Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 042 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Grała przez cały film z jedną miną. Choć bardzo mnie to nie zdenerwowało bo jak wiadomo Oscary = układy, układziki, bankieciki, sprawy łozkowe itp.

użytkownik usunięty
Poirot20

Zasłużyła! dała z siebie więcej niż ta cała Kidman i inne aktorki. Jest najlepsza po prostu i tyle :)

http://img716.imageshack.us/img716/2694/kotwpuszczy.jpg

Poirot20

A mi się kojarzy z reklamą głodu, anorexia rules! Poirot, sam posklejałeś te fotki? Chciało ci się?

Pyrogenus

To nie ja sklejałem.

Poirot20

"Grała przez cały film z jedną miną. " Jak mnie śmieszą takie słowa... Dlaczego do cholery tak trudno pojąć, że aktor wciela się w rolę czlowieka? A każdy czlowiek ma swój sposób bycia, własny rodzaj zachowania, a co za tym idzie wyrobione gesty i mimika twarzy. Autorze pytania, jakich min oczekiwałeś od Natalie? Sprecyzuj swoją wypowiedź.

teenspirit

Człowiek, który jest pozbawiony mimiki twarzy to człowiek nudny, nie zapadający w pamięci. Dlatego nie pamiętam już roli Natalki.. Jeżeli przez cały film ktoś ma minę jak zesramy kot to nie zasługuje na Oscara. Portman jest słaba aktorką.

teenspirit

Aktor wciela się w rolę człowieka??? Przecież aktor jet człowiekiem

użytkownik usunięty
Poirot20

Ej, ale z tymi sprawami łóżkowymi to już nie przesadzaj! O.K.?

Poirot20

bzdury człowieku piszesz i tyle! ta sama twarz hahaha! a mam pomysł może w przyszłym roku ty zadecydujesz kto zdobędzie statuetkę?:)tylko pamiętaj bacznie obserwuj twarze hehe;)

bary116

Oceniam rolę Portman w tym filmie na 3/10. Oscary nie interesują mnie już od paru ładnych lat. Oscarami od zawsze rządziły układy i układziki.

użytkownik usunięty
Poirot20

Co nie zmienia faktu, że Oscary są nadal najbardziej prestiżowymi nagrodami jakby nie patrzeć. Co do Portman, dużo bardziej podobała mi się chociażby w "V jak Vendetta".

Poirot20

Portman pokazała klasę w "Bliżej". Zgadzam się, że Oscar jest niezasłużony, ale z tą jedną miną w "Black swan" już nie bardzo.
Dla mnie to wyglądało tak:
90 minut płaczu, 10 min orgazmu, a ostatnie kilka minut szaleństwa i gniewu. Nic więcej. Niestety.

Poirot20

no jasne napewno znasz sie na grze aktorskiej o wiele lepiej niz rezyserzy i ludzie ktorzy od wielu lat pracuja w tym fachu nie grala z ta sama mina grala swietnie na dodatek poswiecila sie dla roli i bardzo schudla jest swietna

Poirot20

Zgadzam się, że za taką grę Oscara być nie powinno (cały film z jedną miną - to samo powiedziałam po wyjściu z kina), ale nie widziałam reszty nominowanych w tej kategorii. Może nie było lepszej aktorki.