Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 042 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Ile filmów widzieliście z Natalie?
Który film był najlepszy, a który najgorszy?

Filmy:16

Najlepsze:

- V for Vendetta [Zagrała tam najciekawszą postać w swoim dorobku, świetna gra aktorska, no i plus za ścięcie włosów]
- Closer [świetna gra aktorska, w innym klimacie od reszty produkcji]
- Leon [po prostu - ŚWIETNY DEBIUT]

Najgorsze:

Mr. Magorium's Wonder Emporium [Nie jej klimat.Zdecydowanie jest przeznaczona do dramatów i filmów psychologicznych]

natalie__

Widziałem 14 filmów z Natalie imho:

Najlepszy:
Garden State

Najgorszy(mimo wszystko):
Pana Magorium cudowne emporium

natalie__

Najlepsze:
1. Leon Zawodowiec
2. Bliżej
3. Kochanice Króla

natalie__

Widziałem 6 filmów:

Leon - najlepszy
Gorączka
Nowa trylogia Star wars
Marsjanie atakują - najgorszy

krzychun

25 filmów, dzisiaj wieczorem planuję obejrzeć "Love & Other Impossible Pursuits", więc będzie 26, więc oprócz nieosiągalnych "Domino one" z 2005 roku i "Developing" z 1994 roku widziałem wszystko (swoją drogą - jakby ktoś miał pojęcie skąd te dwa filmy wziąć to niech da znać, gg 5804091).

Najlepsze filmy z Natalie to z pewnością "Leon Zawodowiec" i "V jak Vendetta".
Najlepsze role Natalie to "Bliżej", "Wszędzie byle nie tu" o dwa powyższe.
Wielką sympatią darzę także "Zakochany Paryż", "New York, I love you", "Jagodową miłość", "Powrót do Garden State" oraz "Pociąg do Darjeeling".

Najgorsze filmy, w których wystąpiła do "Wzgórza Nadziei" i "Kochanice króla", zaś jej najgorsza rola to jak już ktoś na forum wspomniał - "Pana Magorium cudowne emporium".

Naturalnie cała powyższa treść to jedynie moja skromna opinia^^

Pijany_Aniol

gościu fajne bajki piszesz, po pierwsze filmu "Love & Other Impossible Pursuits" nie ma w necie, bo szukalem wszędzie, a film wyszedł co prawda w 2009 roku, ale go nie ma, więc bzdur nie pisz, że go widziałeś, również nie widziałem filmów "Domino one" z 2005 roku i "Developing" z 1994 rok, bo ich też nie można znaleźć, hesher też już miał premierę, ale go też nie ma w necie, również nie widziałem filmu krótkometrażowego true -prawda z 2004 roku jest to dłuższa wersja filmu niż ta ukazana w zakochanym paryżu gdzie wystepuje portman i tego tez nie moge znalec w necie i ie sadze zebys widział ta dluzsza wesje, wiec gosciu aniol tam jakis pierdol nie pisz, a filmow z natalie widzialem 23.

herkules5_56

Wprawdzie ponad rok minął od tych bezeceństw, które tu wypisujesz, fałszywych oskarżeń, pomówień itd. itp. ale postanowiłem Ci odpisać, bom łaskawy i miłościwy. Oczywiście, że widziałem "Love & Other Impossible Pursuits", znany w innych kręgach jako "Other woman". I oczywiście, że widziałem normalną wersję "True", mało tego - widziałem ją zanim pokazano światu "Zakochany Paryż". A żeby Cię jeszcze bardziej zasmucić to Ci powiem, że dzięki uprzejmości pewnej pomocnej pani, od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem owego niezdobytego "Developing" z 1994 roku. Widzisz ile można osiągnąć uczciwą drogą? A nie tylko byś z netu ściągał. Toż to kradzież bandyto! "Filmweb. Ściągamy majtki, nie filmy!" (czy jak to tam idzie^^).

natalie__

Ja widziałem jeden i nawet nie muszę mówić jaki. Więc nie mam co porównywać ;D

sza_wi

Najlepsza rola?
No Leon i Closer bez wątpienia,ale dodałbym jeszcze Garden State,i dość małą ale jakże przyjemną rolę w Jagodowych Nocach.
Gdzie serce twoje i Wszędzie byle nie tu też dają radę.
Zaszaleje i dam nawet Kochanice i Duchy Goi,bo mogę

Najsłabsze role?
Magnorium noo,nie było koszmarnie,ale latanie za zabawkami nie mogło wyjść za dobrze.
Hotel chevalier,tego nie kupuję,może nie dorosłem,może jestem za głupi ale prócz pośladków Portman ja tam nic nie widzę.

natalie__

najlepsze:
1) Leon Zawodowiec
2)Brothers
3) Kochanice Króla

najsłabsze:
V jak Vendetta i wszystkie gwiezdne wojny

natalie__

leon zawodowiec mnie poprostu rozpieprzył na kawałki... jestem pod cholernym wrazeniem.. jej roli w tak mlodym wieku. byla doskonala! :)

natalie__

Najbardziej podobała mi się zdecydowanie w "Bliżej" i w "V jak Vendetta". Teraz czekam na "Braci", bo w takim repertuarze lubię ją najbardziej:)

Arlin

A mi się podobała też we "Wzgórzu nadziei". Miała co prawda bardzo krótką rolę, ale odegrała ją znakomicie.

natalie__

Obejrzałam 21 (jak dotąd). Muszę nadrobić "New York, I love You" i "Heat" przede wszystkim

Najlepszy - Leon
Najgorszy - Free Zone i The Other Boleyn Girl

natalie__

Najlepsza rola Natalie to zdecydowanie ta w "Czarnym łabędziu" i zdecydowanie zadna inna nie moze sie jej równac bo po prostu była ona genialna i jak dal mnie to była to najlepsza pierwszpolanowa rola kobieca jaka miałem okazje obejrzec w życiu....

TheKing23

Obejrzałam wszystkie filmy z Natalie, oprócz tych, które nie miały premiery na DVD, czyli "The Other Woman", "Your Highness" i "Hesher" jak do tej pory.
Rola w "Czarnym Łabędziu" świetna, rzeczywiście. Cieszę się, że Nat udało się znaleźć taką prawdziwą, życiową rolę. Dzięki roli Niny będzie zapamiętana i nie tylko tej. "Leon", "Bliżej" to tylko przykłady, a w niejednym jeszcze filmie zagra ;).

natalie__

Widziałem wszystkie oprócz: (,,Domino one'' , ,,Prawda'' i ,,Developing'') -> Jeśli ktoś wie jak je zobaczyć niech da jakieś wskazówki.

Najlepsze: Leon, Łabędź, Duchy Goi, Vendetta i Kochanice Króla
Najgorsze: Natalie nie ma złych filmów, no może Pociąg do Darjeeling, bo występuje tam tylko dziewięć sekund.

Happy Birthday Natalie !!!

Kuchmistrz

24 filmy oprócz (Developing, Domino One i Prawda) tego nie widział chyba nikt, jednak mogę się mylić.
Do nadrobienia: Zemsta Sithów, Zakochany Paryż i Miłość i inne komplikacje oraz Hesher

Najlepszy: Leon Zawodowiec/Czarny Łabędź (ten sam poziom)
Najgorszy: Mroczne Widmo (ale to przez żle napisany scenariusz dla niej)

natalie__

7-10,5:P
7 pamiętam, GW gdzieś tam kiedyś oglądałem, ale nie jestem fanem, i nawet nie pamiętam. I jej oskarowa rola, dałem radę tylko do połowy:P

Ta 3 wymieniona przez Ciebie to i moje typy. Closer był genialny, na pewno byłby w top10 najlepszych filmów jakie kiedykolwiek widziałem. V też, ale pewnie by się już nie zmieścił;)
Leon sam w sobie kultowy film, aż wstyd się przyznać ale widziałem ten film więcej niż 5 razy a dopiero przeglądając jej profil zobaczyłem że to ona grała Matyldę:d

natalie__

Najlepszy:
Powiedziałbym, że "Marsjanie atakują!" z tym, że ona akurat nie bardzo miała szanse, by się tam wykazać. Dlatego stawiałbym chyba na "Czarnego łabędzia".
Najgorszy:
"V jak Vendetta" - odrażająca propagandówa anarchistyczna. Ale zagrała, jak zwykle, genialnie.

[a dzisiaj oglądam "Kochanice króla", jupikajjej! ^^]

natalie__

ja powiem szczeze dopiero niedawno na nia zwrocilem uwage, wlasciwie po tym sex story, nie znam sie na aktorstwie ale ten jej cholerny urok, usmiech, i ta kobieca kokieteria ktorej swoja droga nienawidze !!! ;DD mnie do niej delikatnie mowiac przekonala po czarnym labedziu mnie wbila w fotel nie wiem czy ona jest az tak dobra aktorka czy az tak bardzo mi sie podoba ale ten film otworzyl dla niej drzwi wszedzie. na yt wpiszczcie sobie jakis wywiad z nia ona nawet jak odbiera nagrode to czaruje jak wiedzma, ta kokieteria,udawanie zdenerwowanej, plochliwy delikatny usmiech, tak w skrocie.... kupila mnie jak i miliony ludzi na swiecie ;DD