Nina Dobrev

Nikolina Constantinova Dobreva

7,8
12 353 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nina Dobrev

Szczegolnie te najbrzydsze na swiecie stopy a w tym paluchy, w zyciu tak niekobiecych nie widzialam, tak brzydkich rowniez.

eska_10

Czyżby fetyszystka stópek? :>

eska_10

Cóż nie można być idealnym w każdym calu. Każdy ma jakiś mankament. Ja z kolei zastanwiam się co się z nią obecnie dzieje, bo mam wrażenie, że jej wygląd znacznie uległ zmianie po ostatnim sezonie TVD wygląda dużo starzej, wręcz niezdrowo, a przecież to wciąż młode dziewczę jest.

Carmellia

Jakie młode? 29 lat dla takiej porcelanowej laleczki to prawie emerytura. Takim wiek nie służy.

Nie oglądam tych całych pamiętników z wakacji, ale podejrzewam, że z jej wyglądem będzie już tylko gorzej. Radzę się na to przygotować.

snowxn

Co takiego? Czasem kobiety po 40stce z jej typem urody wyglądają lepiej niż w swoich wczesnych latach młodości.

Carmellia

Chodziło mi raczej o te wszystkie słodziutkie pięknotki (niekoniecznie w typie urody Niny), które wyglądają super do pewnego momentu, a po 30stce ten czar pryska. Jak u Elishy Cuthbert chociażby.

Carmellia

To przez fajki, podobno paliła nałogowo, co odbiło się na jej cerze i ogólnie wyglądzie.

alinoe86

Znam wiele osób, które paliły non stop i nigdy tak nie zmieniły się wizualnie. Cerę to moim zdaniem ona ma ok (chociaż z makijażem trudno ocenić, ale widziałam jej zdjęcia bez makijażu i wyglądała ok), ona po prostu wygląda jakby się starzała szybciej niż powinna. Chociaż kto wie... na jednych papierosy działają tak, a na innych tak.