Pamietam,jak poszlismy na film KULT do kina.I siedze tak sobie ogaldam i co??I nie podoba mi sie i zastanawiam sie,jakiez to filmy sobie teraz Cage wybiera i czym sie kieruje przy ich wyborze.Nagle moj maz obraca sie do mnie i pyta "co z tym Cagem,wychodzimy",a ja przeswiadczona o doskonalosci mojego ukochanego filmu odpowiadam "No co ty!!Swietny film"Bo chocby Cage zagral w najwiekszym gniocie (newt Ghost Ridera mu wybacze),to i tak badzie dla mnie mega aktorem i bede ogladac dany film tak dlugo,az wreszcie mi sie spodoba i z czystym sumieniem wystawie mu minimalna 8 n filmwebie.moja subiektywnosc i klapki na oczach sa zawsze tylko i wylacznie dla Caga!!!!
to może Ty coś skumasz ? ?????????
SZUKAM jednego FILMU z Cagem podaje opis: Cage ma przyjaciela-pisarza i narzeczoną, ale
korci Go żeby sprawdzić jej morale i wystawić na próbę więc aranżuje prowokację...
.. Sam wyjeżdża na jakąś lipną delegację a Kumplowi pisarzowi zleca próbę uwiedzenia Narzeczonej. Temu
niezbyt ta rola odpowiada ale zgadza się. Bardzo podoba Mu sie ta kobieta Cage'a i ma na Nią wielką chrapke a z 2-giej strony chciałby być lojalny. Więc ma problem. Jak łatwo przewidzieć - Sytuacja wymyka się z pod kontroli. Narzeczona Caga jakoś dowiaduje się że jest testowana i tak ją to wpienia że Na złość Cagowi włazi w romans z tym Przyjacielem i definitywnie zakochują się w sobie a film kończy sie ślubem Przyjaciela Caga z jego narzeczoną. Na końcu jednak wszyscy pozostają przyjaciółmi. ŚMIESZNE JEST TEŻ TO że Cage skurczybyk sprawdza narzeczoną a sam na tej delegacji szlaja sie z inną babą i telefonicznie koordynuje całą akcję testowania narzeczonej. Ten film był ok 10 lat temu w TV Nie umiem jednak tego filmu znaleźć w filmografii Cage'a.
kurcze, nic nie przychodzi mi do glowy...
tzn najpierw pomyslalam o Racing with the Moon, ale to napewno nie o to Ci chodzi- choc bardzo, bardzo polecam.
cos podobnego bylo w Zandalee, ale to chyba tez nie to...Honeymoon in Vegas tez mi nie pasuje....
no nie wiem:(