Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 042 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Już w wieku 13 lat potrafiła tak świetnie zagrać Matyldę w "Leonie". A teraz wszędzie panoszą się takie młode pseudoaktoreczki jak np Miley Cyrus, które uważają się za wielke gwiazdy, choć grać tak naprawdę nie umieją. W pózniejszych latach Portman też pokazała, ze umie grać.
Nie chcę się nikogo czepiać, ale tematy: "ona jest żydówką?" czy "mówiła w wywiadzie,że jest ateistką, zaniżę jej za to ocenę" są nieco bez sensu... W każdym bądz razie ja trzymam za Natalie kciuki i mam nadzieję, ze zagra w jeszcze w wielu świetnych filmach.

Eva_DeRiddle

Właśnie oglądam Leona matko ona jest świetna w tym filmie a jako Madona po prostu śmiech nic więcej ;D

unfeeling

Dokladnie Natalie juz jako mloda osoba pokazala nam ze swietnie gra. Ja mam tylko nadziejej , ze trafi jej sie rola za ktora dostanie Oscara:]

Neytiri_2

Popieram. Szkoda, że dorzuca tyle ról :)
No, ale na pewno ma ku temu powody

unfeeling

Jak wczoraj oglądałem Leon'a na TVP 2 to byłem pod wrażeniem jej gry, wg
mnie jest to jedna z najlepiej grających aktorek na świecie. Co prawda
oceniam film z przed 16 lat ale z tego co wiem, aktorki jakie były takie
są. Po prostu grała w tym filmie wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!

Pierwszy zobaczyłem aktorkę która umiała przedstawić naprawdę prawdziwe
sceny, sceny smutku itp, czasami można byłoby pomyśleć że film jest na
faktach/z życia wzięty, jeszcze raz wspaniale grała w Leonie.

10/10

miciok94

jak dziewczyna w tak młodym wieku mogła tak dobrze zagrać? pierwszy raz po obejrzeniu L. spotkałam się z czymś takim. a film mnie zmiażdżył. zawsze wzbraniałam się przed obejrzeniem... i jakie przesłania. Sting - Shape Of My Heart.
Rozdaje karty jakby medytował
A ten z kim gra nie zgadłby że
On nie dla pieniędzy prowadzi tę grę
I dla szacunku też nie

On w kartach chce znaleźć odpowiedź
Tę świętą geometrię szans
Ukryte prawa prawdopodobieństw
Gdzie liczb zwodniczy tan

finałowa

Eva_DeRiddle

Jest wybitna w Leonie, ale niestety im dalej, tym gorzej. Kochanice Króla, V for Vendetta, Closer, czy Duchy Goi - za każdym razem tak samo egzaltowana, nienaturalna, mało elastyczna w okazywaniu emocji, jedynie ze skrajności w skrajność. GW pominę milczeniem tylko dlatego, że nie o grę aktorską w tym chodziło. Nie mam nic do niej (w kwestii aktorstwa, bo tak swoją drogą uważam, że jest wyjątkowo durna w swoich czerwonych poglądach) i z niecierpliwością czekam aby zobaczyć Czarnego Łabędzie na ekranie, bo wciąż mam nadzieję, że uda jej się jakoś ogarnąć potencjał, który niewątpliwie posiada. Oczywiście, możecie się nie zgadzać;P

Prawdziwa_Magdalena

Jak dla mnie, to jedna z najlepszych aktorek młodszego pokolenia. W Leonie zagrała wybitnie, ale w późniejszych rolach też pokazała klasę. Wspomnę tu o V jak..., czy też Jagodowa miłość. Może nie zawsze powalają mnie wybierane przez nią filmy, jednak zawsze jej gra jest na wysokim poziomie.

użytkownik usunięty
Miyu83

Mimo,iz nie podoba mi sie jej uroda,uwazam,ze jest bardzo dobra aktorka. ;)