życzę jej tego z całego serca. Bo zasłużyła.

podpisuje się pod tą opinią rękami i nogami!!!

Ja tez ;)

życzę jej tego bardzo. reżyser też powinien dostać

Macie rację .. zasłużyła w zupełności .. ;))

blackberry123

Musi dostać, akademia nie ma wyboru a Oscar po tylu latach wreszcie jej się należy, ale znając wybryki akademii możemy się wszystkiego spodziewać.

Lecho1523

gra Natalie w 'Black Swan' kładzie na łopatki. Osiągnęła dosłownie to, czego chciała osiągnąć Nina - perfekcja. Dosłownie - nie można wymagać więcej. Majstersztyk, arcydzieło. A jeżeli 'cudowna' Akademia tego nie doceni i nagrodzi kogoś innego... nieistotne. Natalie kolejny raz udowadnia nam, że jej gra warta jest wszelakich pozytywnych słów.

pauli93007

Perełka aktorska, a jej uśmiech jest nieziemski.

najpierw niech będzie chociaż Złoty Glob

Najpierw to bym chciała, żebyśmy na polskie premiery nie musieli czekać kilka miesięcy. Muszę zobaczyć Łabędzia, nie ma innej opcji. Moim zdaniem Oscara powinna dostać już za Closer.

Już dawno powinna dostać Oscara. Nie widziałam jeszcze Black Swan, ale dużo się słyszy o tym, że Portman ma nominację murowaną co mnie bardzo cieszy.

Wreszcie!!! xd
Zasłużyła i to bardzo. Mam nadzieję, że członkowie Akademii nie zawiodą, jak to się im czasami zdarza.

Agie

Ja zakochałem się w Natalie oglądając "Leona Zawodowca"... genialne dziecko, pomyślałem. Później stworzyła kilka interesujących postaci np. w "Duchy Goi", czy "Bliżej", ale powstawały też słabsze kreacje i żadna inna z jej ról w moich oczach nie dorównała temu debiutowi, co mi bardzo przeszkadzało. Dzięki "Czarnemu łabędziowi" uwierzyłem w nią na nowo... szczerze powiedziawszy to bardziej przekonywującej kreacji nie stworzył jak dla mnie jeszcze żaden inny aktor. Oglądałem jej mimikę i myślałem w duchu... "Boshe, jak ona to robi, jest doskonała".

zgadzam się w 100%. wczoraj obejrzałam Black Swan i jestem pod wrażeniem. Ona jest genialna w tym filmie i do tego przepiękna!!

Gosiaczek_fabel

Black Swan to kino na najwyższym poziomie - największa zasługa Darrena i Natalie oczywiście. choć Mila Kunis również mnie pozytywnie zaskoczyła (choć fanfar jeszcze nie było).
liczę na Oscara dla Natalie tak ja wy, ale trochę się o to obawiam, bo Akademia potrafi zrobić takie perfidne numery, że czasem ciężko uwierzyć, że to prawda... cóż, trzymam kciuki :)

"Black Swan" jeszcze nie widziałem, ale za samą rolę w "Closer" zasłużyła sobie na tego Oscara.

Zgadzam się. Tą rolą udowodniła, że jest po prostu świetna."Black Swan" - genialny film, uważam, że reżyser także powinien dostać Oscara za ten film, ponieważ pięknie ukazał tę historię, a tak pięknej gry aktorskiej Natalie nie widziałam od dłuższego czasu.

Mawisia

Zgadzam się co do tego, że Natalie zasługuje na Oscara za "Black Swan". Poradziła sobie w tym filmie na prawdę wyśmienicie! Ale znając Akademię nic nie jest pewne.

Podpisuje się pod tym. Dawno nie widziałem tak dobrze zagranej roli przez kobietę.

suicide_machine

Szczerze to jak dla mnie bankowy oscar, ale niestety. Boję się, że już nie zagra w niczym dobry... oczywiście po tym jak zdąbędzie oscara..