moim zdaniem pomimo ze film "kochanice krola" nie nalezy do wybitnych rola portman byla najciekawsza i zdecydowanie warta uwagi, co wiecej świetna rola portman w duchach goi, najmniej podobala mi sie w garde state - nieco irytujaca kreacja
Najlepszy-cięzko ale chyba jednak CLoser,potem Leoś
Nagorszy-bez wątpienia Magnorum kogoś tam brrrrrrr nadal nie wiem czemu ona to zrobiła!
Najlepszy? Dużo póki co nie obejrzałem, ale to co robiła w Garden State przerosło moje najśmielsze oczekiwania... Świetna mimika, bardzo dobre wpasowanie się w postać, rola idealna dla niej - na dodatek idealnie zagrana. Dawno nie widziałem tak fajnej i tak naturalnej kreacji.
Dodatkowo Leon Zawodowiec, choć wtedy była jeszcze dzieciaczkiem.
Najlepszy film: "Leon zawodowiec"
Najlepsza rola: "Bliżej"
Najgorszy film: nie ma takowego. Dziewczyna się szanuje. Najsłabsi w jej dorobku są pewnie "Marsjanie atakują", ale nie da się go nazwać najgorszym (to za mocne słowo).
Najlepsza: Leon, Duchy Goi, Bliżej
Najgorsza: Marsjanie, chociaż ciężko mi być obiektywną, bo filmy nie cierpię
Może powinnaś obejrzeć wszystkie jej filmy, bo po takiej wypowiedz można przypuszczać że niewiele ich widziałaś. Nawet kiepski aktor/aktorka potrafi czasem zagrać dobrze powierzoną mu rolę.
W Leonie była jeszcze dzieckiem a i tak zagrała lepiej niż nie jedna aktorka z doświadczeniem.
Najlepszy - Bliżej
Najgorszy - nie wiem. Za bardzo ją cenię aby zdobyć się na obiektywną - negatywną ocenę filmu z jej udziałem.
najlepsze: Leon Zawodowiec, Bliżej i Powrót do Garden State, najgorszy: Pana Magorium cudowne emporium...