Naturi Naughton

Naturi Cora Maria Naughton

6,8
681 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Naturi Naughton

Sliczna jest, chetnie bym sie zająl jej piekną osóbką :)

killafornia

kurcze, mialo byc pobawił, mam spieprzona klawiature :p

killafornia

O tej nieszczęsnej zniszczonej od tłuczenia brudnymi palcami klawiaturze piszesz już od września. Podaj nr konta, prześle ci kilka dyszek na nową, znaj moje dobre serce ubogi internauto.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
killafornia

Drogi konfidencie, musisz w takim razie zgłosić sam siebie, ponieważ trolling i obelgi też są - jak to ładnie ująłeś "niedozwolone".

Btw, twoja ortografia to mistrzostwo świata. Jesteś prawdziwym prekursorem internetowych zwrotów panie boba wil :)

killafornia

Płacz dalej, panie nękany. Twoje obrażanie wszystkich naookoło za to jest dozwolone? Powinieneś coś o tym wiedzieć, bo już kilka kont ci zablokowano. Poza tym nie wiem, co ma tu do rzeczy facebook? A ja już miałem nadzieję, że zgodnie z zapowiedzią złożysz mi wizytę, a ty się poskarżyłeś, jak mi smutno.

adlerxx

FW mialo byc, niedomysliles sie geniuszu ? Zloze ci wizyte nie martw sie

killafornia

I co wtedy zrobisz? Jak chcesz dostać kopa w tyłek to przyjeżdżaj, jeśli cię w ogóle stać na benzynę albo raczej na bilet, bo prawa jazdy pewnie nie masz. Ale pewnie cię nie stać, bo nawet na nową klawiaturę nie możesz sobie pozwolić.

killafornia

Nie bawię się w ciebie i nie zakładam innych kont, panie mądry inaczej. Nie mierz innych swoją miarą. Śmieszny i żałosny jesteś w dalszym ciągu.

adlerxx

placz dalej randy :)

adlerxx

Kolego, naszemu internetowemu transwestycie po prostu puszczają już nerwy, więc ucieka się do argumentów, którymi sami go zasypujemy. Żadna sztuka porównać nasze IP :) Ale, żeby ułatwić zadanie kallafiorowi napisze tylko, że ja nadaję z Gdyni.

RandyMarsh_SP

A ja nic mu nie powiem, niech namierza, specjalista od siedmiu boleści.

adlerxx

Specjalista to na pewno, ale od opowiadania bajek :)

killafornia

Wołałeś mnie konfidencie ? To chyba czas abyś popisał się jakąś ironią albo porównaniem, panie "boba wic" . Jesteś taki pocieszny :)

killafornia

Hakerze z klawiaturą za 800 zł, sprawdź Ip i dowiesz się,że ja to nie adlerxx. Nie każdy ma czas aby tworzyć multikonta.

killafornia

Coś takiego, nie domyśliłem się. To było szyderstwo, sprawdź w słowniku co ten termin oznacza.

killafornia

"Zloze ci wizyte nie martw sie" - co to niby ma być ? Jakieś groźby ? Kallafiorze, wierz lub nie, ale nikt się ciebie nie boi.