Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 036 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

no czy istnieje piękniejsza aktorka na tej Ziemi?

użytkownik usunięty
Sztuczny_rarytas

Portman jest śliczna,ale moim zdaniem istnieją piękniejsze od niej.

mrs robinson

Nie. Ale Keira Knightley też jest ładna.

szymon0018

Obie są podobne, i równie ładne. W Mrocznym widmie, Portman grała księżniczkę Amidalę, a Knightley jej pozorantkę. O lekkiej przewadze Portman decyduje jednak jej błyskotliwość i nie przeciętne IQ. Portman prócz tego że jest zawodową aktorką która co prawda zaczynała jako amatorka / dziecko, posiada też drugi zawód. Skończyła na uniwerku psychologię.

Sztuczny_rarytas

chyba tak

niko_filmweb

Ludzie, jak ktoś uważa, że tak, no to niech poda jakiś przykład, hę?

Sztuczny_rarytas

Mnie sie bardziej podoba Monica Belluci,chociażby.

Sztuczny_rarytas

Tak chociazby Madeleine Stowe.

http://www.youtube.com/watch?v=lv6VW4tMZbE

Sztuczny_rarytas

haha
z samego top 100 fw:Pfeiffer,Theron,Weisz,Belucci,Beckinsale,Tyler,Marceu,Moore,Cuthbert,Kunis,Kn ightley,Alba,Brewster,Kebbel.
jeśli o urodę chodzi...

Marcinekk

Knightley, Alba? Chyba żartujesz. Jessica to tylko ładna buzia jakich pełno, a Keira... no, do Portman jej daleko. Żaden z twoich typów nie bije Natalie.

litwosxd

Natalie jest przepiękna, oryginalna uroda.

litwosxd

rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie ale chyba słowo "żaden" to już lekkie przegięcie z twojej strony i jakieś ślepe uwielbienie dla portman bo nie wiem jak to inaczej nazwać

Marcinekk

Dobra, dobra, dodaję: moim zdaniem.

Sztuczny_rarytas

nie istnieje :))

Ameriel

Obiektywnie rzecz biorąc...nie :P

kendo777

K.Knightley ! Boska jest !

basia95balicka

Mnie w Portman najbardziej podoba się jej błyskotliwy umysł. Pani psycholog rządzi. Knightley też piękna.

Sztuczny_rarytas

Keira Knightley

Vito90

Kwestia gustu, moim zdaniem Pani Portman jest bardzlo ładna, ale jej uroda az tak oryginalna nie jest i mnie osobiscie nie powala.
Tez uwazam ze Keira jest piekniejsza, a poza tym dla przykladu np. Aishwayra Rai, Kajol, Rani, Monica Belluci, Anne Hathaway..
To kilka przykładów, moim zdaniem te aktorki które wymieniłam wyżej są o wiele piękniejsze co nie zmienia faktu że Portman tak czy siak jest naprawdę ładna a co najważniejsze, genialna z niej aktorka.

Sztuczny_rarytas

Jest wiele ładnych i dorodnych dziewczyn, które wyglądają lepiej od tego chłopczyka.

Dziadek_bez_dowodu

Portman nazwać chłopczykiem? Toż to śmieszne

Sztuczny_rarytas

Elisha Cuthbert, Audrey Tautou

pfk47

Knightley? ktoś tu chyba kpi.. po tej pani widac ze latka leca.. ogolnie nigdy w niej nic szczegolnego nie widzialem
Elisha rownież jest piekna lecz jako aktorka to juz chyba wiele nie zdziala.
Audrey raczej ladniejsza od Natalie nie jest.
Szkoda tylko ze w najblizszym czasie Portman odchodzi w stan uspienia zawodowego zwiazanego z jej macierzyństwem, bo rzeczywiscie filmy z nia to sama przyjemnosc, to prawdziwie utalentowana i piekna gwiazda, bo aktorka to za malo !

Sztuczny_rarytas

nie istnieje ;D Natalie jest najpiękniejsza <3 a do tego jest świetną aktorką.

karolek101

Mógłbym wymienić całe mnóstwo. Portman ma ciało trzynstoletniego chłopca. Chuda jak glizda, z malutkimi cyckami i wzrostem krasnala. Jedynie buzia ją ratuje, bo seksu to jest w niej tyle co kot napłakał.

Sztuczny_rarytas

Pamela Anderson

Sztuczny_rarytas

Jessica Alba. Ale Portman to i tak jedna z najładniejszych.

Sztuczny_rarytas

jest sliczna i nie ma dwoch zdan, ale mnie akurat zbija z nog jej urok osobisty, te delikatnie niesmiale usmiechy jak odbiera nagrode czy tez ma wywiady, nerwowe przecieranie dloni pokazuja w niej wlasnie to co ludzie lubia najbardziej... normalnosc. tyle ze ja akurat mam o niej zdanie ze to wybitna kokietka ;D czyli gra sobie na naszych uczuciach cholera bezczelna ;DDD jest pewna siebie osoba ktora wie jak sie podobac innym i wykorzystuje to zeby pnac sie coraz wyrzej, ale przeciez nikt nie mowi ze to jest zle, niech korzysta ze swoich zdolnosci manipulowania ludkami ;D

Sztuczny_rarytas

Ja jestem mężczyznom i moim zdanie Keira Knightley jest ładna ok.Ale dosyć jest wymalowana . A Natalie Portman nie jest wymalowana tak jaki inne kobiety bo ona bez makijażu jest piękna (szczególność Angelina Jolie). Natalie Portman jest po prostu jedno z NAJŁADNIEJSZYCH KOBIETY NA TYM ŚWIECIE!!..

matedx

bozena dykiel