O tej nieszczęsnej zniszczonej od tłuczenia brudnymi palcami klawiaturze piszesz już od września. Podaj nr konta, prześle ci kilka dyszek na nową, znaj moje dobre serce ubogi internauto.
Drogi konfidencie, musisz w takim razie zgłosić sam siebie, ponieważ trolling i obelgi też są - jak to ładnie ująłeś "niedozwolone".
Btw, twoja ortografia to mistrzostwo świata. Jesteś prawdziwym prekursorem internetowych zwrotów panie boba wil :)
Płacz dalej, panie nękany. Twoje obrażanie wszystkich naookoło za to jest dozwolone? Powinieneś coś o tym wiedzieć, bo już kilka kont ci zablokowano. Poza tym nie wiem, co ma tu do rzeczy facebook? A ja już miałem nadzieję, że zgodnie z zapowiedzią złożysz mi wizytę, a ty się poskarżyłeś, jak mi smutno.
I co wtedy zrobisz? Jak chcesz dostać kopa w tyłek to przyjeżdżaj, jeśli cię w ogóle stać na benzynę albo raczej na bilet, bo prawa jazdy pewnie nie masz. Ale pewnie cię nie stać, bo nawet na nową klawiaturę nie możesz sobie pozwolić.
Nie bawię się w ciebie i nie zakładam innych kont, panie mądry inaczej. Nie mierz innych swoją miarą. Śmieszny i żałosny jesteś w dalszym ciągu.
Kolego, naszemu internetowemu transwestycie po prostu puszczają już nerwy, więc ucieka się do argumentów, którymi sami go zasypujemy. Żadna sztuka porównać nasze IP :) Ale, żeby ułatwić zadanie kallafiorowi napisze tylko, że ja nadaję z Gdyni.
Wołałeś mnie konfidencie ? To chyba czas abyś popisał się jakąś ironią albo porównaniem, panie "boba wic" . Jesteś taki pocieszny :)
Hakerze z klawiaturą za 800 zł, sprawdź Ip i dowiesz się,że ja to nie adlerxx. Nie każdy ma czas aby tworzyć multikonta.