Myślałam , ze w życiu już wiele widziałam , zawsze myślałam , że nikt nie pobije Angeliny Jolie , ale ona jest MILIONY razy DOSKONALSZA !!!!!!
BOŻE!!!!! Malutki kształtny nosek , doskonałe rysy twarzy ,cera bez żadnej skazy, wspaniałe oczy i NIESAMOWITE WŁOSY !!!!! Ona bez makijażu wygląda lepiej niż z makijażem!!! Figurę ma lepszą niż wszystkie modelki , skórę perfekcyjną, zdrową, gładką, o przepięknym odcieniu , wspaniałe biodra i boskie nogi !!! Fenomenalnie wciela się w podwójną rolę i do tego jest bardzo sympatyczna , wnioskuję to ze zdjęć paparazzi , nigdy nie ma skwaszonej miny , zawsze się uśmiecha.
CHODZĄCY CUD !!!!!!! Wygląda bardzo egzotycznie jak na swoje pochodzenie.
DLA MNIE NUMER JEDEN !!!!
Zauważyłem że do ciebie należy mówić zgodnie z twoją kobiecością, a to jest tak, jakby mówić do wariata zgodnie z jego obłędem.
Jedynie wariaci są coś warci, normalni ludzie są nudni. Ty nie dość, że jesteś nudny to cierpisz na dodatek na Klinefeltera.
Otóż pudło:
po pierwsze - mam tylko 184 cm wzrostu - czyli nie jest to ponad przeciętny wzrost,
po drugie - mam owłosioną gębe i musze się golić swa razy w tygodniu,
po trzecie - mam owłosioną klatę,
po czwarte - nie mam ginekomastii,
po piąte - nie ma osteoporozy,
po szóste - nie mam kobiecej sylwetki lecz ty tylko zapewna ją masz,
po siódme - mam wielkie jądra,
oraz żadnych innych objawów z przypadków z:
48,XXXY
48,XXYY
49,XXXXY
46,XY/47,XXY (mozaicyzm)- około 15%
46,XY i aberracje strukturalne.
reasumując dałaś ciała na całej linii gołąbeczko.
Wcale, że nie dałam ciała. Chciałam tylko zobaczyć czy sprawdzisz sobie w wikipedii co to jest zespół Klinefeltera:P
Poza tym... kogo ty okłamujesz.
Poza tym żeby stwierdzić że dana osobnik ma taki zespół trzeba go poddać skomplikowanym badaniom...
więc twoje wypociny są o kant dupy potłóc motylku bez skrzydeł.
A skąd że ja kaleczę ja poprostu zniżyłem się do twojego gimnazialnego bambusowatego poziomu koliberku.
A tu jak zwykle atmosfera jak na obiadku u babci :) Proponuję zawieszenie broni i machnięcie na wszystko ręką. Po co się denerwować i wyzywać moi drodzy? Platynko, Milesie - bądźcie mądrzejsi :)
Ja mam was głęboko a to co o mnie myślicie traktuję jak mojego kabana którego przed godziną spuściłem do wisły.
I właśnie za takie " głębokie posty " jednogłośnie otrzymałeś tytuł Pierwszego Naczelnego Błazna Filmwebu...Gratuluję, dyplom i czapeczkę otrzymasz pocztą.
Tomucho77 nie musisz się chwalić co ty masz miałeś i będziesz miał w dupie. Jakoś niespecjalnie mnie to interesuje. Podejrzewam jednak, że masz ją rozjechaną bardziej jak tirówka mychę.
Nie spodziewałam się takiego komplementu, dzięki:)
Niee... o ile nie rysuje się flamastrem oczu, otwartej buzi i cycuszków na dłoni.
Nie jestem zdołowana tylko wyczerpana po wczorajszym oglądaniu filmików na YT pt "Tomucho i jego zwierzęta. Chapter 1: jak skłonić psa by na ciebie skoczył"
Ja mam ubaw po pachy:-) Bo wiesz, tomucho wysłał mi życzenia wielkanocne a ja mu nie odpisałam i teraz się wyżywa. zraniłam jego uczucia chyba czy coś. ja nie wiedziałam, że on taki wrażliwy chłopak jest... gdybym wiedziała to zapewne bym odpisała.
........ gdzieś w Polsce tuż po tym jak platyna dostała sraczki ze strachu przed Tomuchem w hotelu ........
do samotnego drzewa stojącego kilkadziesiąt metrów od zniszczonej Polskiej drogi podjeżdża czarny fiat 125p. wysiada z niego platyna i geńka ...
platyna- ku..a ale tu upał
geńka - no gorąc jest
platyna- no dobra geńka tam leży wielki głaz w cieniu idź sobie odpocznij troszkę w cieniu, a ja muszę to ścierwo wyciągnąć z bagażnika
geńka - dobra
platynka idzie do bagażnika otwiera i wyciąga związane ścierwo milesa i ciągnie go za nogę w okolicę drzewa...
geńka - no patafianie przyszedł twój koniec
platynka - geńka jak go rozwalimy bo kończą mi się pomysły
geńka- ja mu wbiję obcas w mózg co ty na to moja ty wybawicielko
platynka - a może mu garotą łeb rozkwaszę
geńka - no jak chcesz
platyna - no dobra nich to będzie po twojemu
geńka - kurde bele a kto będzie kopał dół i czym do jasnej ciasnej
platyna - no w mordę wiedziałem że o czymś zapomniałem dobra masz tu berettę i pilnuj tego ścierwa a ja skoczę do sklepu po szpadel za jakieś 15 minut będę
platyna - no jestem spowrotem
platyna rozwiązuje milesa no koleś masz tu nowiuśki szpadel ruszaj zad i kop dół
mija z 45 minut miles wykopał sobie legowisko po czym platyna jednym szybkim prawym sierpowym ogłusza milesa, następnie podchodzi do niego
geńka i wbija mu czerwony obcas w mózg - o cholera złamał się !!!
platyna - co się złamało ???
geńka - obcas złamał się i został mu w jego makówce
platyna - to nic ściągaj obydwa pepegi i wrzuć je do dołu kupię ci nowe we Wrocławiu
po czym wsiadają do czarnego fiata 125p i odjeżdzają w kierunku Wrocławia...
Co do życzeń to były one szczere ale jak widac na załączonym obrazku nawet i z tego robisz sobie drwiny...
nie ma jak prawdziwa ironia wcielona na stałe w twój marny żywot.
W twoim rankingu milesa i geńki, zapewne są oni dla ciebie wyrocznią oraz najmądrzejszymi ludzmi w Polsce... baa na świecie....
łoj tylko 130 no ja jakoś ostanio mierzyłem se swoje iq wacka i wyszło mi jakieś 150 w zwodzie !!!
Przetrzyj oczy motylku czy ja podałem wyżej gdzieś mm - dodam że są to cm...
a tak wogóle to lubię bardziej soczek z foczek poczuć własnym językiem lub palcem wskazującym koliberku z zarosniętą dżunglą.
A tak wracając do sedna sprawy to szkoda że nasza rozmowa zabrnęła w ślepą uliczkę o raczej dotyczy spraw przyziemnych...
no cóż zawdzięczamy to waszej genialnej w debilizmie trójce...
gdzie się nie pojawicie to robicie z każdego tematu awanturę o byle co pomieszaną z waszym wczorajszym gównem...
szkoda że FW traktujecje jako drugą odskocznię pod nazwą FW GG 2 i zamiast rozmawiac o filmach lub aktorstwie czy też aktorach / kach, zaniżacie poziom swoją ignorancją i tępotą... oraz jadem że ten jest taki czy owaki a tamta ma parszywy ryj...
cóż takie mongoły jak wy powinny nadal ciąć trawę na pokarm dla świń by plebs miał co ryjów włożyć...
czyż nie tak jest platynko o perfekcyjnej znajomości jęz. angielskiego dzięki wujkowi google ?
Jak dziecko.
Uprzedzając Twoją ripostę: "No, wiem, że jesteś dzieckiem o niskim ilorazie inteligencji która nic nie umie i jest do dupy, wypierdaIaj szmato zaje bana"
Pasuje?
No to się odpierdoI ćwoku, mam dziś ciotę i jestem zła.
I co na to powiedzą inni a w szczególności pani genia, to że masz ciotunię nie uprawnia ciebie do bluzgania, wyzywania mnie i zachowywania się w ten sposób.
A jeśli masz o sobie takie niskie mniemanie no cóz tylko ubolewać nad tobą.
Na załączonym obrazku widać jaką kulturę osobistą mają te osobniki.
Nic nie powiem ponieważ kiedyś przyrzekłam sobie że nie zejdę poniżej pewnego poziomu - dokładniej mówiąc poziomu gówna, którego Ty jesteś przedstawicielem.
Szkoda że jeszcze nie zauważyłeś iż zostałeś obwołany naczelnym trollem tego portalu. I jest to opinia sporej grupy użytkowników.
Wszyscy mają Cie w czterech literach.
I ja cię też a popieranie chamstwa i bluźnierstw które są wyżej zaświadcza o tobie że jesteś niezwykle chorym osobinikiem.