Nikki ReedI

Nicole Houston Reed

7,5
6 866 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nikki Reed

Nikki miała straszne problemy w młodości, czego potwierdzeniem jest film "Trzynastka" z 2003 roku. Nikki zażywała narkotyki, uprawiała seks i wciągnęła się w życie pokazane na filmie. Po takiej przeszłości jaką miała nie umiałabym zaczą nowego życia jako całkiem dobra aktorka. DZielna dziweczyna :)

Ullie

Nie nazywaj ją dziewczyną bo wszyscy wiedzą od jakiego słowa to pochodzi!!!! :D

patrick_42

Poprawa - dziweczyną!

patrick_42

Błąd w pisaniu xD

Ullie

Wiem xD

patrick_42

WTF ?????!!! man... <dluzszy wpis, dluzszy wpis>

gaclav3

Jesli mialabym taka przeszlosc jak Nikki (to bez obrazy dla niej) ale wcale bym sie tym nie chwalila, wrecz przeciwnie - wolalabym to ukryc niz wywlekac na swiatlo dzienne az do tego stopnia, ze moze to ujrzec caly swiat.. moim zdaniem to troche glupie. Niemniej jednak bardzo lubie Nikki, jest dobra aktorka i bardzo ladna dziewczyna.. farciara z niej ;P heh

Risae

Wydaje mi się, że ukrywanie nie miałoby sensu. Prędzej czy później znalazłby się ktoś życzliwy i puścił w obieg, dodając oczywiście jakieś trzy grosze. A tak to wszystko wiadomo, sama się przyznaje, więc nie ma o czym gadać ;p

Ullie

boze ludzie przeciez ten film to nie jej cala"prawdziwa" przeszlosc. sporo rzeczy jest dodanych specjalnie dla filmu i nikt nie wie co ona naprawde przeszla..

Ewka___

Młodość miała ciężką, dobrze że chociaż na starość jej się lepiej żyje...
;)

Ullie

Jak dla mnie 13 super film. I wcale bym na miejscu Nikki nie ukrywała swojej przeszłości. Sądzę, że ona dobrze wie, że jest idolem nastolatek w ameryce i dużo im pomogła tym filmem. Mnie w sumie też pokazała jak wygląda zycie za oceanem. Ważne, że się podniosła i jest świetną aktorką. Czekam aż w 3 i 4 części Zmierzchu rozwinie się jej postać :)

na_krecona

a może wie ktoś, co dokładnie zostało zaczęrpnięte z życia Nikki?

nathalie_paradis

z angielskiej wikipedii:
'The relationship between Reed and her mother became strained when Reed experimented with drugs, alcohol, and sex.[7] At the age of fourteen, Reed was emancipated; she then moved out and began living on her own.'

mam nadzieję, że nie trzeba tłumaczyć. ;d

strawberryfields_

super, dzięki :)

/za krótki/