Natalie Portman i Scarlett Johansson są w, mniej więcej, tym samym wieku. Chciałabym się dowiedzieć, którą lubicie bardziej, która jest lepsza, waszym zdaniem, pod każdym względem - urody, talentu, która lepiej dobiera sobie role, która ma lepszy głos, itp.
Jakby co, lubię je obie, ale numerem jeden jest dla mnie Natalie ;)
Hmm...dla mnie to trudne pytanie bo nie widziałam zbyt wiele filmów z Natalie,więcej ze Scarlett.
Ładniejsza jest chyba Natalie,o talencie i która lepiej dobiera sobie role sie nie wypowiem.
Ale tak ogółem to na dzien dzisiejszy stawiam na Scarlett:)
Osoboście wolę Natalie Portman.Ma już na swoim koncie złoty glob i nominacje do oskara a Scarlettt Johansson tylko nominacje.
Hmmm, szczerze mowiac po Scarlett Johannson niczego spektakularnego sie nie spodziewam, jako że dopiero ostatnio filmowy swiatek sie na niej poznaje. Podobala mi sie w "Wszystko Gra", ale wydaje mi sie, ze bardziej zawazyl na tym talent Woody'ego Allena niż Johannson. W kazdym razie pod tym wzgledem Natalie Portman wydaje mi sie aktorka bardziej profesjonalna i zjawiskową. Co do urody-trudno mi jest ja oceniac z perspektywy swojej plci, ale doswiadczenie kaze mi zgadywac ze i tu Natalie prowadzi.
W sumie dziewczyny maja dużo ze sobą wspólnego. Obie mają amerykańsko-żydowsko-polskie korzenie. A za niedługo "The Other Boleyn Girl" (szczerze mówiąc, nie się już tego filmu doczekać).
Zdecydowanie Natalie. Wydaje mi się bardziej subtelna, a a w swych filmach, nie jest na siłę seksowna...(jak np Scarlett w Wszystko gra)
Wiadomo ze na forum o Natalie wchodzą najczęsciej jej fani,wiec bedą woleć ją...a na forum o Scarlett wybiorą Scarlett...wiec co to za głupie pytania.
A zresztą ja nie lubie Scarlett,blondyneczka z napompowanymi cyckami która w dodatku pozwala je macać obcym facetom nie jest godna tego by stawiać ją obok Natalie
Według mnie Scarlett jest ładniejsza. Ale zdecydowanie wole Natalie pod każdym innym względem, a i pod względem urody przecież jest dobrze :D. Natalie rządzi!
Och nie uwazam ze na forum Natalie wchodza sami jej fani, a tym bardziej, ze wszyscy tu beda na nia stawiac. Załozyłam, wczesniej podobny temat na forum Knightley i wygrała Natalie wbrew pozorom ;)
Ale wracajac do tematu:
Natalie Portman.
Ma subtelniejsza urode, jest bardziej naturalna, dziewczeca i bardziej utalentowana. Choc Scarlett dzieki Woody'emu sie wybija i dostaje coraz lepsze propozycje, to Natalie jednak miała lepsze role. No i jest zdolniejsza. Choć Scarlett tez lubie.
Te, koleś z młodzieży wszechpolskiej - co to niby znaczy, daje macać obcym kolesiom? to jest część aktorstwa. Ale pewnie na to nie wpadłeś świętoszku. Natalie też by się trochę ciała pokazać i pomacać przydało.
Jeśli chodzi o urodę, to Natalie jest bardzo subtelna. Jest piękną kobietą o inteligentnym wyrazie twarzy, trochę tajemnicza. Natomiast Scarlett to chodząca zmysłowość, bardzo sexy, ale przy tym nie wygląda wulgarnie.
Bardziej utalentowana wydaje mi się Natalie Portman, być może dlatego że umiejętniej dobiera sobie role i ma okazje pokazywać się nam w zróżnicowanych kreacjach. Scarlett jeszcze nie miała moim zdaniem okazji do zaprezentowania swojego talentu w pełni. Ale w filmach, w których zagrała widać jej potencjał. Oby tego nie zmarnowała. Wracając jeszcze na chwilę do Natalie, to przydałoby się jej trochę zmysłowości, powinna się pokazać od tej strony w kinie, nie sądzę żeby jej to zaszkodziło.
Jasne że Natalie, jest bardzo piękna i utalentowana ;D Choć Scarlett też lubię ;)
Nat rządzi!!! :D ;*** ^ ^
natalie oczywiscie porownac gre aktorska mozna w filmiku kochanice krola graja tam obie film swietny polecam ;)
Johannson jest moim zdaniem nieporównywalnie lepszą aktorką. Portman jest wyjątkowo bystrą dziewczyną - moim zdaniem powinna się zająć raczej pracą naukową. Pod względem urody prowadzi Natalie - pod warunkiem, że np. nie ma krótkich włosów - to już na łyso lepiej wygląda :-)