Nick Nolte

Nicholas King Nolte

7,8
14 828 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nick Nolte

Mam nadzieję, ze dostanie oskara za drugoplanową rolę w WARRIOR - rola genialna... Wielkie brawa. Pozdrawiam

Diakon_Frost

najlepsza drugoplanowa rola jaką widziałem w tym roku, ale znając życie Warrior zostanie pominięty w większości oscarowych kategorii, smutne ;/

Diakon_Frost

tak, jak narazie Nolte stworzył najlepszą 2planową kreacje.... kładzie na łopatki Brooksa który nic nie pokazał, a zdobywa nagrody wszystkich krytyków >.<. Lepszy także od dobrego Plummera który najprawdopodobniej zdobędzie Oscara. W grze jest także Kenneth Branagh. Boli strasznie że Nick został pominięty w Globach... ale za to ma nominacje do SAG której Brooks nie ma ;D
Bardzo zakręcony ten sezon Oscarowy ;D

Diakon_Frost

fakt, przykre, ze zostal pominiety w Globach, z roku na rok utwierdzam sie w przekonaniu, ze oscary , globy itp to coraz wieksza polityka. Nick Nolte w filmie warrior to mistrz.

Diakon_Frost

No i dostał nominację :D

Gh0st

TAK TAK TAK :) Mam nadzieję, że dostanie. Pozdrawiam ;)

Diakon_Frost

Z całego serca życzę Nick'owi "oskara". Rola zagrana wybitnie. Trzymam kciuki :) i pozdrawiam wszystkich, którzy podzielają moje zdanie :)

Diakon_Frost

No niestety nie został doceniony..
Rolą właśnie w tym filmie powalił mnie na łopatki, szczególnie jedna scena w trakcie której wybuchnęłam płaczem..

https://www.youtube.com/watch?v=dFmv0usxJQc

a 3:32 moment rozwala..

Diakon_Frost

Nick miał znacznie więcej filmów za które powinien dostać Oscara, ale one są przyznawane ze względów politycznych, ze względów na układy itd. To jest niezwykle wszechstronny aktor, który radzi sobie w każdym gatunku filmu.