Natalie powinna chodzić w krótkich włosach, żeby nie zakrywać tej ślicznej buzi a rzadko kiedy chcę aby kobieta miala kótkie włosy.
Ja za to nie lubię widoku kobiet z wodogłowiem i takich których twarz przesłania cały ekran.
W SW miała strasznie wyglądający odwłok, a na plakacie "Pana Magorium" jej głowa była większa
niż cały Dustin Hoffman.
Sasolka Kaka nie powiedziała tylko Kaka powiedział jak już coś. I nie wiem co ty masz do niej ale dla mnie jest naprawde cudna zresztą nigdy nie widziałem kobiety której by tak pasowały krótkie włosy.
Gra słów - niefortunny nick...
"Kaka" oznacza również "kupa" - stąd rodzaj żeński.
Nic do niej nie mam, po prostu uważam że z urody jest co najmniej przeciętna. 95% Polek jest zdecydowanie piękniejsza.
Jeżeli tego nie dostrzegasz - trzeba zmienić miejscowość, bo może żyjesz w jakiejś niżowej pod tym względem.
Dlatego reasumując, napisałam w wolnym tłumaczeniu "gówno prawda".
Widocznie nigdy nie widziałeś zdjęć młodej Meg Ryan, Winony Ryder, czy chociażby Sinéad O'Connor (vel Skinhead O'Connor).
Ale się nie czepiam, mi samej nie przychodzą do głowy aktualne krótkowłose piękności.
Nie chciałam Cię obrazić, ale sam się prowokujesz takim nickiem. Serio - zmień go, dobrze radzę.
Ja wiem, że piłkarz, itd...
ale...
zmień. :)