W wiecznie żywym wygląda zabójczo normalnie ciacho... w innych filmach co występuje.... no cóż niczym się nie wyróżnia, jako aktor jest niezły ;]
A ja się ciągle zastanawiałam skąd go znam, bardzo charakterystyczny i przystojny chłopak . Przejrzałam biografię filmową i chociaż widziałąm x-menów i starcie tytanów to wiedziała, że jeszcze nie to. szukam dalej , patrze na seriale, no jasne SKINS! Xd
Świetny akcent
:) Tak, to wschodząca gwiazda. Może coś odmieni po tym idiocie Pattinsonie, który niby jest najseksowniejszym aktorem Hollywood, a na co dzień wygląda jak jakiś żul z pod biedronki
No zgadzam się ! Cholera jak na niego patrzyłam to się mi aż gorąco robiło ! A oglądam z nim nie dawno film "Był sobie chłopiec" miał on wtedy 12 lat i nie sądziłam ,że teraz jest taki seksowny OMG ! KOCHAM GO !
akusatiw nie lecz się, wszystko z Tobą w porządku, myślę tak samo ;) I co z tego, że jesteś facetem.
fajniutki jest ^^ i teraz, kiedy ogladam "Był sobie chłopiec", mysle sobie: kurna! taki dzieciak w tym filmie, a teraz takie ciacho!
nie dosc, ze jest na co popatrzec, to jeszcze mozna zachwycac sie jego talentem :)
Słodki chłopiec. Jestem świeżo po obejrzeniu "Samotnego mężczyzny" i stwierdzam, że wyglądał tam czarująco.
Jak na mój typ - nie jest przystojny. Ale to nie oznacza, że nie jest czarujący. Bo bo grzechem byłoby się nie zgodzić, że to uroczy chłopak. I z potencjałem. Osobiście oglądałam tylko "Wiecznie żywy" i "X-Men: Pierwsza klasa", w których grał, ale czuć w nim dobrą przyszłość kina. No i z tego co wiem, jest naturalnie skromny, woda sodowa mu nie strzela. Jak o nim myślę, to mam całkowicie pozytywne odczucia (:
Polecacie jakieś dobre filmy z nim?
Tak jak ktoś poniżej tak i ja polecam gorąco Skins, występuje jedynie w dwóch pierwszych seriach, naprawdę warto.
Oglądałam też z nim Był sobie chłopiec i też był świetny, choć na niego sobie zbytnio nie popatrzysz, bo wtedy dzieciakiem był ;-)