Myślałam , ze w życiu już wiele widziałam , zawsze myślałam , że nikt nie pobije Angeliny Jolie , ale ona jest MILIONY razy DOSKONALSZA !!!!!!
BOŻE!!!!! Malutki kształtny nosek , doskonałe rysy twarzy ,cera bez żadnej skazy, wspaniałe oczy i NIESAMOWITE WŁOSY !!!!! Ona bez makijażu wygląda lepiej niż z makijażem!!! Figurę ma lepszą niż wszystkie modelki , skórę perfekcyjną, zdrową, gładką, o przepięknym odcieniu , wspaniałe biodra i boskie nogi !!! Fenomenalnie wciela się w podwójną rolę i do tego jest bardzo sympatyczna , wnioskuję to ze zdjęć paparazzi , nigdy nie ma skwaszonej miny , zawsze się uśmiecha.
CHODZĄCY CUD !!!!!!! Wygląda bardzo egzotycznie jak na swoje pochodzenie.
DLA MNIE NUMER JEDEN !!!!
co ty z tymi gów nami? non stop o sr aniu kupach i fekaliach piszesz
kawał:
gdzieś w Afganie żył sobie mały tomucho77 i jego mama.
Tomucho;Mamusiu, kupkę!
Mamusia:Już ci kroję, synku!
Ja o gównach a ty ścierwojadzie o mamusiach "czyjchś się wypowiadasz"...
szkoda że tak daleko mieszkamy od siebie, poznał bym ciebie z moją mamusią, a wtedy by cię yebnęła w ten poniemiecki pysk aż byś kopytami nakrył.
Ależ skąd myszko ja nie jadam paznokci lecz tylko lody carte dor w różnych smakach...
np. teraz wchłaniam smak wiśniowo-czekoladowy...
koliberku czasami mi się zdarza że obgryzę jednego czy drugiego paznokietka, ale to wszystko dzieje się dzięki moim skołatanym przez ciebie nerwom.
Rada numer jeden - popracuj nad ortografią, interpunkcją i gramatyką ( ewentualnie dorzuć składnie ) bo już pan Miodek dzwonił co to za chłopak na filmwebie robi siarę na całą Polskę swoimi wypocinami. Komorowski jest spokojny - ma kto po nim przejąć schedę.
Rada numer dwa - naucz się czytać ze zrozumieniem bo z tego co widać Platyna ma nad Tobą kilometrową przewagę w ripostach - Ty jedynie umiesz powtarzać jej wywody i je przeinaczać na własne potrzeby.
Rada numer trzy - jeśli skończysz ubliżać innym przy każdej okazji i używać słów od których robi się niedobrze - wtedy może da się z Ciebie wykrzesać pierwiastek ludzki.
Rada numer cztery - nie oceniaj pochopnie ludzi, których nie znasz. Skoro my robimy spam i chlew z każdego tematu na którym jesteśmy to jak nazwać Twoje wypociny i takie samo zachowanie ( przykład - blog Asi o tematach już nie wspominam ) - Radosna Twórczość Własna? Trochę samokrytycyzmu kolego.
Rady piątej nie będzie - ino jedno miłe zdanie. Nie wiem jak innym ale mi osobiście przypadła go gustu Twoja opowieść o nas, Milesie i podróży fiatem :)
Po pierwsze nie robię aż tak strasznych błędów jak by to wskazywał twój post, oraz musisz sobie to uzmysłowić że każda osoba ma inny styl pisania a ty jestes ostatnia osobą która może to oceniać - dlaczego ? bo jesteś mało obiektywna, bo jesteś za swoimi wiernymi druchami... i uważaj ze swoimi wypocinami bo może ci się przydarzyć wjazd na chatę BOR-u...
po drugie wy też czytajcie ze zrozumieniem, a co do przeinaczania to popatrz na przeinaczenia twojej platynki które zrobiła z moich wypowiedzi...
bądź obiektywna dziewczynko i wyluzuj odrobinkę...
po trzecie skończe ubliżać waszej trójce jak wy przestaniecie mi ubliżać i ironizować z mojej matki...
po czwarte ta przewaga twojej platynki podobno nademną jest tylko w twoich urojonych myślach... i mam to w dupie co sobie o mnie myślicie...
po piątę oceniam was tak jak wy pochopnie oceniliście mnie oraz szanowną aktorkę Ninę Dobrev...
po szóste niech to wszystko ocenią inni poza waszą marną trójką, oraz blog pani platyny...
po siódme cieszę się że moja opowieść przypadła ci do gustu, i potwierdz moje domysły że jesteś pusta duchowo i emocjonalnie...
po ósme - JEDEN ZA WSZYSTKICH WSZYSCY ZA JEDNEGO czyżnie mam racji ? ... i gdzie tu obiektywność...
po dziewiąte wciskaj mocniej klawisz o nazwie prawy alt ->>>>>> e / ę ... po pan miodek wyjdzie ze skóry.
Jutro go zgładzimy Misia, dzisiaj nie mam humoru, a nie lubię angażować się emocjonalnie gdy w grę wchodzi gnojenie transwestytów.
Czy w swojej tępocie nie potrafisz inaczej odpowiedzieć nie używając słowa matka...
właśnie tym częstym ironizowaniem na temat mojej matki zaświadczasz że jesteś kretynką.
Ironizując o mojej matce lub wypowiadając się o niej nie znając jej osobiście, uwłaczasz godności swojej matki.
Grozisz moderacją zapominając przy tym że Twoje posty również czegoś dowodzą...
Strzał w kolano kolego.
Pogrążasz się z każdą wypowiedzią coraz bardziej.
Obiektywność i spokój ciebie uratuje to nie do ciebie było, ty przecież nie bluzgasz tak jak twoja wierna kompanka.
Jeśli ktoś bije mnie non stop to nie uśmiecham się i nie krzyczę "jeszcze, jeszcze". Oboje mamy swoje za uszami więc łaskawie nie zgrywaj świętoszka, bo cały czas prowokujesz i obrażasz.
Dlaczego na siłę starasz się wybielić swoją osobę? Zarzucasz Asi że jest prymitywna i głupia a sam nie dostrzegasz że zachowujesz się dokładnie tak samo.
Nie bluzgam bo to zupełnie nie w moim stylu i nie mam zamiaru zbaczać z tej drogi.
Teraz już widać jaki cel przyświecał tej dyskusji. Starałeś się sprowokować Platyne by ją zdyskredytować na forum i dać cynk moderatorom, a gdy już się pojawią wskazać na nią paluszkiem ( zupełnie jak za czasów podstawówki ) i wykrzyknąć : " Ona jest be! Widzi pan/pani że ja jestem czyściutki jak łza a ona brudna jak koszula wyciągnięta z szamba ". Niezła taktyka.
Jaka szkoda że co drugi twój popis lingwistyczny to nic innego jak dowód na to że w tej dyskusji za chiny nie ma tylko jednego winnego. W psychologi takie zachowanie nazywa się wyparciem...
Mylisz się dziewczyno nie zamierzam nic takiego robić dopóty dopóki platyna nie zbluzga mnie lub mojej matki...
powtarzam ci po raz enty nie znasz mnie i nie oceniaj nie zbyt pochopnie.
powtarzam ci po raz enty nie znasz mnie i nie oceniaj nie zbyt pochopnie.
I ja mogę napisać dokładnie to samo. Na tym zakończmy te jałową dyskusję.
Wiesz, to trochę żałosne. Pierw prowokujesz obrażając mnie, moją inteligencję kłamiąc i matacząc tylko po to żebym zripostowała i żebyś mógł to pokazać koledze, który jest adminem? Ty chyba rzeczywiście masz 12 lat.
Po raz koleiny dajesz znaki że jesteś mocno upośledzona, ja napisłaem do ciebie że jak będziesz mnie gnoić to rób to w sposób nie uwłaczający kulturze osobistej jaką prezentujesz. Zrób to nie bluzgając oczywiście, i zapamiętaj sobie że tutaj rozmawia się o filamch i aktorach a nie gnoi innych bo mają inne zdanie niż ty. ale jeśli ci tak spieszno do zakładania nowego konta to prosze cię bardzo zrób to zgnój mnie jak śmiecia może ci ulży, i udowodnisz swoim wiernym druchom jaką to jesteś gościówą o wygadanym bluźnierczym języku.
Jeśli ktoś bije mnie non stop to nie uśmiecham się i nie krzyczę "jeszcze, jeszcze". Oboje mamy swoje za uszami więc łaskawie nie zgrywaj świętoszka, bo cały czas prowokujesz i obrażasz.
Wiesz, to trochę żałosne. Pierw prowokujesz obrażając mnie, moją inteligencję kłamiąc i matacząc tylko po to żebym zripostowała i żebyś mógł to pokazać koledze, który jest adminem? Ty chyba rzeczywiście masz 12 lat.
Zobacz na moim koncie jakich mam znajomych i czy jest wsród nich czerwona głowa i na boga prosze ciebie myśl dziewczyno...
nie musisz mi nic udowadniać jesteś wygadana, wiesz swoje, tak kobiety sa mądrzejsze od facetów a w szczególności ty od mojej marnej osoby.
Na rany Chrystusa udowodnij to że tak jest pokaż że jestem ścierwem a ty jesteś wyjechana w kosmos razem z twoimi muszkieterami.
Właśnie się dowiedziałam z Twojej wypowiedzi, że jesteś masochistą więc nie będę sprawiać Ci tej przyjemności.
Koleiny geniusz twojej inteligencji mamy powyżej, ja ci prawię komplementy i oczerniam się ukazując ci swój samokrytycyzm, a ty to nazywasz, a raczej nazwałaś mnie że jestem masochistą.
Dziewczyno jak nie znasz znaczenia danego słowa którym operujesz to po co go używasz ?
"Na rany Chrystusa udowodnij to że tak jest pokaż że jestem ścierwem a ty jesteś wyjechana w kosmos razem z twoimi muszkieterami."
Po prostu lubisz jak Cię ktoś wyzywa, oto dowód.
Moja droga to była dalekoidąca przenośnia którą chciałem spowodować żebyś była bardziej wyrozumiała w stosunku do mojej skromnej osoby.
To nie była daleko idąca (osobno proszę ciebie) przenośnia tylko złośliwość i sarkazm, którego również użyłam w odpowiedzi. Niestety tego już nie zrozumiałeś.
"Kukulska jest do dupy, stała się piosenkarką tylko dlatego, bo jej matka była sławna. Kukulska to największy wyjec polskiej sceny muzycznej i gdyby jej nie było wszyscy byliby szczęśliwi. Oprócz Ciebie tomucho:P Hihihihi"
"I tym wlaśnie się różnimy ty wolisz j.bimbera pedała a ja kukulską wyjca i jej piosenkę wierność jest nudna
która jest od (17 tygodni), w tym 8 razy na pierwszym miejscu pop list w polsce.
I chapaj dzidę milesowi platyna hihihihihi."
Jak widać w tekście powyżej pierwszy zacząłeś obrażać moją osobę. Sam sprowokowałeś. Ja napisałam na temat Kukulskiej to co miałam wpajane od dziecka.
Na Boga dziewczyno czy ty jesteś tak zaślepiona nienawiścią do innych że nie zauważasz swoich błędów..
"Kukulska jest do dupy, stała się piosenkarką tylko dlatego, bo jej matka była sławna. Kukulska to największy wyjec polskiej sceny muzycznej i gdyby jej nie było wszyscy byliby szczęśliwi. Oprócz Ciebie tomucho:P Hihihihi"
gdybyś tak nie napisała to bym nie zaareagował, pomyśl logicznie dziewczyno czy nazywanie publicznie osoby trzeciej że jest do dupy i że jest wyjcem i że nic nie zawdzięcza swojej osobie, swojej ciężkiej pracy tylko matce która zginęła śmiercią tragiczną jest w porządku. ?
Jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia to skopiuj swój post i udaj się z nim do rzecznika praw obywatelskich a zobaczysz co ci odpowie a raczej co zrobi.
Wypowiedziałam jedynie swoje zdanie na temat Kukulskiej, które sama miałam wpajane od dziecka. Zamierzasz podważać autorytet mojego ojca?
Trzeba było obejrzeć ostatnią wypowiedź rzecznika praw obywatelskich na temat chamstwa w internecie.
Mianowicie wyrażanie się w sposób chamski o osobie trzeciej / jest do dupy / jest wyjcem, niedługo będzie karanlne w polsce blokadą konta i ip, uniemożliwjając założenie delikwentowi nowego konta.
Czyż nie mogłaś o niej powiedzieć np. zamiast do dupy - że nie lubię jej / i że ma brzydki głos który ci się nie podoba.
Pan rzecznik wspomniał jeszcze że nagminne ubliżanie osobie trzeciej będzie karalne sądownie - grzywny itd.
IP danego delikwenta będzie w bazie danych specjalnej komórki policji już po pierwszym razie, a po kolejnych dany delikwent będzie bulił kasiorę za ubliżanie uwłaczanie / pomawianie trzecich osób.
Tak więc dziweczyno weź się w garść i ogarnij swoje słownictwo.
Moja droga ja nigdy przenigdy nie wyzywam aktorów, raczej wojuję z wami a osoby trzecie szanuję i bronię jak nikt inny na FW.
Wyzwałeś mnie przez 2 strony. No chyba, że nie traktujesz mnie jako osobę tudzież człowieka. Cóż z tego, że nie jestem osobą trzecią. Bezpośrednie wyzwiska i nakłanianie do czynności ubliżających to również nie cukierki, szczeniaczki i święta wielkanocne.
Och, ja Kukulskiej ani Niny również nie wyzwałam przez 4 strony. To, że nie zna języka polskiego nie jest obrazą.
Czy ty nie możesz rozróżnić twardej rozmowy między drugimi osobami a ubliżaniem trzecjej osobie.
A czy ty jesteś święta ? czy nie ironizowałaś z mojej czcigodniej matki i z mojej osoby.
Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Zaczęłaś wojnę na ironie i wyzwiska więc masz czego chesz i nie miej do mnie o to pretensji i nie rób z siebie niewiniątka, sama tu weszłaś próbując nie wiem co mi udowodnić lub sobie, wypisując teksty na temat tej czy tamtej.
"czy nie ironizowałaś z mojej czcigodniej matki "
Nie ironizowałam.
"Zaczęłaś wojnę na ironie i wyzwiska"
Nie zaczęłam żadnej wojny. Po prostu drażniło mnie to, że zaśmiecasz mi bloga obleśnymi tekstami i nazwałam Cię wieśniakiem.
"nie rób z siebie niewiniątka,"
Nie robię z siebie niewiniątka, bo wiem że również potrafię ostro komuś przywalić i sprowokować JEDNAK nie zwalaj całej winy na mnie za wszystkie nieszczęścia, które Cię w życiu spotkały. Jasne? Miej pretensje do Campinga, że jego przepowiednia się nie spełniła. Powinni go zamknąć za sianie paniki.
Myślę, że koniec tematu. Przestań robić z siebie obrońcę uciśnionych (och, obraziłam cię teraz?). Tyle. Koniec kropka. I łaskawie nie podczepiaj się do moich wypowiedzi, bo czuję się molestowana seksualnie.